Hej..

Alltså.. helt sjukt att ni läsare är kvar. Jag har inte vågat logga in här för jag trott att jag hade fått dödshot, haha nej skämt åt sido. Låt mig börja med att BE OM URSÄKT. FÖRLÅT! Förlåt för att jag inte fortsatte på novellen men jag tappade lusten och min älskade macbook blev stulen och att sitta och skriva flera noveller varje dag på en minipc är inte världens roligaste grej liksom.

Nu är det upp till er få läsare som är kvar, förhoppningsvis får jag en ny dator snart eftersom det är en skoldator så jag måste ju få en, haha. Som sagt, det är upp till er om ni vill att jag fortsätter skriva på novellen ''This love is complicated'' för om ni vill det så gör jag det. Lovar inte 2-3 chapters varje dag men åt minstonde 1 varje dag tills jag får min dator. Hoppas det låter bra! Så.. ska jag fortsätta?

Update: Vissa av er kanske inte har sett att det är en ny ''ägare'' här på Bieberstorys. Innan var det Jinet och Li som höll i bloggen men dem tröttnade så jag, Elma som jag heter, tog över. jAG kan skriva lite om mig själv i ett inlägg om ni vill det.


NI ÄR BÄST! xx

RSS 2.0