Ny design!



Hej Beliebers! Efter två dagars slit med en ny design så är det äntligen klar! Jag fick göra den utan photoshop så det finns lite småfel men det fixar jag när jag alltså får tillbaka min dator, där photoshopet även finns.

OBS: Den nya designen ses BÄST i Google Chrome och Mozilla Firefox, alltså inte i Internet Explorer!

Jag tycker ni kommenterade lite dåligt på förra inlägget, 5 stycken? :( Aja, men nu behöver jag er hjälp faktiskt! Eftersom det är ni som ska läsa, så kan ni kommentera lite förslag om hur dom ska träffas, vad tjejen ska heta och vad som kan hända i novellen helt enkelt! Ju snabbare ni kommenterar och desto fler kommentarer jag får, så kommer den nya novellen upp mycket snabbare ju.

Bieberlove sålänge! xx

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker det ska gå ganska långsamt fram alltså inte för fort. :) tjejen kanske kan heta Taylor? Och mötet ... Hmmm inte att hon är OLLG utan ngt annorlunda att hon typ är chaz kusin eller något så träffas dom när hon är hemma hos chaz? Men i början typ stör eller hatar dom varandra men typ efter ett tag så blir dom kära istället? Haha jag har ingen aning! :) men gå inte för fort fram så blir det säkert jättebra! Lycka till ! :)

2011-08-03 @ 10:51:06
Postat av: Fanny

Tjejen kanske kan heta Quinn ? (:

2011-08-03 @ 12:03:39
URL: http://fantanizer.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon kan heta typ Stephany, kallas för Steph?

Ehm, hennes pappa kanske har dött så hon måste flytta till sin mamma som bor i ATL, vad hon inte vet är att hennes mamma bor granne med Justin Bieber ;D

Hon kan ju träffa henne på flygplanet så snackar dom lite, sen träffar dom varandra där hemma o så igen.

2011-08-03 @ 15:25:42
Postat av: ääääh

tycker tjejen kan ha en dålig familj och blir kanske slagen av sin styvpappa och en dag sitter hon ute på kvällen så träffas dom och han blir helt såld i henne men hon gömmer allt för han och varje gång han vill hem till henne kommer hon på nya ursäkter och hon sminkar över sina blåmärken och en dag åker hon inte på sjukhuset och då berättar hon allt för han eller något sånt haha xD

har alltid velat skriva något sånt men suger på att skriva xD

2011-08-03 @ 16:11:57
Postat av: Fanny <3

Hej! Jag tycker att tjejen kan heta Fanny och komma från Sverige. Det ska vara mycket drama!!! Och sen kan Justin såra henne så hon flyttar tillbaka till sverige. och sen ordnar allt sig.

2011-08-03 @ 18:46:27
URL: http://ebbaofannyss.blogg.se/
Postat av: Anonym

mjo, håller med äääääh där uppe haha.



när hon hamnar på sjukhuset kanske justin ska hälsa på folk där, så ser han henne, och då berättar hon allt!

2011-08-03 @ 20:21:31
Postat av: caroline

hon kan heta Destynie, sen kan hon ha en lillasyster, hennes mamma kan vara död, och så kan hon träffa justin ibland justin och destynie hatar varandra men justin och destynies kompis börjar gilla varandra och det är du glad över, men efter ett tag så kan destynie och justin börja gilla varandra mer och mer, som i den första kommentaren det skulle vara jätte kul om hon var chaz kusin, och en dag så kan hon hälsa på chaz och sova där i nån vecka och på det viset träffar hon justin, OCH JUSTIN OCH DESTYNIE SKA GÅ LÅNGSAMT FRAM, det får inte hända för fort ;)

2011-08-03 @ 20:51:28
URL: http://carroswag.blogg.se/
Postat av: Jennifer.

oh. vill bara säga att jag älskar denna bloggen, och har nästan varje dag checkat om ni skriver nått! gissa om jag blev glad när du skrev att du ska börja igen. <3



tjejen ska heta Jennifer Laurenth. Men kallas Jejje/Jenni.

Familj: Mamma Mary. Pappa Max. Lillasyster Taylor.

Bor: Los Angels.

Belieber: Hell no.

Kompisar: Bästisarna Lilly och Jane.



Och nu till händelsen..

Jennifers kompis Jane ÄLSKAR Justin Bieber. Medans Lilly är som Jennifer, hon varken älskar eller hatar Justin. Iallafall, Justin ska ha en konsert i Los Angels, och Jennifer blir tvingad att följa med Jane till konserten. Dom har platser ganska långt fram, vilket gör att Justin kan se dom, och välja Jennifer till en OLLG. Jennifer tackar nej till det och ger istället vinsten till sin kompis Jane. Efter konserten pratar Jane om det helatiden. och en Jennier kan inte sluta tänka på han. Hon tror att hon har blivit ''kär''. Och en vacker dag så får Jennifer 3 biljetter till ett Hotell i Canada. Jennifer, Lilly och Jane skulle gå på stan, när Jennifer ser ett bekant ansikte på ett cafe några meter framför dom. Nämligen justin bieber...



Hoppas verkligen du kanske ser något i mitt förslag. och lycka till med novellen! :d

2011-08-03 @ 22:39:22
URL: http://jenniferbieber.blogg.se/
Postat av: Daniela

jaa det finns förslag där. men när kommer första kapitlet ? :)

2011-08-04 @ 21:30:15
Postat av: jejje, ♥

mitt andra förslag. :d



(allt är samma förutom att föräldrarna inte bor tsm, och att jennifers lillasyster bor hos sin mamma och jennifer hos sin pappa.)



jennifer bor hos sin pappa. och har alltid gjort efter skilsmässan. jennifers mamma flyttade till canada. och jennifer har aldrig hälsat på henne. men en dag måste hennes pappa på ett viktigt jobb i afrika. och jennifer ska bo hos sin mamma i två år. det jennifer inte vet är att justin bor i huset framför jennifers mamma. och hon får en chock när hon ser han gå ut med soporna..

2011-08-04 @ 22:34:39
URL: http://jenniferbieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon kanske kan heta Sidney Jag tycker att tjejen i historien kan typ lägga ut videor på youtube när hon sjunger (hon är asduktig på det!) :P sen så lägger hon ut en video när hon sjunger en utav justins låtar. och han ser den och tycker att hon är helt awesome, sen lägger han ut det på sin twitter. och sen typ söker han upp henne eller nått :P haha kanske en dålig idé, men det är iaf en idé! :)

2011-08-05 @ 00:44:31
Postat av: Stephanie

Hon kan heta Paris :D

och mycket drammaa skulle inte skada haha <3

2011-08-06 @ 21:22:21
URL: http://jjuustiinbiebeernovell.blogg.se/
Postat av: caroline

ni får nog börja skriva snart annars förlorar ni era läsrare...

2011-08-07 @ 11:26:58
URL: http://carroswag.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0