You're my favorite song - episode 58

Vi åt glassen i tack och lov , lugn och ro. Jag blev förvånad när Justin inte vräkte i sej glassen på en gång. Men det måste nog ha varit för att han var mätt efter alla pannakakor.
- Gud vad mätt jag är nu , sa jag när vi hade ätit klart. Jag går och tar en dusch.
- Får man följa med ? frågade han och flinade.
- Visst , kom.
- Får jag ? frågade han förvånat.
- Ja , varför inte ? Som du själv sa , inget du inte har sett.


Han reste sej entusiastisk och gick direkt efter mej som var på väg mot badrummet. Vi gick in och stängde dörren efter oss. Vi tog av oss kläderna och hoppade sedan in i duschen. För att reta honom lite tog jag tvålen och började smörja in mej själv sakta.
Han stod och kollade på mej med stora ögon och jag såg att han njöt av utsikten.
- Varför gör du såhär mot mej ? frågade han och bet sej i läppen samtidigt som han kollade på mej från topp till tå.
- Vad menar du ? sa jag och försökte låta övertygande om att jag inte visste något.
- Smörjer in dej sådär , helt sakta...

Jag flinade och smörjde sedan in håret med shampoo och balsam. Han gjorde detsamma och vi duschade i kanske tjugo minuter.
När vi hade duschat klart gick vi ut ur duschen och tog varsin handduk och gick sedan till vardagsrummet för att fixa kläder att ha på oss.
Jag tog upp ett par slitna jeansshorts , en enkel vit topp och underkläder självklart sedan bytte jag om. Justin gjorde detsamma och när vi båda hade klätt på oss frågade jag om vi skulle göra något särskilt under dagen , i fall jag behövde fixa mej lite extra liksom.
- Vi kan dra ner till den där privata stranden om du vill ? Det är ju så himla varmt.
- Ja det går bra för mej. Fast jag använde ju min bikini igår.
- Du kan bada i dina underkläder , det kommer nog ändå inte att vara någon där eftersom att det bara är vi som har hyrt någon av husen.
- Okej , kan vi inte ta något att äta med oss så att vi slipper komma tillbaka så tidigt ? Det blir ju rätt mysigt också att äta där.
- Ja visst. Kan du kolla om dom har lämnat något i kylskåpet medans jag går och borstar tänderna ?
Jag nickade till svars och gick sedan mot kylskåpet. Det enda som fanns var en massa vattenflaskor. Förmodligen för att vi ändå bara hade tänkt stanna i två dagar och dom kom ju ändå med maten klar när vi ville det så.
- Justin ! ropade jag. Det finns ingenting här , bara vatten.
Han kom ut ur badrummet när han hade borstat klart tänderna och skakade på håret.
- Jag ringer receptionen och frågar om dom kan fixa något.
Medans han ringde samtalet så gick jag upp för att ta min handväska och gick sedan ner igen. Jag tog två vattenflaskor från kylskåpet och packade även ner solglasögon , solskydd och pressade sedan ner två stora handdukar.
- En kvinna kommer snart med Sourpatch Kids och jordgubbar. Det var det enda dom hade att sälja i receptionen. Det enda goda i alla fall.
- Det blir bra , sa jag och satte mej i soffan för att vänta.
Justin satte sej på köksbänken och gjorde något med sin mobil. Förmodligen så smsade han någon eller twittrade.
Efter ungefär tio minuters väntan ringde dörrklockan och en kvinna iklädd i någon sorts uniform hade med sej en liten korg med färska stora jordgubbar och flera paket Sourpatch Kids. Nästan för många , men jag tror nog inte att Justin kunde få nog av dom.
Vi tackade kvinnan för att hon kommit med grejerna sedan gick vi ut samtidigt som henne och låste efter oss. Det tog ungefär tio minuter att gå ner till stranden och jag kunde inte vänta tills vi kom fram dit och kunde hoppa i vattnet. Det kändes som att jag skulle brinna upp vilken sekund som helst.
Till min förvåning så var ingen på stranden när vi kom och det kändes rätt bra. Vi släppte ner grejerna på sanden och sedan tog han min hand och drog mej till vattnet direkt.
- Jag ska ta av mej kläderna först ! sa jag skrattandes och försökte få honom att släppa min arm.
- Nej kom nu , vad spelar det för roll om vi blir blöta ? Det är ändå hur varmt som helst !
Jag sa inte emot , vi sprang in i vattnet hand i hand och det känslan av att äntligen få vara i vattnet var otroligt skön. Jag hade nog inte klarat en enda minut till utan att brinna upp.

- Visst är det skönt ? frågade han och log sitt finaste leende.
Jag log till svars och gick sedan under vattnet för att bli blöt över hela kroppen och Justin gjorde detsamma. När vi hade badat ett litet tag gick vi upp ur vattnet och gick för att lägga oss på handdukarna. Hans tröja hade klibbat fast sej och jag började tänka på natten då Justin bad mej möta honom vid bastuavdelningen och vi badade i den där poolen.
Jag tog av mej toppen och shortsen och la mej sedan på min handduk. Jag låg där och flinade som ett fån , plötsligt frågade Justin vad det var jag flinade åt.
- Nä jag började bara tänka på natten då du smsade mej och bad mej komma och möta dej där vid bastuavdelningen du vet ? Du drog ju ner mej i vattnet och sen när vi kom upp hade din tröja klibbat fast sej , jag minns att jag höll på att tappa andan. Jag visste seriöst inte vad jag skulle göra.
- Just det , fan så mycket jag skämdes när jag sa att du hade så fina ögon och du sa att vi hade samma ögonfärg. Jag gjorde bort mej totalt.
- Gjorde du väl inte ? Det var ju gulligt.
- Gulligt att jag inte vet vad jag har för ögonfärg ? Skulle inte tro det...
När jag väl tänkte efter det så var det faktiskt rätt komiskt. Jag skrattade lågt för mej själv och blev sedan seriös igen så att Justin inte skulle skämmas mer än vad han redan gjorde.

Kass uppdatering vi vet. You're My Favorite Song blir i alla fall våran sista novell så ni alla vet , men den är inte slut än !
KOMMENTERA GÄRNA...

Ang. uppdateringen.

Vi får lite kommentarer just nu om uppdaterigen och då ska vi klargöra lite saker för er.
Elin och Elma bloggar inte med oss längre, så tacka dom nu! ;)
Mitt (Li) internet funkar inte så bloggar från mobilen och Jinet hon tränar väldigt mycket. Men självklart så skriver vi episoder så mycket vi hinner med och jag kommer självklart börja uppdatera när mitt internet vill börja funka igen.

Bieberlove ♥

You're my favorite song - episode 57

Jag la mej ner och han la sej snabbt över mej och satte in den igen. Våra kroppar var som fastlimmade vid varandra av allt svett och jag var nära på att komma. Jag hade mina naglar nästan inborrade i hans rygg och tröck honom så nära mej som möjligt.
- Aaaaahh , Justin snabbare ! Snabbare ! skrek jag.

Sekunden efter kom båda två. Båda skrek som galningar och Justin föll ihop bredvid mej. Båda två var svettiga och anfådda så vi låg bara där och sa ingenting , försökte helt enkelt hämta efter andan...



Han drog av kondomen och gick sedan till badrummet bredvid vårat rum och slängde den. När han kom tillbaka hade jag tagit på mej mina spetstrosor och lagt mej under täcket.
Han tog på sej sina kalsonger och kom sedan och la sej bredvid mej. Vi log som fånar båda två. Han höll mej mjukt under hakan och pussade mej lätt.
- Det där var..-
- Fantastiskt , sa jag och avbröt honom.
Jag suckade och gnuggade mej sedan i ögonen.
- Jag är utmattad , det har varit en lång dag...
- Samma här. Vill du sova nu ? frågade han.
- Ja.

Han reste sej upp och släckte taklampan och jag tände den lilla nattlampan vid min sida av sängen. Det var otroligt hur mörkrädd jag egentligen var. Han la sej bredvid mej igen och la armen om mej.
- Godnatt bäbis , sa han och pussade mej på pannan.
- Godnatt älskling , svarade jag och la mej sedan på sidan så att jag nu låg med ansiktet vänt mot hans.
Jag låg där och försökte somna men det gick verkligen inte. Jag blundade och vände mej om hela tiden men jag kände mej för pigg för att sova helt plötsligt , konstigt eftersom att för bara en stund sen var jag utmattad.
Jag började sjunga Never Let You Go lågt bara för att ha nånting att göra medans jag ändå bara låg där.
- And when you hold my hand then I understand that it's ment to be , 'cause baby when you're with me..-
- It's like and angel came by and took me to heaven , 'cause when I stare in your eyes it couldn't be better , fortsatte Justin.

Till min stora förvåning så hade han inte heller somnat. Jag kunde inte låta bli att le som ett fån när jag hörde att han började sjunga med. Jag blev tyst och lyssnade på när han fortsatte sjunga. Hans röst var så fridfull och efter en liten stund lyckades jag somna.

NÄSTA MORGON:

Jag vaknade av att jag tydligt kände Justin's läppar mot mina. Perfekt start på dagen helt klart. Sekunden då jag öppnade ögonen var han bara några centimeter ifrån mitt ansikte och log sitt perfekta leende.
- Godmorgon beautiful , sa han och tog försiktigt bort håret från mitt ansikte.
- Hej... sa jag och gäspade stort. Hur länge har du varit vaken ?
- Ett litet tag , jag gick ner för att prata med mamma i telefonen och det är hur varmt som helst ute. Nästan för varmt !

Jag satte mej upp och sträckte på mej , det var otroligt skönt. Jag tittade ut genom fönstret och såg hur solen starkt sken.
- Jag ser det , det måste ju vara över 25° C antar jag ?
- 34° C faktiskt , svarade han och log.
- Oj , snacka om perfekt väder för att vara ute hela dagen.
- Japp. Ska vi gå ner och äta ? Det var någon som jobbar med att hyra ut dom här husen som kom med färdig frukost.
- Jaa , vet du hur hungrig jag är eller ? Kan du ge mej t-shirten som ligger där på golvet ?

Han gick av sängen och plockade upp t-shirten och gav den till mej. Jag tog på mej den och gick sedan upp ur sängen. Jag orkade inte ta på mej shorten som var någonstans på golvet så jag gick ner i endast trosor och t-shirt. Redan vid dom första trappstegen kände jag lukten av nylagade pannkakor med sirap på.
När vi kom till det stora köket stod det två tallrikar där med flera pannkakor på varandra  , två glas mjölk , två glas apelsinjuice , och en mellanstor skål med glass och maränger. Det måste ha varit Justin som sagt att dom skulle fixa glass också.
- Kan vi inte ta grejerna och äta ute på altanen ? frågade jag och kollade på Justin som stod och petade på glassen och smygåt marängerna.
- Jodå det kan vi , hjälper du till med tallrikarna så tar jag ut glassen ?
- Ta ut glassen eller äta upp den ? sa jag och skrattade.
Han skrattade också och började gå ut med glasskålen och jag följde med och bar dom stora tallrikarna med pannkakorna. Vi ställde grejerna på bordet vid poolen och gick in igen för att ta ut mjölglasen och juicen.

När vi hade burit ut alla grejerna , även bestick , satte vi igång och började äta som två människor som inte hade ätit på flera veckor. Vi vräkte i oss pannkakorna på bara några minuter.
- Dags för glass ! sa Justin med munnen full av pannkakor.
- Du är otrolig , sa jag och skrattade åt hur söt han var.

Vi åt glassen i tack och lov , lugn och ro. Jag blev förvånad när Justin inte vräkte i sej glassen på en gång. Men det måste nog ha varit för att han var mätt efter alla pannakakor.
- Gud vad mätt jag är nu , sa jag när vi hade ätit klart. Jag går och tar en dusch.
- Får man följa med ? frågade han och flinade.
- Visst , kom.
- Får jag ? frågade han förvånat.
- Ja , varför inte ? Som du själv sa , inget du inte har sett. 
Förlåt för tråkig episod men hoppas ni tycker om det i alla fall !

KOM IGEN NU , KOMMENTERA PÅ OM NI VILL HA FLERA EPISODER IDAG.

You're my favorite song - episode 56

- Älskling... Jag vet inte vad jag ska säga.
- Du behöver inte säga något... Du lyssnade och bara det betyder väldigt mycket för mej.
- Jag älskar dej , sa han och lutade sig fram för att kyssa mej. Du har mig nu , jag skulle aldrig kunna göra nåt sånt mot dej...
- Bara mot killarna som kysser mej , sa jag och skrattade till lite medans jag torkade mina tårar.
- Men Ryan var min bästa vän och jag mådde skitdåligt när jag fick veta det. Fast jag måste verkligen prata med honom och säga förlåt !
- Det tycker jag med , gör det i morgon , sa jag och log.


- Kanske , allt har hänt så nyss så jag vet inte om jag är helt redo för att prata med honom än. Tänk om han inte förlåter mej ?
- Men det är väl bäst att prata om det direkt än att vänta ? Då slipper du gå runt och tänka på att ni är ovänner hela tiden. Och jag är säker på att han kommer att förlåta dej.
- Okej , jag får väl ta och ringa imorgon så får vi träffas och reda ut saken.
- Bra , kom vi går in. Solen har redan gått ner och det börjar bli rätt kallt.

Vi reste oss upp och började vika filtarna och ta upp kuddarna. Han tog gitarren och jag tog resten av grejerna sedan gick vi in. Jag kunde fortfarande inte fatta hur fint det verkligen var där inne. Det var hur stort och lyxigt som helst.
Justin gick och hängde gitarren bredvid en stor tavla och kom sedan och sprang sedan och slängde sej i soffan.
- Faaan ! Min rygg , sa han och reste sej upp.
- Vad hände ? frågade jag och kollade på honom.
- Jag landade med ryggen på den där fjärrkontrollen.
Jag skrattade lite och gick sedan runt soffan och la satte mej vid hans fötter. Jag frös lite att jag fortfarande bara hade bikini på mej så jag tog en av filtarna som jag hade lagt på fåtöljen bredvid den stora soffan och slängde den över mej.
- Fryser du ? frågade Justin.
- Nja sådär , jag går och tar på mej torra kläder.
- Det borde jag också göra.

Vi båda reste oss från soffan och gick mot våra väskor. Dom var fortfarande vid dörren där vi hade lämnat dom när vi kom till huset. Jag la ner min väska och började rota efter något bekvämt att sova i.
Jag tog upp ett par svarta spetstrosor , en tight t-shirt jag hade klippt av ovanför naveln och som det stod CHEER på och ett par tighta rosa korta shorts.
Justin stod och bytte om där som ingenting. Jag kunde inte låta bli att kolla när han stod där framför mej , helt naken. Jag bet mej i läppen och försvann sedan till det stora badrummet för att byta om.
Jag tog av mej den fortfarande halvblöta bikinin och tog sedan på mej det jag hade rotat upp ur väskan. När jag hade tagit på mej kläderna kom jag på att jag nog borde ha tagit en bh eftersom att t-shirten var rätt tight men jag orkade verkligen inte bry mej , det var ändå bara jag och Justin där.
Medans jag ändå var där passade jag på att tvätta ansiktet så att jag blev lite piggare och jag ruffsade även till håret lite för att få lite volym.
Jag tog upp bikinin och gick sedan ut till vardagsrummet igen. Till min stora förvåning var inte Justin där så jag kollade ut mot poolen och mot altanen men där var han inte heller. Jag la bikinin på min resväska som fortfarande låg öppen på golvet , tog min handväska som låg bredvid och sedan gick jag upp till andra våningen där vårat rum var. Medans jag gick uppför trapporna tog jag upp mobilen för att kolla om jag hade några missade samtal eller sms men det hade jag inte. Jag la tillbaka mobilen och gick dom sista trappstegen.

Just när jag skulle gå in i vårat sovrum kom Justin ut och vi gick in i varandra. Där stod han , några centimeter ifrån mej , iklädd i endast ett par blåa basketshorts lågt vid midjan. Jag såg att han direkt tittade mot mina bröst eftersom att mina bröstvårtor tydligt stack ut från den tighta tröjan. Han bet sej i läppen och sedan tittade han mej i ögonen. Jag kunde direkt se att han ville ha mej , hans blick nästan skrek det. Och jag ville ha honom också. Ingen av oss behövde säga någonting , vi började kyssas väldigt passionerat direkt.
Vi gick mot sängen samtidigt som vi kysstes som galningar. Jag la min handväska på nattbordet vid ena sidan av sängen och knuffade sedan ner honom i sängen försiktigt och la mej över honom med benen på varsin sida av honom. Han smekte sakta min rumpa och rullade sedan över så att jag nu låg underst. Han kysste mej i halsen och jag kände rysningarna fara genom hela kroppen. Jag tröck honom mer mot mej och kände genast hur han blev hårdare och hårdare där nere. Hans bula pressades kraftigt mot mitt inre lår och jag blev tusen gånger mer upphetsad. Han förde handen in under min tröja och tog tag om ena brösten och började smeka det försiktigt.
Han drog av mej t-shirten och tog sedan tag om båda brösten med sina stora händer , han slickade ena bröstet och jag stönade lågt. Han satte sej upp och drog av mina shorts , sedan tog han tag om min rumpa ännu en gång.
Jag rullade över honom så att jag var överst igen och kysste honom i halsen , jag kände hur han andades tungt och hur fort hans hjärta bultade. Jag fortsatte att kyssa honom längre och längre ner tills jag kom till kanten av hans shorts och drog av dom. Hans bula hade blivit enorm. Jag drog av hans kalsonger och tog tag i hans penis och började föra handen fram och tillbaka försiktigt , sedan snabbare och snabbare. Hans låg och blundade och stönade rätt högt nu. Till sist kunde jag inte vänta mer så jag slutade och började rota i min väska.

- Varför slutade du ?! frågade Justin med tunga andningar och kollade plågat på mej.
- Jag letar efter en kondom , svarade jag och hittade just då en.
Jag gav kondomen till homom och han satte på sej den. Jag drog av hans kalsonger helt och sedan drog jag av mej mina spetstrosor och satte mej försiktigt över honom.
Jag började röra mej lite fortare och känslan var otrolig. Nästan obeskrivlig. Jag red honom snabbare och snabbare och kände hur hans grepp om min midja blev hårdare efter ett tag. Båda stönade högt och oblygt.
- Jaaaa ! Sådär , sluta inte ! sa han och bet sej hårt i läppen.
- Jag måste , mina ben värker ! sa jag samtidigt som jag stönade.

Jag la mej ner och han la sej snabbt över mej och satte in den igen. Våra kroppar var som fastlimmade vid varandra av allt svett och jag var nära på att komma. Jag hade mina naglar nästan inborrade i hans rygg och tröck honom så nära mej som möjligt.
- Aaaaahh , Justin snabbare ! Snabbare ! skrek jag.

Sekunden efter kom båda två. Båda skrek som galningar och Justin föll ihop bredvid mej. Båda två var svettiga och anfådda så vi låg bara där och sa ingenting , försökte helt enkelt hämta efter andan...

Hoppas det inte blev så tråkigt/snuskigt nu.

NI MÅSTE BÖRJA KOMMENTERA BÄTTRE OM NI VILL HA MER EPISODER ! KOM IGEN NU , KOMMENTERA PÅ.
BIEBERLOVE ♥

You're my favorite song - episode 55

Jag visste inte vad jag skulle säga. Det kanske var bäst att inte säga nånting alls , det var redan perfekt som det var. Jag flyttade min kudde närmare honoms och la sedan mitt huvud på hans axel. Han la sin arm runt mina axlar och pussade mej i huvudet sedan vände han sej mot vattnet igen.
Vi satt där tysta och kollade på solnedgången rätt länge. Det var så tyst att jag nästan kunde höra hans hjärtslag.
- Lämna mej aldrig , viskade jag försiktigt.
Jag kollade inte upp mot honom utom hade fortfarande mitt huvud på hans axel.
- I promise babygirl...



Vi satte oss mot husväggen på balkongen och kollade på hur solen sakta försvann. Han tog tag i min hand och flätade in sina fingrar i mina.
 
- Berätta något om dej själv som du tror att jag inte vet, sa han sedan och avbröt tystnaden.
- Hmm.. Vad vill du veta? sa jag och la mitt huvud på hans axel.
- Eh, jag vet inte.. Vänta måste tänka,  sa han och var sedan tyst i nån minut. Hur var ditt liv innan du träffade mej ? Alltså med tanke på att jag är typ känd och så , har det förändrats massor på grund av det ?
Jag tog ett djupt andetag och tänkte efter på vad jag skulle säga.
- Ja... Mitt liv blev bra efter jag träffade dej.
- Vad menar du med att det blev bra ? Du menar väl bättre ?
- Nej , jag menar bra...
- Var inte ditt liv bra innan eller ? Berätta , sa han och satte sej närmare mej.

Jag tog ett djupt andetag och började sedan tänka tillbaka på allt som hade hänt innan jag träffade honom. 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Hon var tyst och kollade bara ner , hon verkade vara inne i djupa tankar.

- Gumman , vad är det ?
- Äsh, det är en lång historia.. sa hon och torkade bort en tår.
- Berätta , vi har all tid i världen på oss. Du kan lita på mig , sa jag och kollade på henne med en allvarlig blick så att hon skulle förstå att jag var seriös och verkligen brydde mig. 

Hon tog ännu ett djupt andetag och kollade sedan upp på mej. 
- Innan jag träffade dej var jag tillsammans med en kille, Liam hette han.. Eller det var nästan ett år innan jag träffade dej på konserten i New York. Vi hade jätte kul men han var lite...
- Lite vadå...?
- Ja du vet... Sket i skolan totalt, misshandlade folk , rökte på , och så vidare. En rebell typ. Alla visste vem han var och alla hade sån respekt för honom. Efter ett tag började jag att hålla på med samma saker som honom. Jag sket i skolan, jag var inte där på över en månad och om jag var där så gick jag ändå inte på lektionerna , jag struntade i mamma och pappa och bråkade väldigt mycket med dom. Du vet , kallade dom massa saker och sånt. Jag brukade supa med Liam och hans kompisar jämt och kom sällan hem utan sov oftast borta. Mamma och pappa orkade inte med mej längre så dom skickade mej till en fosterfamilj. Till slut efter några månader fick jag flytta hem igen för att jag börjat sköta mej lite bättre. Jag fick nog av Liam till slut så jag dumpade honom och han blev galen... Han misshandlade mej brutalt och sen bara stack han och sen dess har jag inte hört av honom.

Jag märkte att det verkligen var svårt för henne att berätta det där. Det måste ha varit en väldigt svår tid för henne...
Hon visade mej ett cigarretbrännmärke hon hade på armen och kollade sedan på mej.
- Gjorde han det...?
- Ja.

NICOLES PERSPEKTIV:

Jag kollade upp på honom och jag såg att han var nära på att gråta.
- Du frågade om hur mitt liv var innan du kom , där fick du svaret och förlåt om jag förstört din kväll nu Justin... Förlåt.
- Du har verkligen inte förstört den , det här är en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Bara du och jag och det känns bra att du litar på mej och vågar berätta allt det här. Men vad gjorde du åt det ?
- Jag åkte in och ut på sjukhuset och fick ta massa prover och så vidare. Jag mådde så jävla dåligt under den tiden. Och jag är så glad att jag flyttade hem igen för det var då mamma fanns där och stöttade mej , hon har räddat mitt liv, seriöst. Hon är min hjälte.
- Älskling... Jag vet inte vad jag ska säga.
- Du behöver inte säga något... Du lyssnade och bara det betyder väldigt mycket för mej.
- Jag älskar dej , sa han och lutade sig fram för att kyssa mej. Du har mig nu , jag skulle aldrig kunna göra nåt sånt mot dej...
- Bara mot killarna som kysser mej , sa jag och skrattade till lite medans jag torkade mina tårar.
- Men Ryan var min bästa vän och jag mådde skitdåligt när jag fick veta det. Fast jag måste verkligen prata med honom och säga förlåt !
- Det tycker jag med , gör det i morgon , sa jag och log.
Kanske lite tråkig episode men ni måste veta det här för att kunna typ... förstå storyn lite senare ;)
Vad tycker ni ? kommentera!

Nu är äver jag (Li) tillbaks, och jag skrev även episoderna 51 och 52!

You're my favorite song - episode 54

Solen lyste fortfarande och jag var tvungen att kisa för att se nåt.
- Tack, Justin.. sa hon plötsligt.
- För vadå? Jag kollade på henne. 
- För allt! För att du finns, för att du är min.. För att du tog med mig hit.. 
- Det är klart. Jag älskar dig.., sa jag och lutade mig fram och kysste henne. Hon vände sig om mot mig och la armarna runt min nacke.




Drew Ryan Scott - Like I Always Do.

När kyssen avslutades sa ingen av oss någonting utom vi tittade bara ut mot vattnet. Det var snart solnedgång och jag kom på en grej vi kunde göra för att avsluta dagen på ett mysigt sätt. Jag bad henne att vänta där medans jag gick in och hämtade lite grejer sedan rusade jag in. Jag sprang till andra våningen och tog tre filtar ur ett skåp och la dom över mina axlar sedan tog jag två stora kuddar från våran säng och gick ner igen.
Jag gick ut på altanen och gick fram till Nicole igen. Hon kollade lite konstigt på mej.
- Vad håller du på med ? frågade hon.
- Jag tänkte att vi kunde sitta här ute en stund och kolla på solnedgången , går det bra ?
Hon log till svar och hjälpte mej sedan. Vi la en av filtarna på den stora altanen sedan la vi dom två stora kuddarna på den. Nicole satte sej på sin kudde och jag tog en av filtarna och la den över henne så att hon inte skulle frysa.
- Jag kommer snart , sa jag och gick in igen.
Jag gick in till det stora huset och kollade mej omkring i det stora vardagsrummet i sökan efter en gitarr jag hade sagt att dom skulle ordna innan vi kom. Jag såg den hänga bredvid en tavla med en blomma på och gick fram dit. Till min stora förvåning så var gitarren ny , men det gjorde inte mej nåt.
Jag tog ner gitarren från väggen och gick sedan ut igen. När Nicole såg att jag hade en gitarr med mej såg jag hur hennes blick blev förändrades och hon log mjukt mot mej. Det där lilla snea leendet som alltid gav mej rysningar...
Jag satte mej på min kudde och drog filten över mej sedan tog jag upp gitarren och fixade lite.
- Älskling får jag spela en låt för dej ?
- Självklart , svarade hon medans hon försiktigt drog bort min lugg som var i vägen.
Medans hon satt där och väntade spänt på att jag skulle börja så försökte jag komma på vilken låt det var jag skulle spela. Sedan började jag spela gitarren och sjunga Like I Always Do med Drew Ryan Scott. Texten passade in perfekt , exakt så kände jag för henne.
När jag kom till refrängen märkte jag hur hon fällde en liten tår , en glädjetår.

I'll watch you like a movie I'll sing you like a song
Read you like a story if it takes me all night long
Keep you like a secret I'll tell you like a joke
It's true, it's true that I'll love you like I always do.

Hon torkade tåran och snyftade lite. Jag fortsatte och började nu med andra versen.

NICOLE'S PERSPEKTIV:

Direkt när han började sjunga kände jag hur det for rysningar genom hela min kropp. Hans röst lät så annorlunda när han sjöng. Den lät så mjuk på något sätt.
Jag lyssnade noga på texten hela tiden och undrade om det var så han kände för mej... Allt kändes så perfekt just då. Jag var med den viktigaste personen i mitt liv , vi satt framför solnedgången och han spelade gitarr för mej. Det kunde inte bli bättre än så. När han sjöng refrängen kollade han djupt in i mina ögon. Jag fastnade med blicken och kunde inte ta mina ögon ifrån hans. Jag kände hur en tår föll och torkade bort den sakta.
Han sjöng dom sista orden i låten och när han var klar log han stort och kollade på mej. Jag kollade ut mot vattnet och visste inte vad jag skulle säga.
- Wow... sa jag lågt. Jag kan inte beskriva mina känslor just nu , det där var... Perfekt.
- Gillade du låten ? frågade han.
- Den var verkligen fin , texten , melodin , allt.
- Det är exakt så jag känner för dej , svarade han och kollade ut mot vattnet precis som jag gjorde.

Jag visste inte vad jag skulle säga. Det kanske var bäst att inte säga nånting alls , det var redan perfekt som det var. Jag flyttade min kudde närmare honoms och la sedan mitt huvud på hans axel. Han la sin arm runt mina axlar och pussade mej i huvudet sedan vände han sej mot vattnet igen.
Vi satt där tysta och kollade på solnedgången rätt länge. Det var så tyst att jag nästan kunde höra hans hjärtslag.
- Lämna mej aldrig , viskade jag försiktigt.
Jag kollade inte upp mot honom utom hade fortfarande mitt huvud på hans axel.
- I promise babygirl...


Nu är jag (Jinet) tillbaka igen. Hoppas ni gillar episoden !

KOMMENTERA OM NI VILL HA NÄSTA :)

You're my favorite song - episode 53

Det var fortfarande lite stelt mellan oss men det började iallafall bli bättre. Jag fick åka för mamma och pappa eftersom att det är sommarlov och dom litar på Justin så vi packade våra saker och Justin ringde Kenny och sa att han skulle göra nån båt klar sedan åkte vi mot den stora hamnen i Atlanta och steg på..



- Vart ska vi då!? frågade jag och tog Justins hand.
- Du får se! Han log mystiskt och drog mig fram till fören på båten. Solen lyste på vattnet och det var helt turkost.
Båten började åka och jag hade fortfarande ingen aning om vart vi skulle.
Han stog brevid mig och höll i min hand och kollade bort ut i vattnet. Jag ställde mig på tå och kysste honom. Han la ena handen runt min nacke och besvarade kyssen. Vi stog sådär ett tag tills han släppte mig och såg på mig med sina ögon. Dom glittrade i solskenet och jag undrade hur jag någonsin hade kunnat tänka mig att leva utan honom.
- Jag vill aldrig vara så nära på att förlora dig igen.., sa han precis som att han vetat vad jag tänkte på och smekte min kind.
- Du kommer aldrig behöva vara det heller, sa jag och log mjukt. Vi stog kvar ett tag i fören och sen kollade Justin på klockan.
- Kom, sa han och gick upp för en trappa på båten. Där uppe så stog det ett litet bord och två stolar med en stor skål banana split på bordet. 
- Aaw, Justin! Jag pussade honom och satte mig på en av stolarna. Justin satte sig mitt emot mig och gav mig en av skedarna och högg in. Han slängde i princip i sig glassen och jag började skratta.
- Vaad? sa han med munnen full och kollade på mig.
- Ingenting, flinade jag. Han kollade på mig och fortsatte äta tills han kom fram till körsbäret högst upp på berget av glass och tog upp det på sin sked. 
- Här! Han sträckte fram skeden till mig och precis när jag gapade och skulle äta upp det så drar han upp den så att all glass hamnar på min kind.
- JUSTIN!! Han börjar skratta och verkar knappt få luft och jag sitter och stirrar på honom. Efter ett tag slutar han och kollar på mig under luggen.
- Förlåt, ler han och lutar sig fram för att dra bort glassen med fingret. Han dröjer sig kvar och slickar sig om läpparna och kysser mig sedan. När han släpper mig kastar jag körsbäret som ramlat ner på bordet på honom och flinar.
- För att du kladdade ner mig med glass, skrattade jag. Han log och reste sig innan han sträckte fram handen och hjälpte mig upp ur stolen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Efter att vi åkt ett tag stannade båten vid en kaj. Vi klev av och Nicole kollade sig omkring tills hon såg skylten där det stog : "Welcome to St. Lucia". Hon slängde sig runt halsen på mig och log stort.
- Nu går vi! skrattade jag och drog med mig henne och började gå. Det tog 5 minuter att gå till hotellet och solen brände på ryggen. När vi kom in i receptionen ställde jag ner väskorna och gick fram till kassan, där jag fick en nyckel. Jag vinkade till mig Nicole som plockade upp väskorna och gick in i hissen med mig. När jag öppnade hotellrummet så strålade solen in, eller hotellrum var väl inte rätt ord, det var mer som en egen lägenhet. Nicole ställde sig och kollade med vidöppen mun. Jag log för mig själv och gick in i vardagsrummet. Det var vitt och beigt och riktigt stilrent. Nicole vaknade ur sin paralysering efter ett tag och vi gick och kollade oss omkring. 
- Shit vad stort det är! sa hon och slängde sig i sängen, du är bäst! Jag la mig brevid henne och kysste henne.
- Vet, sa jag och flinade jag fortsatte kyssa henne. 
- Sluta va så självgod, Justin! sa hon med ett leende och slog mig mjukt på armen.
- Ska vi gå och bada? frågade jag och reste mig ur sängen.
- Ja tack, dör snart här inne! Hon började rota omkring i väskan och drog upp en bikini och smet in på toan med ett leende.
- Inget jag inte sett förut! ropade jag in till henne och hörde henne skratta. Under tiden satte jag på mig mina badbyxor. När hon var klar kom hon ut och jag la handen runt hennes midja medans vi gick ner till poolen. 
Det var inte alls mycket folk där och det var skönt att ingen kom fram och ville ha en autograf.
Vi slängde våra handdukar på varsin solstol och sedan hoppade vi i vattnet. Vi skvätte vatten på varandra och lekte som små barn. Även fast det bara hade varit ett tag vi var osams så var det det värsta som hänt mig och jag ville verkligen inte vara utan henne igen. 
- Ska vi gå upp? frågade hon efter ett tag och började gå upp för stegen.
- Nej kom! sa jag och drog ner henne i vattnet igen. Hon skvätte vatten på mig och log sitt finaste leende innan hon dök ner under vattnet. Jag kände att hon drog i min hand och dök ner jag med. Där under la hon sina händer runt min nacke och kysste mig snabbt innan vi gick upp ovanför ytan igen. Jag kysste henne igen.
- NU får du gå upp! sa jag och följde med henne upp för stegen. Vi virade handdukarna om oss och ställde oss vid ett räcke så man såg ner över hela St. Lucia.
. Solen lyste fortfarande och jag var tvungen att kisa för att se nåt.
- Tack, Justin.. sa hon plötsligt.
- För vadå? Jag kollade på henne. 
- För allt! För att du finns, för att du är min.. För att du tog med mig hit.. 
- Det är klart. Jag älskar dig.., sa jag och lutade mig fram och kysste henne. Hon vände sig om mot mig och la armarna runt min nacke.


Kommentera duktigt nu! :)

You're my favorite song - episode 52

Jag vaknade av jag hörde dörren stängas igen och vaknade upp med ett ryck.
Jag gick upp och kollade ut genom fönstret , och då såg jag henne.
Mitt livs kärlek, Nicole.
Hon satt i bilen med huvudet mot ratten och tillslut satte hon sig upp och startade bilen. Hon hade gråtit, det såg jag för att hon var alldeles svart under ögonen. Hon körde ut från uppfarten och sedan var hon borta.
Jag gick mot sängen för att ringa henne då jag såg något ligga på nattduksbordet. Jag gick fram och då såg jag.
Det var en lapp där det stod "Föråt Justin, jag älskar dig♥" och sedan var det ett halsband, det halsbandet jag gav henne..



.. Då förstod jag, hon var borta. Kaputt. Hon hade dragit till min bästa vän.
Jag kände hur tårarna började rinna ned för mina kinder och jag blev alldeles yr så jag satte mig på sängen och kollade bara rakt in i väggen och jag höll halsbandet hårt i min hand då dörren öppnades hastigt...

NICOLES PERSPEKTIV:

När jag skrev lappen blev jag mer och mer ledsen för varje sekund som gick. Jag ville bara till Ryan och berätta så jag åkte till honom och gick bara rakt in upp på hans rum och han satt i sin säng.
- Jag har valt nu Ryan... sa jag sedan när jag stod i dörröppningen.
Jag såg hur han svalde hårt och kollade på mig.
- Det blev han va?
- ... Ja, det är han jag älskar mest av allt och jag skulle aldrig kunna såra honom på det sättet att bli tillsammans med hans bästa vän.
Han reste sig upp och gick fram till mig och la armarna omkring mig och jag kände hur hans hjärta bultade. 
- Det är ditt val, självklart är jag väldigt ledsen men jag är så glad för din skull, sa han och pussade på mig pannan lätt och log. Gå du, gå till Justin och red ut allting! 

JUSTINS PERSPEKTIV: 

... Och där stod hon igen, fortfarande svart under ögonen och vi stod bara och kollade på varandra ett lång tag. 
- Varför kommer du tillbaka? frågade jag sedan. 
- Jag kan inte lämna dig... 
- Men du valde ju Ryan istället för mig, sa jag och jag såg hur tårarna reste sig i ögonen på henne återigen. 
- Nej det gjorde jag inte Justin.. Han är din bästa vän, det är dig jag vill ha. 

Jag reste mig upp och gick mot henne och torkade bort det svarta under ögonen och sedan tog jag hennes ansikte mellan mina händer och kysste henne. 
- Jag vill ha dig med, viskade jag i hennes öra och hon kollade upp på mig och log. 
- Förlåt att jag betett mig som ett svin Justin.. Du borde inte vilja ha mig längre, och hennes leénde försvann när hon sa det. 
- Älskling, skämtar du eller? Jag har aldrig velat ha dig mer än nu, jag har vart utan dig för länge och tanken på att du har vart i nån annans famn. 
- Förlåt.. 
- Men en fråga bara, varför lämnade du halsbandet här? 
- För att jag ville att du skulle veta att jag skulle komma tillbaka. Jag kommer alltid ha det där halsbandet på förutom just nu då.
- Älskling, vi åker nånstans, snälla? Bara du och jag.
- Jag vet inte.. Din mamma då? 
- Men hon klarar sig fint, vi är bara borta till i morgon eller övermorgon, snälla gumman. 

NICOLES PERSPEKTIV: 

- Jag ringer mamma och pappa och säger det då. Men vart ska vi?
- Det får du se! Det är en hemlis. 

Det var fortfarande lite stelt mellan oss men det började iallafall bli bättre. Jag fick åka för mamma och pappa eftersom att det är sommarlov och dom litar på Justin så vi packade våra saker och Justin ringde Kenny och sa att han skulle göra nån båt klar sedan åkte vi mot den stora hamnen i Atlanta och steg på.. 
Hahaha, där lurade vi er lite! Självklart väljer hon Justin.. Det är ju BIEBERstorys, DUH !
Lite kort, men om ni kommenterar riktigt mycket så blir det fler lite senare.
Vart tror ni dom ska då !?


You're my favorite song - episode 51

Han kysste mig mjukt och försiktigt, som för att vänta på hur jag reagerade. 
Men precis som i hissen gjorde jag ingenting utan besvarade den, men det var Ryan som avbröt allt när han reste sig upp och gick fram till fönstret.
- Vi kan inte göra såhär. Det är inte rätt för nån.. Du blir ledsen, jag blir ledsen.. och justin blir ledsen.. sa han med en suck. Jag visste att det han sa var sant, alla drabbades av det här.
Jag gick fram till honom och ställde mig brevid honom. Han kollade på mig och sedan ut genom fönstret igen.
- Hur ska vi göra nu då? frågade jag och trummade lite på fönsterbläcket. 
- Det är ju ditt val, Nicole.. Varken jag eller Justin kan bestämma åt dig..
Jag visste att jag redan visste svaret, men ändå låtsades jag fundera medans jag tittade ut i deras trädgård.


Vi stod kvar vid fönstret och bara kollade ut, plötsligt ställer sig Ryan bakom mig och lägger sina händer på min midja, precis så som Justin alltid brukade göra.
- Jag känner mig så dum, sa jag.
- Jag med, men Justin borde aldrig ha skrikit åt dig så som han gjorde.
- Han har aldrig gjort det förut, aldrig.
- Han är ganska arg va?
- Huh, arg? Han är livsfarlig.
Ryan skrattade till tyst men blev allvarlig igen och la sitt huvud på min axel.
- Varför säger du inte åt mig, Nicole? Varför låter du mig bli ännu mer kär i dig ?
- Helt ärligt, så undrar jag precis samma sak men jag borde gå nu.. Sa jag och vände mig om och mötte Ryans blåa ögon.
- Nej gå inte, snälla.. Sa han tyst och kollade ner men kollade sen upp igen och mötte min blick.
- Tänk om jag inte hade kommit, tänk om han slagit dig igen? Allt skulle ha varit mitt fel.
- Nej nej, NEJ! Precis så som du sa till mig på sjukhuset, det är inte ditt fel och du får inte ta skulden för detta?
Nu kollade han mig inte i ögonen längre, utan på mina läppar.
- Men-
Och åter igen möttes våra läppar och i ögonvrån tyckte jag se någon stå i dörröppningen och jag hade rätt.. Caitlin. Jag släppte Ryan fort och han kollade bara på mig med en orolig blick tills han också vände sig och såg lika ledsen, arg och förvirrad ut.

När vi stod där på Ryans ballkong kändes det som en evighet när Caitlin kom..
- Caitlin.. Det är inte som du tror... sa jag sedan med en rädd röst.
Det kändes som om hjärtat skulle hoppa ut eller nåt. Jag var rädd, så fruktansvärt rädd.
Efter jag hade sagt det vände hon sig bara om och ignorerade oss och sedan hörde man ytterdörren slogs igen på undervåningen.
- Hon är säkert påväg hem till Justin nu Nicole, hon kommer berätta och Justin kommer döda oss.. sa Ryan efter ett tag och jag kände hur tårarna började rinna.
- Fan, fan fan fan fan fan. JAG HAR GJORT DET IGEN! 
Jag gick in och satte mig på sängen och tog upp mobilen och bläddare bland mina kontakter sedan ringde jag upp Caitlin. 
- M vad är det? hörde jag hon svarade.
- Är du på väg hem till Justin nu?  
- Ja, jag vet att jag är taskig nu.. Men han har rätt att få veta.
- Nej snälla Caitlin , gör det inte! Jag berättar det själv och jag förtjänar att få straffet denna gång.
- Jag tror knappast han kommer slå dig men okej jag vänder om och kör hem igen.
- Tack, jag åker hem till honom direkt, sa jag och la på.

- Ska du åka nu..? hörde jag Ryan säga i bakgrunden.
- Jag är illa tvungen, jag måste säga sanningen till Justin.
Jag gick fram till Ryan och kramade honom.
- Tack för att du iallafall finns för mig.
- Det är nog jag som ska säga tack Nicole!
Jag gick ner och tog på mig skorna och sedan gick ut i bilen och körde iväg mot Justins hus.
När jag satt i bilen hade jag en klump i magen och funderade på vad jag skulle säga..

Jag vet att jag gjort fel.. Nej, sa jag och sedan avbröt mig själv. Jag har gjort mycket misstag , jag vet. Det känns som om jag har sårat dig för mycket Justin.. Men jag måste välja mellan dig och Ryan nu.. Så får det bli, sa jag sedan till mig själv när jag körde upp på Justins uppfart och tog ett djupt andetag.
Jag gick in och upp till hans rum och där låg han... på sängen och sov. Jag såg att han hade gråtit för hans kinder var illröda så han somnade antagligen utav utmattning.
Jag stod där och funderade på vad jag skulla göra och sedan gick jag till hans skrivbord och rotade lite och tillslut hittade jag ett litet papper och en penna.
När jag hade skrivit lappen la jag den på det lilla bordet bredvid bredvid sängen och sedan gick jag ut och stände dörren om honom, så han fick sova ut.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade av jag hörde dörren stängas igen och vaknade upp med ett ryck.
Jag gick upp och kollade ut genom fönstret , och då såg jag henne. Mitt livs kärlek, Nicole.
Hon satt i bilen med huvudet mot ratten och tillslut satte hon sig upp och startade bilen. Hon hade gråtit, det såg jag för att hon var alldeles svart under ögonen. Hon körde ut från uppfarten och sedan var hon borta.
Jag gick mot sängen för att ringa henne då jag såg något ligga på nattduksbordet. Jag gick fram och då såg jag.
Det var en lapp där det stod "Föråt Justin, jag älskar dig♥" och sedan var det ett halsband, det halsbandet jag gav henne..
Kommentera! :)
Vem tror ni att det blir? Justin/Ryan? hhihi.




You're my favorite song - episode 50

Jag satte mig i bilen och började köra omkring tills jag tillslut körde hem. Som tur var så var inte mamma hemma så jag gick direkt in i mitt rum och slängde mig i sängen. Ett tag låg jag bara och stirrade upp i taket och jag tänkte inte ett dugg. Jag hörde att min mobil ringde, men orkade inte kolla vem det var så jag struntade bara i det och efter ett tag somnade jag.




NICOLES PERSPEKTIV:
När jag öppnade dörren till Ryans rum och såg Justin stå med knytnäven höjd visste jag inte vad jag skulle göra, så jag tog bara tag i hans arm och tryckte ner den. Det sista han sa innan han gick var som ett slag i magen. Det kändes som att jag inte kunde andas och när han gått så satte jag mig ner på Ryans säng och stirrade rakt fram.
Ryan stog upp ett tag och verkade fundera på vad han skulle göra, men tillslut satte han sig brevid mig i sängen. 
Vi sa ingenting och varje rörelse kändes helt ansträngd, men tillslut kände jag hur en tår rann ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den men snart kom det bara fler och fler. Ryan la armen om mina axlar och jag lutade huvudet mot hans axel och vi satt så ett tag tills han även la den andra armen runt mig och kramade mig försiktigt. 
Jag sneglade upp mot honom och gömde sedan ansiktet i hans halsgrop och av någon anledning började mina tårar rinna ännu mer. Jag visste att jag svek Justin, men samtidigt kändes det så rätt att det var Ryan som höll om mig och lät mig gråta mot hans axel.
Han drog handen genom mitt hår och efter ett tag kändes det som att jag tömt hela kroppen på tårar, men jag att kvar i hans famn och kände hur hans parfym smög sig in i min näsa, och den luktade väldigt gott.
Det knackade på dörren och både jag och Ryan släppte varandra jätte snabbt och kollade mot dörren.
- Tänkte bara säga att jag och pappa tänkte åka och handla om ni vill ha något, sa Ryans mamma och kollade in i rummet. Ryan kollade på mig och jag skakade på huvudet.
- Nej tack, det är lugnt, sa Ryan och log. Hans mamma vinkade och stängde dörren igen.
Vi satt tysta ett tag tills jag kände mig tvungen att prata.
- Eh.. Jag tror att vi behöver prata om lite grejer, sa jag och kollade på honom. Hans blåa ögon gjorde mig nästan helt hypnotiserad och jag var tvungen att skaka på huvudet för att kunna tänka klart igen. Ryan nickade och såg på mig. 
- Jag tycker verkligen om dig, men du är min pojkväns bästa vän och jag älskar faktiskt honom, även fast det inte märks jämt..
- Jag har känt Justin sen jag var 6 år, Nicole, och jag skulle aldrig göra något mot Justin med flit. Jag valde inte att bli kär i dig, det gjorde jag faktiskt inte.., sa Ryan och kollade ut genom fönstret. Jag kollade förvånat på honom. "Jag valde inte att bli kär i dig", var han kär i mig? Jag som trodde att han bara GILLADE MIG.. Han kollade på mig och väntade på att jag skulle svara, men istället lutade jag mig framåt och gav honom en puss. Sen ångrade jag mig och var precis på väg att sätta mig till rätta igen, när han la ena handen runt min nacke och drog mig till honom. Han kysste mig mjukt och försiktigt, som för att vänta på hur jag reagerade. 
Men precis som i hissen gjorde jag ingenting utan besvarade den, men det var Ryan som avbröt allt när han reste sig upp och gick fram till fönstret.
- Vi kan inte göra såhär. Det är inte rätt för nån.. Du blir ledsen, jag blir ledsen.. och justin blir ledsen.. sa han med en suck. Jag visste att det han sa var sant, alla drabbades av det här.
Jag gick fram till honom och ställde mig brevid honom. Han kollade på mig och sedan ut genom fönstret igen.
- Hur ska vi göra nu då? frågade jag och trummade lite på fönsterbläcket. 
- Det är ju ditt val, Nicole.. Varken jag eller Justin kan bestämma åt dig..
Jag visste att jag redan visste svaret, men ändå låtsades jag fundera medans jag tittade ut i deras trädgård.


Förlåt igen för ett kort episode, men måste hinna med lite saker idag innan jag ska sova, men åter igen, bättre än inget? Right people? ;)

You're my favorite song - episode 49

Jag och Justin satte oss på en bänk och han ringde Pattie och bad henne komma och hämta oss.
- Vad tycker du om Ryan? frågade Justin plötsligt efter att vi suttit tysta ett tag.
- Justin, han är en kompis! Inget mer, okej?
Han suckade och jag lutade huvudet mot hans axel.
- Okej? frågade jag igen.
- Jag älskar dig, sa han istället och kysste mig utan att svara på frågan.
- Jag älskar dig också, svarade jag samtidigt som mina tankar hela tiden flöt iväg till kyssen jag fick utav Ryan..


Det var nu kväll och Ryan hade inte ringt mig än, jag började bli orolig men sa ingenting. Jag hatade mig själv för att jag kände såhär och för att jag gjorde såhär mot Justin, världens sämsta flickvän eller vad?
- Vad tänker du på egentligen? Frågade Justin när jag bara låg där i hans famn helt tyst.
- Inget speciellt, sa jag kallt och fort.
- Ryan va?
När han nämnde Ryans namn stelnade jag till, jag började kallsvettas och bli nervös, som jag alltid blev i dessa situationerna.
- Jag sa ju inget speciellt?
- Tror du jag är dum i huvudet eller? Man märker att det är honom du tänker på ju.
- Ahaaa, så du kan läsa mina tankar nu?
- Nej..
- Roligt att veta att du inte tror på mig, verkligen, jätte sjysst!
- Men Nicol-
Jag tog mitt täcke och kudde i handen och gick mot dörren.
- Nej inget Nicole, jag sover på soffan och godnatt.
Det sista jag hörde var att han suckade och sen smällde jag till dörren och gick ner. Nu hade jag ännu värre skuldkänslor och jag kände mig så dum mot Justin, allt var mitt fel, varför bad jag ens Ryan ringa mig? Gillar jag honom? Nej, eller det kan jag inte svara på direkt men jag älskar Justin och det gör jag verkligen.

JUSTINS PERSPERKTIV:

När jag vaknade nästa morgon smög jag ner till vardagsrummet där Nicole låg och sov som en ängel, allt var mitt fel, varför slog jag till Ryan egentligen? Gillar Ryan Nicole? Nej, eller det kan jag inte svara på direkt eftersom jag inte vet men jag älskar Nicole och det gör jag verkligen.
När jag precis skulle gå förbi henne pep hennes mobil till, jag tvekade men kollade ändå och nu ångrade jag mig rejält, detta ville jag inte se.
'' Hej Nicole, du kanske sover nu men du ville snacka? Saknar dig!<3 xx Ryan''

Ville snacka? Saknar dig? Just nu skulle jag kunna döda någon, jag slängde Nicoles mobil på golvet och började ta på mig ytterkläderna och precis innan jag skulle ta bilnycklarna hörde jag Nicoles röst.
- Justin var ska du? Sa hon nyvaken.
- Fixa lite problem, duvet folk som inte kan låta andras tjejer vara ifred.
- JUSTIN NEJ! Skrek hon men jag var redan påväg mot Ryans hus nu rejält förbannad.
Jag sneglade mot klockan som var halv ett så han måste vara vaken, jag körde upp på uppfarten och knackade på. Ryans mamma öppnade och frågade snällt om jag ville komma in och ja det ville jag.
- Han är uppe på sitt rum. Sa hon och gick tillbaka till köket.
Jag spände knytnävarna och gick sakta upp mot hans rum och sket i att knacka utan flög bara in och när han mötte min blick såg han först ledsen ut men sen arg och förvirrad.
- Du saknar min flickvän va? Sa jag hårt.
- Jag menade inte så Justin! Sa han och reste sig upp men höll fortfarande avstånd.
- Nähe, först kysser du henne och sen saknar du henne?
- Tror du jag vill detta, va?! Tror du jag vill gilla henne, tror du jag vill att vi bråkar?! VA?! Skrek han och kom närmare och han hade rätt, han kunde ju inte bestämma vem han skulle gilla men varför just Nicole?
- Fan vet jag, men grejen är att hon börjar gilla dig också och tror du JAG vill det? Min egna flickvän?
Han sa ingenting utan försökte dölja ett leende, åt helvete med honom.
- Gå Justin.
- Vadå gå? Ska jag bara skita i att du, min så kallade bästa vän har en romans med min flickvän?
- Vadå romans? Snälla gör inte detta så stort nu Justin, ja jag kysste henne och hon hindrade inte mig men inget mer än det okej ?!
När han nämnde kyssen brast allt, jag skulle precis smälla till honom på samma ställe som igår men någon hejdade mig och när jag vände mig om stod Nicole där, fan också.
- Är du inte riktigt klok Justin?! Röt hon.
- JAG?! DET ÄR JU DU SOM GÅR RUNT OCH KYSSER ANDRA ELLER NEJ VÄNTA, MIN BÄSTA VÄN! skrek jag och kollade på henne. Hon mötte min blick och först såg hon livrädd ut, sedan började tårarna stiga i hennes ögon. Jag vände mig mot Ryan som stirrade på mig, sedan kollade jag snabbt på Nicole och gick ut ur rummet.
- Vad är det Justin? frågade Ryans mamma när jag sprang ner för trappen.
- Inget, svarade jag surt och smällde igen ytterdörren. Vad skulle jag säga till henne? "Din son kysste min flickvän och nu har båda två känslor för varandra"? Jag satte mig i bilen och började köra omkring tills jag tillslut körde hem. Som tur var så var inte mamma hemma så jag gick direkt in i mitt rum och slängde mig i sängen. Ett tag låg jag bara och stirrade upp i taket och jag tänkte inte ett dugg. Jag hörde att min mobil ringde, men orkade inte kolla vem det var så jag struntade bara i det och efter ett tag somnade jag.


Någon av er läsare ville att vi skulle skriva vem som skrivit vilken episod, alltså att om jag (Elma) skrivit denna så skriver jag det men nu är det såhär att jag och Elin skriver inte egna utan det blir alltid olika haha, okej detta blev väldigt komplicerat men vi skriver båda lite grann på varje episode oftast! :)
Btw: vad tycker ni om detta Nicole, Justin och Ryan drama?

Rekord!

Tror att det blev rekord idag för bloggen för denna vecka! Alltså den veckan där jag (Elin) och Elma bloggat! Tack för att ni peppat oss och TACK för all stöd och alla fina kommentarer, ni är ju bäst! Tack så mycket alla awesome läsare!



Bieberlove! ♥

You're my favorite song - episode 48

- Tack, började jag och mötte hans förvirrade blick, för att du berättade för Justin.., fortsatte jag. 
- Det är klart jag gjorde det.. sa han och försökte le men det blev samma grimas som förut och nu började även sprickan i läppen blöda igen. Han gjorde inget åt det, så antagligen märkte han inget. Jag lutade mig fram och tog ena fingret och drog bort blodet med. Våra blickar fastade i varandras men han vände bort den direkt och sedan satt vi tysta tills Caitlin kom tillbaka med ispåsen.




Caitlin kollade på oss, sedan på min hand som låg på Ryans knä. Jag drog snabbt bort den och kollade rodnande på henne med ett leende. Hon kollade på mig med en blick jag inte visste vad den betydde samtidigt som hon verkligen PRESSADE sig ner mellan mig och Ryan. 
- Varsågod! sa Caitlin och log nöjt och höll fram ispåsen åt Ryan.
- Schysst, sa han men ansträngde sig inte för att le den här gången. Han la påsen mot kinden och i hans ögon såg jag hur ont det gjorde, men han sa inget. 
Caitlin såg det antagligen också och klappade honom på ryggen innan hon reste sig.
- Jahap! Ska vi gå till Justin och Chaz då? sa hon och kollade på oss. 
I ögonvrån såg jag hur Ryan blängde på henne.
- Du har nog glömt en grej.. sa han surt och pekade på sitt ansikte.
- Det har han säkert glömt, sa hon och viftade med handen.
- Han lär ju komma på det när han ser Ryan.. mumlade jag. Båda två kollade på mig.
- Va? frågade båda och hade tydligen inte hört vad jag sagt.
- Äh, inget.. mumlade jag vidare och reste mig.
- Kom nu, sa jag och räckte fram handen till Ryan. Han kollade tveksamt på den och jag kände hur Caitlin puttade till mig i ryggen, men tillslut tog Ryan den och reste sig upp. Jag släppte hans hand när vi började gå mot hissen. Inne i hissen var det tyst. Jag kunde nästan svära på att jag hörde allas hjärtslag, men antagligen var det bara jag som hörde mina egna. När hissen stannat så gick vi stelt till rummet. Justin och Chaz hjälpte Caitlin upp i sängen och sen kände jag hur Justins blick brände tag i Ryan som stog lite bakom mig. Jag gick fram och puttade till Justin så att stackars Ryan skulle våga gå in och sätta sig på stolen brevid Chaz säng.
- Juste, Caitlin, nån sköterska kom in och berättade att våra föräldrar är på väg hit för att hämta oss! log Chaz.
- Åh va skönt, jag trodde aldrig att det skulle vara så här mycket drama på ett sjukhus. Asså visst i Greys Anatomy och så, men.., började Caitlin men när jag harklade mig och spände blicken i henne så tystnade hon. 
Efter det blev det väldigt stelt inne i rummet. Vi satt och halvkollade på tv.n som var på, men det kändes som att alla satt och kollade på varandra, i hopp om att någon skulle säga något. 
Justin vägrade sätta sig närmare Ryan och han vägrade ens att kolla mot honom, till och med när Ryan pratade. Ryan pratade aldrig direkt med Justin, utan mer allmänt till oss alla, men Justin verkade inte ens lyssna, så tillslut slutade Ryan försöka.
Efter någon timme så kom Chaz och Caitlins föräldrar. De pratade ett tag med läkarna och tillslut kollade Caitlins mamma på Ryan.
- Men Gud, Ryan! Vad har hänt?! frågade hon och tog bort ispåsen från hans ansikte.
- Eh.. ramlade i trappen.. svarade han ironiskt, men det verkade inte Caitlins mamma förstå.
- Stackars kille.. Hur känns det nu?
- Som att någon släppt en bomb i mitt ansikte. Annars är det lugnt! sa han och log snett.
Hon la handen på hans axel och hjälpte sedan Caitlin ner i rullstolen innan dom rullade ner till bilen. 
- Vi kommer snart! sa Justin.
Chaz föräldrar började också gå, men Chaz stannade upp och kollade på Ryan.
- Ska du ha skjuts hem? frågade han och log. Ryan nickade och kollade tacksamt på honom. 
Vi började gå ner till parkeringen och jag började gå långsammare och hoppades på att Ryan också skulle göra det, fast ändå inte. Tillslut märkte han det och saktade ner lite. 
- Jag kan inte glömma allting bara sådär, Nicole, viskade han och fortsatte kollade rakt framåt. Sanningen var nog att jag inte heller kunde göra det, fast jag inte ville erkänna det.
- Jag vet, svarade jag istället, men du, ring mig när du kan, okej? Vi måste prata, fortsatte jag och han nickade. När vi kom ut på parkeringen ställde jag mig brevid Justin som demonstrativt la armen runt mina axlar och kollade på Ryan. 
- Tack så mycket för att ni hållit oss sällskap! sa både Chaz och Caitlin och vi kramade varanda innan dom satte sig i bilarna. Ryan hade redan satt sig i Chaz bil utan så mycket som ens en blick. 
Jag och Justin satte oss på en bänk och han ringde Pattie och bad henne komma och hämta oss.
- Vad tycker du om Ryan? frågade Justin plötsligt efter att vi suttit tysta ett tag.
- Justin, han är en kompis! Inget mer, okej?
Han suckade och jag lutade huvudet mot hans axel.
- Okej? frågade jag igen.
- Jag älskar dig, sa han istället och kysste mig utan att svara på frågan.
- Jag älskar dig också, svarade jag samtidigt som mina tankar hela tiden flöt iväg till kyssen jag fick utav Ryan..


Förlåt för ett litet tråkigt och kort episode, men bättre än inget, eller hur? ;)
Tack igen för era supergulliga kommentarer! Verkligen jätte kul att läsa dom och det gör att man vill skriva mer! ♥

You're my favorite song - episode 47

- Eh.. Justin.. Kan jag få prata med dig..? frågade jag och flackade nervöst med blicken mellan dom 3 ögonen som kollade på mig.
- Visst.. sa han misstänksamt och reste sig upp och kom mot mig. Jag gick in genom dörren igen och visste inte hur jag skulle börja, egentligen var det väl bäst att gå rakt på sak..
- Jo.. Eh.. Jag kysste Nicole..


- Haha aa Ryan, självklart! Skrattade han och boxade mig löst på armen. Fan också, nu tror han inte på mig så jag sa ingenting utan fortsatte bara kolla på honom tills han förstod.
- D-Du, du kyss-te Nico-le? Stammade han fram.
- MIN NICOLE?! Röt han efter det, eller nej, han skrek.
- Förlåt Justin! men innan du säger nåt, så vill jag bara säga att det var JAG som kysste Nicole och inte hon som kysste mig!

NICOLES PERSPERKTIV:

Jag gjorde det, nej han gjorde det. VARFÖR KYSSTE HAN MIG OCH VARFÖR HÄNGDE JAG PÅ?!
Jag sprang ut från hissen och jag bara sprang så till sist fick jag sätta mig i ett hörn och bara andas och låta mitt huvud fortsätta sprängas av alla tankar som for runt där inne just nu. Jag måste säga till Justin, eller nej det skulle bara förstöra allt, men jag kan inte hålla detta inne, det skulle bara förstöra mig så jag reste mig upp och gick och gick enda tills jag kom ut där varken Ryan eller Justin satt, bara Caitlin och Chaz så jag kollade runt över hela gården och då fick jag syn på dom båda. Justin var illröd i ansiktet och Ryan tittade bara ner i marken.
Han hade berättat, och jag som ville berätta först.. Jag gick lite närmare men ställde mig bakom en vägg så dom inte såg mig.
- Du skojar inte? frågade Justin och jag kunde nästan höra hur han knöt näven.
Ryan svarade inte, så jag antog att han antingen skakade på huvudet eller inte ens vågade röra sig.
- Vi har känt varandra i över 10 år, vi har ställt upp för varanda, och du gör såhär mot mig? fortsatte Justin.
- Förlåt, hörde jag Ryan mumla.
- DU KYSSER MIN FLICKVÄN OCH SÄGER FÖRLÅT!? skrek Justin och sen vart det tyst. Jag smög mig fram en bit och kollade. Justin gjorde en min och kollade på sina knogar och Ryan höll sig vid käken, sedan vände sig Justin om och gick därifrån. Jag rusade fram till Ryan som satt sig ner på en stol. Han kollade på mig med plågad min och vände sig sen bort. Jag drog fram en näsduk och gav till honom, han la den mot läppen och direkt färgades den helt röd. Hans underläpp började redan svullna, och även resten av vänsterkinden. 
- Jag ska gå och be om en ispåse, sa han och reste sig och gick mot receptionen och lämnade mig kvar vid stolarna. Jag kollade efter honom och bestämde mig för att leta efter Justin. Tillslut hittade jag honom i Chaz och Caitlins rum, han stog och kollade ut genom fönstret. När jag gick fram till honom kollade han på mig och hans ögon var tårfyllda, men dom rann inte. Jag la armen omkring honom och lutade huvudet mot hans axel.
- Jag vet att han berättade det för dig, men jag ville faktiskt berätta först.. viskade jag och kände hur han nickade.
- Han sa att han kysste dig och att du inte kysste honom, är det sant? mumlade han i mitt hår.
Jag funderade ett tag på att säga som det var, att jag faktiskt inte hade hindrat honom och att jag inte riktigt visste vad jag kände för Ryan. Ryan försökte ju hjälpa mig ur det här, så jag kanske borde ta chansen..
- Ja.. vi stog i hissen och han kysste mig.. Men jag ville verkligen inte! svarade jag och sen insåg jag att det gjorde att det lät som att Ryan verkligen tvingat sig på mig. 
- Eller jag hindrade honom inte, men jag vet inte varför jag inte gjorde det.. fortsatte jag sen.
Justin kollade på mig, ögonen var ännu mer tårfyllda nu.
- Förlåt.. jag älskar dig, viskade jag.
- Jag älskar dig också, därför blev jag så arg när Ryan berättade, sa han och kysste mig.
Precis då knackade det på dörren och Caitlin och Chaz klev in. Justin torkade bort tårarna ur ögonen och log sedan.
- Aa asså, jag är ganska bra på att förstöra såna här gulliga tillfällen, men Ryan är liksom helt sönderslagen sååå... det kändes som att vi skulle gå upp och ta reda på varför..?, sa Chaz fundersamt. 
Jag mötte Caitlins blick och såg menande på henne.
- Vi går och letar upp Ryan, sa hon och drog med mig ut ur rummet. Jag hörde hur Justin började prata med Chaz medan vi tryckte på hissknappen. När hissen kom så tryckte Caitlin på alla knappar och jag kollade på henne och skrattade.
- Varför gör du så för? frågade jag.
- För vi måste ju prata.. sa hon och kollade på mig med allvarlig min. När jag berättade om att Ryan kysst mig skrek hon rakt ut:
- HAN GJORDE VAD!? 
- Schh!! viskade jag, Han kysste mig, och jag hindrade honom inte. Ryan ville vara snäll och berätta för Justin och då.. slog Justin honom.
- Schysst kille..
- Vem?
- Ja båda. En av dom kysser sin bästa väns flickvän och den andra slår sin bästa vän så hårt att han knappt kan prata.. så det är bara att välja. sa hon och log lite på slutet.
- Kul. Vart såg ni Ryan? svarade jag och log ironiskt.
- Soffan i receptionen, sa Caitlin och precis då kom vi fram till receptionen. Vi gick ut och såg Ryan ligga på en utav sofforna med ispåsen tryckt mot kinden.
Han satte sig upp när han såg oss men höll kvar påsen.
- Hur mår du? frågade Caitlin och satte sig brevid honom med ena handen på hans rygg. Just i det ögonblicket önskade jag nästan att det var jag som rörde honom, men jag skakade av mig den tanken, eller försökte iallafall..
- Har mått bättre, sa han och pressade fram ett leende men leendet blev till en grimas och man såg verkligen hur ont det gjorde när han pratade.
- Vill du ha en ny påse? frågade Caitlin och kollade på hans påse som börjat smälta. Han nickade och gav henne ispåsen. När han tog bort den såg jag att den var helt blå och små blodkärl hade spruckit. Han var helt svullen och läppen hade också spruckit.
Caitlin kollade på honom med stora ögon och gick sen snabbt därifrån. Jag satte mig brevid honom och la handen på hans knä. Han kollade på den och det såg för en sekund ut som att han ville flytta bort från mig, men han satt kvar.
- Tack, började jag och mötte hans förvirrade blick, för att du berättade för Justin.., fortsatte jag. 
- Det är klart jag gjorde det.. sa han och försökte le men det blev samma grimas som förut och nu började även sprickan i läppen blöda igen. Han gjorde inget åt det, så antagligen märkte han inget. Jag lutade mig fram och tog ena fingret och drog bort blodet med. Våra blickar fastade i varandras men han vände bort den direkt och sedan satt vi tysta tills Caitlin kom tillbaka med ispåsen.


Förlåt för dålig update idag! Får se om det kommer ett till ikväll, isåfall får ni kommentera duktigt! :)

You're my favorite song - episode 46

- Jag sa ju att dom inte skulle tycka det va ditt fel! log jag och puttade honom i sidan. 
- Jag vet.. men jag var ändå inte säker.. mumlade han.
- Men nu vet du! sa jag och tog hans hand.
Han kollade på mig och vi satt bara där ett tag, sen lutade han sig långsamt mot mig. Jag vet inte vad jag tänkte, så mycket snurrade genom mitt huvud under dom sekundrarna. Men jag minns att jag också lutade mig mot honom och när våra ansikten bara var någon millimeter ifrån varandra stannade jag. Vad håller jag på med? Ryan är Justins bästa vän och jag älskar Justin..
Jag drog mig bort från Ryan.
- Eh... vi ska kanske gå ut till dom andra nu.., sa jag och reste mig.
- Ah.. vi kanske borde göra det.. sa Ryan och kollade på mig med osäker blick.



När vi kom ner till dem andra var det fortfarande knäppt tyst mellan mig och Ryan, så brukar det aldrig vara, speciellt inte mellan oss två. Jag förstod inte själv vad som hände där uppe i rummet, varför lutade jag mig fram och varför lutade sig HAN fram ens? Gud, jag hade så mycket i huvudet nu så jag höll på att börja gråta.
- Hur mår du? Frågade Caitlin plötsligt.
- Va? jo nej ja jag mår fint, sa jag och log ett väldigt, väldigt fejkat smile.
- Okej men jag finns om du behöver snacka eller så.
Jag nickade bara och log åter igen fake.
Ryan sneglade mot mig nästan hela tiden och när våra blickar möttes log han, hoppas nu inte att Justin, Chaz eller Caitlin börjar misstänka någonting eftersom det är ju ingenting mellan oss eftersom jag har inte några känslor för Ryan någonstans.. Men varför bryr jag mig då så mycket?

RYANS PERSPEKTIV:
Shit.. Nu hade jag verkligen rört till allt. När vi satt där i sängen och hon tog min hand så tappade jag allt.
Allt rördes runt i mitt huvud och när jag mötte henens blick så såg det faktiskt ut som att hon ville. Och hon var ju faktiskt på väg att kyssa mig.. 
Jag satte mig brevid Chaz på en utav bänkarna och han snackade på om allt möjligt. Jag lyssnade inte riktigt utan nickade och "mm.ade" bara nån gång ibland. Jag kollade då och då mot Nicole och sen tittade jag tomt rakt ner på marken. 
- Ryan. Ryan. RYAN!
Jag ryckte till och kollade på Chaz.
- Vad är det med dig, egentligen? frågade han och kollade på mig med ett höjt ögonbryn.
- Vaa? Nej men inget.. mumlade jag och sparkade på en liten sten med skon.
- Lägg av, jag vet att det är nåt, berätta istället! sa han och armbågade mig. 
- Men lägg av, det är inget! sa jag och reste mig. Jag insåg att jag lät mer irriterad än jag egentligen var, men orkade inte förklara för honom.
- Eh.. jag ska bara gå på toa, sa jag knappt hörbart och började gå mot ingången. Jag kunde nästan känna hur alla kollade efter mig och jag hörde något mummel bakom mig. 
Jag gick in och tog hissen upp till receptionen där jag satte mig i en utav sofforna och visste inte vad jag skulle göra. Det var rätt korkat att bara gå där ifrån, för ni visste dom garanterat att det var något på gång.
Vad ville jag egentligen ha? Ville jag ha Nicole? Hon var min bästa väns flickvän, hon var min kompis. Justin hade alltid ställt upp för mig, så varför tänkte jag ens på hans flickvän på det här sättet?
Jag hade suttit där rätt länge och funderat när jag kände att någon satte sig brevid mig. Jag kollade upp och såg Nicole, den jag minst trodde skulle komma.
- Hej.. började hon och kollade nervöst på mig. Jag kollade bara på henne men sa inget. Jag visste inte vad jag skulle säga. 
- Dom skickade in mig hit för att kolla om du spolat ner dig själv, sa hon och log lite försiktigt. 
Jag nickade och kollade sen ut genom fönstret. 
- Asså jag vet inte vad som flög i mig, Nicole, började jag medan jag fortfarande kollade ut genom fönstret.
- Inte jag heller, svarade hon och suckade.
- Jag gillar dig Nicole, men jag vet inte. Justin är min bästa vän och du är ju liksom hans flickvän!, jag kände hur hon började skruva sig brevid mig i soffan.
- Jag vill egentligen inte säga förlåt, för jag gillar verkligen dig, men jag vill inte förlora Justin heller, så jag säger förlåt ändå. 
- Det är faktiskt lika mycket mitt fel, sa hon och kollade på mig.
- Ska vi glömma allting och gå ner igen? fortsatte hon och reste sig upp med ena handen utsträckt mot mig. Jag nickade och följde med till hissen. 
I hissen var det tyst, och tillslut mötte vi varandras blickar. 
- Du förresten, sa jag och gick närmare henne, tack.., fortsatte jag och kramade henne mjukt. Jag vred bort huvudet och kollade rakt in i hennes ögon. Hon log mjukt och tillslut lutade jag mig fram och kysste henne försiktigt. Jag vet inte om jag förväntat att hon skulle göra motstånd eller nåt, men när hon inte hindrade mig blev jag först förvånad och sen glad. När hissen stannade släppte jag henne och vi kollade rakt in i varandras ögon.
- Fan, mumlade hon, fan, fan..! Hon pressade ansiktet i händerna och sen rusade hon ut ur hissen.
Jag kollade vart hon tagit vägen men såg henne inte. Tänk om hon gick ut för att berätta för Justin? 
Nu hade jag verkligen sabbat allting..
Jag gick långsamt ut genom dörren ut till gården där Chaz, Cailtin och Justin satt på en bänk, men ingen Nicole. 
Alla 3 kollade på mig och jag kände att jag var tvungen att berätta. Jag kunde kanske rädda det här, eller iallafall hjälpa Nicole komma ur det här..
- Eh.. Justin.. Kan jag få prata med dig..? frågade jag och flackade nervöst med blicken mellan dom 3 ögonen som kollade på mig.
- Visst.. sa han misstänksamt och reste sig upp och kom mot mig. Jag gick in genom dörren igen och visste inte hur jag skulle börja, egentligen var det väl bäst att gå rakt på sak..
- Jo.. Eh.. Jag kysste Nicole..


Hur tror ni Justin reagerar på det här!?

Kommentarer

Tack så jätte mycket för era supergulliga kommentarer! Det är jätte kul att läsa dom :)
Såg att vi fått en kommentar där en läsare bad oss gästbloggare skriva lite om oss själva, men känns ju lite meningslöst att skriva om det bara är en som VILL läsa om oss ;)

Såå är det några fler som vill veta nåt om oss eller är det helt ointressant? ;D
Skriv gärna vad ni vill veta och om ni har några frågor så blir det lättare för oss också :)

Bieberlove 

You're my favorite song - episode 45

Vi gick upp till Caitlin och Chaz rum och där satt även Ryan.
- Har du varit här hela natten? frågade jag Ryan och kramade honom. Han nickade trött.
- Chaz har varit vaken ett tag, men han somnade ganska precis. Och Caitlin har sovit rätt länge nu, så hon borde ju vakna snart.., svarade han och log ett ansträngt leende. 
Det syndes på honom att han fortfarande tyckte att det var hans fel.. Jag och Justin satte oss på varsin sida om honom och jag kramade om Ryans hand.
- Det var inte ditt fel, okej?
Ryan nickade och lutade sig framåt med ansiktet i händerna. Jag visste inte om han grät eller om han bara ville glömma allting..



- Du får inte lägga skulden på dig själv, det kan seriöst förstöra hela ditt liv och JAG vet att varken Caitlin eller Chaz tycker att det är ditt fel, och det gör inte jag och Justin heller så speciellt du borde inte göra det, förstått? Sa jag och log lite malligt i slutet.
- Jag försöker hela tiden att inte tänka på det men det blir bara fel.
- Okej Ryan, åk hem, ta en dusch, sov, ät och kom tillbaka senare så ska du få se att Caitlin och Chaz vaknat så kan DOM berätta för dig att du inte ska sätta skulden på dig själv.
- Men-
- Inga men, gör det bara, jag och Justin är här hela tiden.
Han gjorde som jag sa och åkte hem så jag gick tillbaka och kramade Justin som stod och snackade lite med Chaz.
- Hej Chazminton.
- Hej Nic!
- Hur mår du?
- Har mått bättre men jag klarar mig.
- Vad bra då! Men uhm.. jag ska bara ta någonting och äta så jag kommer strax!
Jag gick ner till cafeterian och kollade vad det fanns att äta. Tyvärr fanns det mest bullar och sånt, så jag köpte 4 bullar och 4 läsk och gick upp till rummet igen.
Jag höll upp bullarna och läsken och log.
- Asså, Justin, är det okej om jag snor din flickvän? flinade Chaz, hon är ju helt underbar, köper bullar och allting!
Jag skrattade och gav han en av bullarna.
- Hahah, hon är min! svarade Justin och pussade mig på kinden.
Vi satte oss ner på 2 stolar bredvid Chaz och åt upp våra bullar och pratade om allt möjligt.
- Hallå, ni har väl inte glömt mig? skrattade Caitlin som vaknat och satt sig upp.
- Absolut inte! log Justin och gav henne en av bullarna.
Någon gång kom en läkare in och kollade till Caitlin och Chaz, och sa att dom skulle få åka hem ikväll. Vi alla blev jätte glada!
Efter ett par timmar dom Ryan tillbaka. Han såg mycket piggare ut, men fortfarande såg jag i hans ögon att han var osäker.
Justin gick fram tilll honom och gav honom en kram med ena armen och lät den ligga kvar över hans axlar medan han drog honom fram till Caitlin och Chaz sängar. Båda log mot honom och Ryan pressade fram ett osäkert leende. 
- Hej.. mumlade han.
- Ryan, kom, sa Chaz och Ryan gjorde som han sa och satte sig på sängkanten. Chaz satte sig upp och la ena handen på Ryans axel.
- Det är inte ditt fel, okej? sa han och log. Ryan nickade och kollade på Caitlin.
- Verkligen inte ditt fel, sa Cailtin, du visste ju inte att vi skulle krocka och du försökte ju väja undan, annars hade vi ju kanske legat allihopa här som sparrisar, flinade hon. Ryan log lite större och Chaz gav honom en hård kram.
En sjuksköterska kom in och sa att det var väldigt fint väder ute, om Caitlin och Chaz ville komma ut på gården och få lite frisk luft. Dom nickade ivrigt och jag hjälpte Justin att få ner Caitlin i en rullstol. Chaz hoppade nästan ur sängen men när han insåg att han rest sig för snabbt och det började snurra i hans huvud satte han sig ner på sängen ett par sekunder.
- Kom nu, skratte Justin och körde ut Caitlin från rummet i rullstolen.
- Vi kommer snart, sa jag och log. Ryan kollade på mig och nickade.
Justin nickade och log och sedan gick dom ut.
Jag satte mig på en av sängarna och Ryan satte sig bredvid mig.
- Jag sa ju att dom inte skulle tycka det va ditt fel! log jag och puttade honom i sidan. 
- Jag vet.. men jag var ändå inte säker.. mumlade han.
- Men nu vet du! sa jag och tog hans hand.
Han kollade på mig och vi satt bara där ett tag, sen lutade han sig långsamt mot mig. Jag vet inte vad jag tänkte, så mycket snurrade genom mitt huvud under dom sekundrarna. Men jag minns att jag också lutade mig mot honom och när våra ansikten bara var någon millimeter ifrån varandra stannade jag. Vad håller jag på med? Ryan är Justins bästa vän och jag älskar Justin..
Jag drog mig bort från Ryan.
- Eh... vi ska kanske gå ut till dom andra nu.., sa jag och reste mig.
- Ah.. vi kanske borde göra det.. sa Ryan och kollade på mig med osäker blick.

Vad tror ni händer nu? 
Förlåt att vi inte uppdaterade något igår, men ingen av oss hade någon tid..
Lovar att ni får minst ett till idag! 

You're my favorite song - episode 44

Vi var kvar på sjukhuset i någon timme till och sen var det dags att åka hem. Caitlin och Chaz fick sova där och föresten så hade Chaz inte vaknat än heller så vi alla var lite deppiga men inget att oroa sig för sa doktorn och vi fick väll helt enkelt lita på honom i denna situationen.


- Jag har saknat dig , viskade Justin i mitt öra när vi kommit hem och lagt oss i sängen.
- Jag har varit med dig hela dagen , sa jag och vände mig mot honom.
- Men inte på DET sättet.
Jag förstod nu vad han menade och både jag och han log.
Jag satte mig upp, drog av mig linnet jag hade på mig och sen satte jag mig i Justins knä fast med båda benen på vars en sida. Jag kysste honom mjukt först men inte långt därefter låg Justin över mig och båda i bara underkläder.
Han smekte mig mjukt utanpå trosorna och sen drog han av min b-h. Sakta kysste han mig på halsen och jag stönade lätt. Jag rullade över så jag nu låg på honom och nu smekte jag han på hans kalsonger sen drog jag av dem och runkade av honom. Han stönade högt och slöt ögonen så jag fortsatte ett tag till och sen stannade jag mitt i allt bara för att reta honom.
- Nicole .. stönade han fram.
- Yes darling? Sa jag och log.
- OH GUD , FORTSÄTT !
Haha , jag gjorde som han sa och sen rullade jag av honom och han la sig på mig igen och drog av mig mina trosor och nu var han i mig och känslan var otrolig, även denna gången.
Efter ungefär 20 minuter var vi båda svettiga och otroligt trötta så vi slutade men Justin låg fortfarande kvar på mig och han var fortfarande i mig. Han andades med tunga andetag mot mitt bröst och sen rullade han av mig och vi hoppade in i duschen tillsammans och somnade efter det.

NÄSTA DAG:
När jag vaknade vände jag mig om och såg att Justin fortfarande sov. Jag log och pussade honom och hans ögon öppnades långsamt.
- Hej, du, mumlade han och kisade mot mig med ett leende. Jag pussade honom igen och rullade ur sängen och gick in i badrummet. Strax efter öppnade Justin dörren och flinade. 
- Jag tänkte duscha, sa han och började klä av dig.
- Okej..? svarade jag och låtsades vara helt ointresserad. Han klev in i duschen och när han vridit på vattnet gick jag också in. Han log och kysste mig och vi duschade i säkert 20 minuter tills vi hörde Pattie ropa:
- Justin? Nicole? Är ni hemma? Vi kollade på varandra och stängde av vattnet.
- Jaa! ropade Justin, kommer snart! Han klev ur duschen och jag gick ut efter honom och tog en handduk.
Justin virade sin handduk runt höften och klev ut ur badrummet, ner till Pattie i köket. Även fast jag sett honom så flera gånger drog han nästan andan ur mig varje gång. Jag klädde på mig och fönade håret innan jag gick ner till köket. Justin och Pattie satt vid köksbordet.
- Förlåt att jag inte ringde igår, jag kunde liksom inte tänka klart, sa Justin och såg på Pattie.
- Jag förstår, det är ingen fara. Jag har pratat med polisen och sagt att vi hittat ringen, men nu har dom ännu mindre att gå på, sa hon och kramade om Justins hand. Jag satte mig ner bredvid henne på en stol och hon log mot mig.
- Det var ju tur att dom inte fick med sig den iallafall, sa jag och försökte låta positiv. 
- Ja jo, det är det ju.. mumlade Pattie, vill ni ha skjuts till sjukhuset så kan ni kolla hur det är med Chaz och Caitlin? fortsatte hon och drack upp sitt kaffe.
- Gärna! svarade jag.
- Måste bara byta om först, sa Justin och gick upp till sitt rum.
- Du, Nicole? sa Pattie precis när jag rest mig upp för att gå och hämta mina skor.
- Aa?
- Tack för att du tar hand om Justin, hade inte du varit här vet jag inte hur han hade klarat av alla dom här sakerna. Du gör honom så glad.. Och mig med, log hon.
- Det är klart jag ställer upp, för er båda! sa jag och kramade henne.
Justin kom ner till hallen och vi alla satte på oss skorna och satte oss i bilen. 
Framme vid sjukhuset så stannade Pattie och släppte av oss.
- Hör av er om jag ska hämta er! sa hon innan hon åkte iväg. 
Precis när hon åkt iväg hör vi ett gäng tjejer skrika:
- OMG!!! DET ÄR JUSTIN!!! jag och Justin försökte skynda oss in i sjukhus entrén men en utav tjejerna slängde sig på Justin och såg ut att krama ihjäl honom.
- JAG ÄLSKAR DIG JUSTIN! skrek hon medans Justin försökte komma loss.
- Eh.. jag ska bara hälsa på mina kompisar.. Vill ni ha autografer? frågade han och tjejen släppte.
Efter ett tag hade alla fått sina autografer och jag och Justin smög in i entrén innan några andra fans kom.
Vi gick upp till Caitlin och Chaz rum och där satt även Ryan.
- Har du varit här hela natten? frågade jag Ryan och kramade honom. Han nickade trött.
- Chaz har varit vaken ett tag, men han somnade ganska precis. Och Caitlin har sovit rätt länge nu, så hon borde ju vakna snart.., svarade han och log ett ansträngt leende. 
Det syndes på honom att han fortfarande tyckte att det var hans fel.. Jag och Justin satte oss på varsin sida om honom och jag kramade om Ryans hand.
- Det var inte ditt fel, okej?
Ryan nickade och lutade sig framåt med ansiktet i händerna. Jag visste inte om han grät eller om han bara ville glömma allting..


Hoppas ni överlever med bara ett episode idag! Mycket att göra! 

You're my favorite song - episode 43

- Lova att ringa när du vill hänga ! Sa Caitlin till mig.
- Absolut, det gör jag, hejdå!
- Hejdå ! Sa dom alla och vinkade hejdå och precis när jag stängde dörren så tryckte Justin upp mig mot väggen och började kyssa min hals.
- Du dödar mig Justin , stönade jag fram.
- Bra sätt?
- Självklart men vi tar det senare , sa jag och kysste honom innan vi gick tillbaka till vardagsrummet och snackade lite om vad vi kunde göra. Plötsligt ringde Justins mobil och kan kollade på mig med en konstig blick och svarade sen.
- Justin? Svarade han osäkert.
- Hejsan vi ringer från sjukhuset, vi undrar om du kan komma hit, nu? Det är väldigt viktigt!


- Va, vad har hänt?! Skrek jag.
- Uhm, kom bara hit så berättar vi då men det gäller dina vänner! Sa mannen i luren.
- Chaz, Ryan och Caitlin.. Mumlade jag tyst och bara kollade rakt fram.
- Ursäkta?
- Va nej inget igenting, jag eller vi, kommer direkt ! Sa jag och sprang till hallen och mitt i allt det försökte jag berätta för Nicole vad som hänt men jag förstod knappt själv vad jag sa så jag berättade det i bilen istället och hon bad mig köra fortare hela tiden, hon var säkert minst lika rädd som jag och jag förstod henne.
När vi kom fram sprang vi fram till receptionen och frågade var Beadles, Somers och Butler låg men det var bara Caitlin och Chaz som skadat sig och dom låg i rum 453. Vi tog hissen och sprang sen rakt in i deras rum och ja där låg både Caitlin och Chaz men Ryan satt bara i stolen, likblek och rörde inte en min.
- Ryan? Viskade jag tyst men han sa ingenting utan kollade bara på mig och hans ögon var illröda och då förstod jag att han hade gråtit.
- Vad har hänt bro?
- Allt är mitt fel , sa han med hes röst.
- Okej nej Ryan, vad som än har hänt så är det säkert och då SÄKERT, inte ditt fel.
- Men det var ju jag som körde ! Röt han och då förstod jag att det var en bilolycka.
NICOLES PERSPERKTIV:

Medan Justin pratade med Ryan så gick jag fram till Caitlin och Chaz som låg helt stilla och sov. Dom båda två hade skadat sig rejält eftersom Caitlins öga hade svullnat upp rejält och hon hade brytit benet för hon hade gips runt om det. Chaz hade dock bara några få blåmärken i ansiktet och på ena armen men den andra var gipsad så han hade tydligen brytit den.. Vad har hänt här egentligen ?!
- Bilolycka , viskade Justin samtidigt som han kramade om mig bakifrån.
- Varför dom Justin?
- Jag vet inte älskling men Ryan tror att det är hans fel eftersom det var han som körde.
Jag vände mig mot Justin och la händerna på hans Axlar.
- Jag vill inte se dom såhär så jag går ut, är det okej? Sa han plötsligt.
Jag nickade bara och satte mig brevid Ryan och Justin gick ut.
- Du ska inte känna att det är ditt fel Ryan för det är det inte! Viskade jag och la handen på hans axel men han fortsatte bara kolla ner i sina händer.
- Det var jag som körde Nicole, det var jag som krockade i den jävla lastbilen, det var ju jag!
- Du körde men inte visste du att du skulle krocka och du gjorde det inte med mening ellerhur ?
- Nej , viskade han tyst.
- Precis, och det kunde ha hänt vem som hellst, även mig och Justin så ta inte på dig skulden Ryan!
- Tack Nicole.. sa han och log mot mig.
- Inga prob-
- Nicole.. Viskade Caitlin från sin säng svagt, väldigt svagt.
- CAITLIN! Skrek jag och flög upp ur stolen och kramade henne.
- Aj! Pep hon.
- Förlåt förlåt förlåt ! Sa jag och släppte henne.
- Hur mår du? Frågade Ryan när han kom fram till hennes säng.
- Jätte jätte ont i benet men annars bra, sen är jag halvblind men det går över.
- Oh jag är så ledsen Caitlin! Sa Ryan och brast nästan ut i gråt igen.
- Sluta nu Ryan, det är inte ditt fel, okej ?!
- Okej.. sa han tyst.
- Uhm jag ska bara gå ut till Justin och säga att du har vaknat. Sa jag och dom nickade bara och jag gick ut men Justin var inte där så jag gick runt i nästan hela sjukhuset ända tills jag hittade honom nere vid receptionen där han stod och pratade i telefon.
- Jo jo jag tror dom mår bra, nej det är ingen fara, ja hon är här med mig, okej ja det ska jag, puss !
- Hej älskling , sa jag tyst när jag gick fram till honom.
- Hej darling, något nytt?
- Caitlin har vaknat och jag pratade med Ryan så att han inte skulle ta skulden för det som hände.
- Du är bäst, kom nu! Sa han och tog mig i handen och nästan sprang in till Caitlin, Ryan och Chaz, fast Chaz hade inte vaknat än men Caitlin hade tillochmed rest sig fast med hjälp av en stående rullator och en sjuksköterska.
- Justin! Sa Caitlin överlyckligt när hon såg honom.
- Hej på dig Cai, hur mår du?
- Bara fint faktiskt men jag oroar mig för clownen där, sa hon och nickade mot Chaz.
- Ja, jag med men har kommer vakna ska du se , Sa Justin och log.

Vi var kvar på sjukhuset i någon timme till och sen var det dags att åka hem. Caitlin och Chaz fick sova där och föresten så hade Chaz inte vaknat än heller så vi alla var lite deppiga men inget att oroa sig för sa doktorn och vi fick väll helt enkelt lita på honom i denna situationen.

Kommentera darlings! ♥

CHECKA LIS NYA BLOGG! :)

You're my favorite song - episode 42

- Har ni tänkt på att det alltid är minst en snygg kille med i varje film, typ? frågade Caitlin och kollade på Nicole, eftersom att det nog bara var hon som skulle svara.
- Jag vet! Och när han tar av sig tröjan inne i rummet.... började Nicole och började skratta.
Jag kramade om henne med ena armen.
- Jag då? frågade jag och låtsades vara ledsen.
- Du är alltid min nummer ett! log hon och kysste mig.
- Öh.. Asså jag vill inte förstöra stämningen.. Men varför ligger det en ring under soffan? frågade Chaz och vi allihopa böjde oss under soffan för att kolla vad han pratade om.



Chaz fiskade fram ringen och höll upp den.
- Var inte det den ringen din mamma fick av dig? frågade han och gav mig ringen.
- Joo, när mitt första album släpptes.. Vi hade inbrott igår och vi trodde dom hade stulit den, men tydligen inte..
- Men varför skulle någon ta sig in här, röra runt i hela huset och sen gömma ringen under sängen? frågade Nicole och tog min hand. 
- Bra fråga men jag tror inte dom gömde den utan den hamna väll bara där när dom välte allt. Vi får ringa polisen imorgon och säga att vi hittat den iallafall. Jag ska bara ringa mamma och säga att den låg under soffan, sa jag och gick ut i köket och ringde mamma. Telefon svararen gick på direkt så hon hade väl gått och lagt sig. Jag lämnade ett meddelande och gick och kände så alla dörrar var låsta innan jag gick tillbaka till vardagsrummet.

- Hon sover nog, pratar med henne imorgon istället. Ska vi se klart på filmen? frågade jag och satte mig ner bredvid Nicole som flätade in sina fingrar i mina. Ryan tryckte på play och vi kollade klart på filmen. 
Jag hade ingen riktig koll på vad som hände i filmen, utan funderade mest på varför någon ville göra inbrott och sen bara gömma ringen? Eller gömma och gömma, kanske dom inte gömde den men dom hade iaf rört den. Inget annat hade ju blivit stulet.. 
En bit in i filmen tror jag nog vi alla tröttnade på att sitta still så vi gick ut på altanen och satte oss i solstolarna och bara pratade. När klockan hade blivit 01.30 så gick vi in igen och alla la sig till rätta i soffan eller på madrasserna.
Vi låg och småpratade ett tag, men en efter en så somnade allihopa. Jag trodde alla hade somnat när jag märkte att Nicole vände sig mot mig på madrassen och log.
- Tur att dom inte hade tagit med sig ringen iallafall, viskade hon och drog fingrarna genom mitt hår.
- Mm.. viskade jag och flyttade mig närmare henne. 
- Vi ringer polisen imorgon, okej? sa hon och drog bort håret från sitt ansikte.
- Jag lovar, sa jag och la armen omkring henne.
- Jag älskar dig, viskade hon och kysste mig innan hon la huvudet på min bröstkorg som varje natt.
- Älskar dig med, svarade jag och slöt ögonen.
- Jag älskar er också , sa Chaz plötsligt. Var han ens vaken? Haha jag skakade bara på huvudet och slöt åter igen ögonen och somnade även denna gången.
NÄSTA DAG:

- VAKNAAAAAAA, VAKNA NU , MEN VAKNA DÅÅÅÅÅÅ ! Skrek Chaz i hela huset samtidigt som han hoppade på oss och även Caitlin och Ryan som nu låg på golvet.
- Du mår inte bra! Röt Caitlin när hon lyckades resa sig upp.
- Jodå fullt frisk vettu! Sa han och log stolt.
- Herregud, hur länge har du ens varit vaken?
- Hm.. om den är 12 nu så.. i 2 timmar !
- 2 timmar? Vad har du gjort i 2 timmar människa?
- Försökt väcka er och nu efter 2 timmar så lyckades jag äntligen!
- Ah och jag kan flyga, hjälp till istället mongo! Sa jag och vi började bädda undan alla madrasser, täcken och kuddar.
När vi var klara så åt vi pannkaksresterna från igår med nutella på och sen städade vi lite och till sist så hoppade vi i poolen och svalkade oss , så skönt! Vi simmade runt och lekte lite sen bestämde sig Caitlin, Ryan och Chaz för att åka hem så det gjorde dom också.
- Lova att ringa när du vill hänga ! Sa Caitlin till Nicole.
- Absolut, det gör jag, hejdå!
- Hejdå ! Sa dom alla och vinkade hejdå och precis när hon stängde dörren så tryckte jag upp henne mot väggen och började kyssa hennes hals.
- Du dödar mig Justin , stönade hon fram.
- Bra sätt?
- Självklart men vi tar det senare , sa hon och kysste mig innan vi gick tillbaka till vardagsrummet och snackade lite om vad vi kunde göra. Plötsligt ringde min mobil och jag kollade på Nicole med en konstig blick och svarade sen.
- Justin? Svarade jag osäkert.
- Hejsan vi ringer från sjukhuset, vi undrar om du kan komma hit, nu? Det är väldigt viktigt!

Sitter och har tyska nu, 43 kommer när jag är hemma.. btw: Vad har hänt?! Kommentera!

You're my favorite song - episode 41

När vi badat en stund så åkte jag och Caitlin till affären för att köpa godis och sådär för ikväll och det som chockade mig mest var att folk verkligen kände igen henne och bad om autografer och bilder, haha wow !

- Wow inte visste jag att du hade fans ! Sa jag och log mot Caitlin.
- Det har jag inte egentligen, det är Justins fans som bara känner igen mig men visst är det coolt ?! Sa hon och tog en korg.
- Aa haha, men yes.. Vad ska vi ha förresten?
- Hm.. Chaz ville ha snickers, så vi köper några till honom, jag själv är ganska sugen på chips, du då?
- Yes det blir bra för mig också, lets go! Sa jag och vi ökade takten tills vi kom fram till chips & godis hyllan, där stod vi kanske i 10 minuter tills vi tog allt sen gick vi vidare till kylskåpen och tog 2 cola flaskor sen kunde vi inte motstå att ta lite lösgodis också så det fick det bli, sen betalade vi och åkte hem.
När vi kom hem möttes vi av världens chock, en bra chock då. Killarna hade släckt allting och tänt levande ljus, samtidigt lagt fram kuddar och filtar i soffan. Dukat fram skålar till godiset osv.
- Vad söööööööta ni är! Pep Caitlin när vi stått och bara kollat runt i rummet ett tag.
- Äh det var väll ingeting! Sa Ryan malligt.
- Ingenting? Jävla pain det var alltså men om ni har med er godis så är det okej igen !
- Snickers? Flinade jag och räckte fram alla 5 vi köpt till honom.
- JAG ÄLSKAR ER!
- Bra att veta, sa jag för mig själv och gick sen ut i köket där Caitlin och redan börjat hälla upp allt i skålarna.
- Hjälp?
- Du kan ta fram glas om du vill , sa hon och nickade mot skåpet.
Jag gjorde som hon sa och tog fram 5 glas och sen ställde dem på bordet och hällde upp.

JUSTINS PERSPERKTIV:

När tjejerna var borta så fick jag idén att göra det lite mysigt eftersom jag visste att dom skulle gilla det, så vi fixade det på en kvart och strax där efter kom dom hem och jag hade rätt, dom älskade det! Medans dom hällde upp grejerna i skålarna så satte vi på filmen osv. Det fick bli Rush hour 3 eftersom vi ville se en komedi och den verkade bäst för tillfället.
Dom kom ut med skålarna och Ryan, Chaz och Caitlin slängde sig på 3-sittssoffan så jag och Nicole hade 2-sittssoffan för oss själva haha, precis vad jag ville.
Chaz tog upp fjärren och klickade på play, filmen började och alla rättade till sina kuddar och hur dom skulle ligga. Nicole la sitt huvud på min axel och tog min hand och höll den och ja.. Så satt vi nästan hela filmen.
- AAAAH, asså jag är fett hungrig! ropade Chaz ut när filmen var slut, finns det ingen mat här i huset eller?
- Du har ju precis käkat massa chips och godis?! svarade jag.
- Jaa men asså, skulle jag bli mätt på det?
Alla började skratta och tillslut reste jag mig upp.
- Ska vi äta då? Alla vill ha eller? frågade jag. Alla nickade började resa sig upp så jag gick ut i köket och kollade i skåpen om det fanns något vi kunde laga. 
- Pannkakor, snälla! log Nicole och la armen runt mig. 
- Haha, visst! Men jag vet inte hur man gör, så då får du hjälpa mig! Du hade ju gjort det imorse så du verkar ju kunna det, flinade jag och tog fram lite ingredienser.
Tillslut stod vi alla 5 i köket och höll på med att göra smet, steka pannkakor och duka.
När allt var klart och vi ätit så satt vi kvar vid bordet ett tag. Jag kollade på klockan och den var 22.00, hur hade allt kunnat gå så snabbt?
- Asså ni vet att ni får sova över här om ni vill va? Så slipper ni åka hem nu, när klockan är 22 liksom, sa jag till Ryan, Chaz och Caitlin.
- Vi hade nästan räknat med det, skrattade Ryan och tog upp sin mobil för att smsa sina föräldrar. Chaz och Caitlin gjorde likadant.
Precis då ringde hemtelefonen och jag sprang upp och svarade.
- Hallå?
- Hej, det är jag! Mammas välbekanta röst hördes, Mötet drog över så vi gick och åt också.. Såg att klockan var rätt så mycket så jag tänkte ta in på hotell för natten bara, är det okej?
- Jadå, svarade jag, Ryan och dom sover över här så det är ingen fara.
- Bra gubben, jag kommer hem någon gång på förmiddagen! Hälsa alla! Godnatt!
- Godnatt, sa jag och klickade bort henne och gick tillbaka till köksbordet. 
- Ska vi fixa allt nu så det är gjort så kan vi kolla på film sen eller nåt? frågade jag.
- Jaa! Sen kan vi se She's the man!! ropade Nicole.
- Eller hur! Channing Tatum är såååå snygg i den filmen! svarade Caitlin
- JAG VET! log Nicole och med Caitlin för att börja ta ut madrasser och lakan. 
Jag, Chaz och Ryan stod kvar i köket och kollade på varandra.
- Du har en konkurrent, Justin! flinade Chaz och puttade mig i sidan.
- Äh, vad har han som inte jag har? skrattade jag och puttade till Chaz och gick sen för att hjälpa Caitlin och Nicole.
När vi lagt ut madrasser och bäddat i vardagsrummet så satte vi i She's the man. Alla satte sig på samma platser som innan, förutom Chaz som la sig på en utav madrasserna bredvid soffan.
- Har ni tänkt på att det alltid är minst en snygg kille med i varje film, typ? frågade Caitlin och kollade på Nicole, eftersom att det nog bara var hon som skulle svara.
- Jag vet! Och när han tar av sig tröjan inne i rummet.... började Nicole och började skratta.
Jag kramade om henne med ena armen.
- Jag då? frågade jag och låtsades vara ledsen.
- Du är alltid min nummer ett! log hon och kysste mig.
- Öh.. Asså jag vill inte förstöra stämningen.. Men varför ligger det en ring under soffan? frågade Chaz och vi allihopa böjde oss under soffan för att kolla vad han pratade om.


Tack för att ni kommenterar så gulliga saker till oss! ♥

You're my favorite song - episode 40

Justin drog sin stol närmare min och böjde sig sen fram och viskade i mitt öra.
- Igår var.. amazing !
Jag log och böjde mig fram för att nu viska i hans öra.
- Du är.. amazing !
- Bra att veta haha, vad ska vi hitta på idag då?
- Kan vi inte ringa Chaz och Ryan? Föreslog jag.
- Jo då kan dom ta med sig Caitlin så kan du träffa henne också!
- Yessss, låter  väldigt bra!
Justin kysste mig snabbt och gick sedan ut för att ringa dom, äntligen ska jag få träffa Caitlin!


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag ringde Ryan och han tyckte det lät som en jätte rolig idé.
- Jag ringer Chaz och Caitlin direkt, så hör jag av mig när vi är på väg! Sa han glatt innan vi la på.
Jag gick tillbaka till Nicole som satt vid köksbordet med ett leende på läpparna.
- Ryan skulle ringa Chaz och Cailtin så kommer dom hit senare. 
- Grymt! Men vad ska vi göra då? frågade hon och reste sig från stolen.
- Jag skulle gärna vilja åka till stan eller något, men jag vet inte om jag orkar med alla paprazzis..
- Det är lugnt, vi kan väl hänga här? Bada i poolen nu på dan och senare kan vi ju kolla på film eller något? sa hon och pussade mig på kinden. 
- Låter bra men jag måste byta om, och duscha! Kom jag på och gick mot badrummet.
- Ska du med? frågade jag och blinkade till henne. 
- Njae, asså jag vill ju.. men jag duschade innan du och Pattie kom så.. började hon.
- Det är lugnt, vi har hela livet på oss! log jag och gick in i badrummet. 
Jag duschade rätt snabbt och sen tog jag på mig rena shorts och en tröja innan jag gick ut till Nicole igen.
- Har Ryan ringt? frågade jag och drog fingrarna genom håret. 
Hon nickade.
- Japp, ganska precis efter du gått och duschat faktiskt. Dom var på väg så han trodde dom skulle vara här om en halvtimme ungefär. 
- Great. Du, jag ska bara gå ut och prata med mamma snabbt.. sa jag och gick ut på altanen där hon fortfarande pratade i telefon och höll upp ett finger för att jag inte skulle störa. Jag satte mig i en av solstolarna och väntade ett tag tills hon la på och satte sig bredvid mig på solstolen.
- Chaz, Ryan och Cailtin kommer hit, sa jag och kollade på henne.
- Vad roligt! Jag ska åka iväg på ett möte, men ni klarar väl er? Var rädda om er bara... sa hon och reste sig upp.
- Jadå, var rädd om dig själv. Hon pussade mig på pannan och gick sedan in.
- Hej då, Nicole! Vi ses senare! Ropade hon och gick ut genom ytterdörren.
- Vart skulle hon? Frågade Nicole när jag kom in.
- På något möte.. sa jag och kramade om henne bakifrån och kysste henne på nacken. Precis då plingade det på dörren och jag hoppade till och rättade till tröjan.
Nicole flinade och sen gick vi och öppnade dörren.
- Hej! Är ni redan här? Sa hon och öppnade dörren mer så dom kunde komma in.
Nicole kramade både Ryan och Chaz och sen kollade hon på Caitlin och funderade på hur hon skulle göra. Det slutade med att Caitlin tog ett steg fram och kramade Nicole.
- Vad kul att äntligen få träffa dig! sa hon och log.
- Detsamma, Caitlin! 
Jag gick fram och hälsade på alla 3 och sen började jag gå mot poolen.
- Ni har väl badkläder? flinade jag och vände mig mot dom.
- ALLTID! skrek Ryan och Chaz samtidigt och sprang ut till poolen samtidigt som dom klädde av sig och sen hoppade dom i poolen, jag var precis efter dom och direkt började vi låta som ett gäng 5åringar.

NICOLES PERSPEKTIV:

Jag och Caitlin stog kvar i hallen och det började kännas lite stelt.
- Eh.. har du bikini med dig? frågade jag tillslut.
- Uhm.. nej haha, faktiskt inte. Jag tänkte inte på det , svarade Caitlin snabbt.
- Men följ med, jag har en extra! sa jag och log innan jag gick till Justins rum och letade runt i väskan efter min andra bikini. Caitlin kom precis efter och fångade bikinin när jag kastade den till henne. Hon gick in i badrummet och bytte om och under tiden drog jag av mig mina kläder och satte på mig bikinin.
- Tack, Nicole! sa hon när hon kom ut ur badrummet.
- Äh, lugnt! Svarade jag och log, sen gick vi ner till polen och som vanligt så fastnade killarnas blickar på våra kroppar och självklart blev både Caitlin och jag väldigt genererade så vi hoppade in i polen fort som fan.
- Awwww, ni blev genererade ! Sa Ryan med bebis röst.
- Yeah sure, svarade jag och skvätte vatten på honom men det kom rakt på Justin istället.
- Vad var det bra för?! Röt han samtidigt som han tog bort vattnet från ansiktet.
- Det kvittar för vadå, tänkte du göra något? Svarade jag retsamt.
- Kanske, kanske inte? Sa han och började gå mot mig och jag backade för varje steg han tog, till sist slängde han sig över mig och började kyssa mig på nacken, gosh!
- Guys, ni har ett rum där uppe! Ropade Chaz mitt i allt och jag kan svära på att jag nog såg ut som en tomat så genererad jag blev. Jag kände plötsligt en varm hand mot min midja och det var tydligen Justin som drog fram mig till dem andra och vi började spela lite vollyboll i vattnet, jag, Chaz och Caitlin mot Ryan och Justin och konstigt nog så vann Ryan och Justin och det värsta var att dom höll på med oss ungefär 2 timmar fram.
När vi badat en stund så åkte jag och Caitlin till affären för att köpa godis och sådär för ikväll och det som chockade mig mest var att folk verkligen kände igen henne och bad om autografer och bilder, haha wow !


Great att ni tycker om våra episodes! Fortsätt kommentera såhär bra så lovar vi att vi fortsätter vara lika duktiga på att uppdatera! Bieberlove ♥

You're my favorite song - episode 39

- Jag hoppar in i duschen, ska du med eller? Sa hon samtidigt som hon började gå mot badrummet.
- Vill du ha mig där?
- Always, så kom hit nu!
Jag gjorde som hon sa och vi duschade ett ganska långt tag och avslutade även det vi börjat i sovrummet för någon minut sedan och sen började klockan närma sig 00:00 så vi tog på oss våra sovkläder och la oss sen för att sova men jag kunde inte somna, så typiskt !
Plötsligt hörde jag en duns nere i köket, både jag och Nicole ryckte till och det enda jag kunde tänka på nu var mamma, mamma och mamma.





NICOLES PERSPERKTIV:

- Justin jag är rädd! Viskade jag med panik i rösten.
- Ta det lugnt älskling, det är okej, jag går bara ner och kollar!
- Nej Justin! Pep jag fram men han reste sig upp och smög sakta ner för trappan och jag kunde inte motstå att gå efter. Jag stannade upp mitt i trappan, bakom Justin och kollade runt i hela vardagsrummet och möttes av möbler som låg överallt, bordet var vält och stolarna likaså. Pattie sprang in i rummet och fick tydligen en chock eftersom hon inte sa någonting. Både Justin och jag gick fram och tröstade henne och sen började vi plocka upp glasskivor och flytta tillbaka stolar och grejer som låg fel, ja sådär mitt i natten nästan plockade vi undan men mig gjorde det ingenting bara ingenting var stulet.
- Är ni säkra på att dom inte tog någonting? Mumlade jag fram, knappt jag själv förstod vad jag sa.
- Jag hoppas inte det, men då lär vi nog märka det senare, Sa Justin och hans ögon fastnade plötsligt på byrån med massa värdefulla grejer som dom hade vid ytterdörren, detta verkade inte bra.
- Mamma, ringen, ringen som jag gav dig, den är borta mamma, den är borta! Sa Justin med gråten i halsen och skulle precis boxa väggen men Pattie stoppade honom.
- Det är okej gubben, ta det lugnt nu, Sa hon och kramade honom.
- Det är inte okej! Vi måste ta reda på vem som gjorde det!
- Då gör vi det imorgon, Nicole, ta med honom upp nu, sa hon åt mig och jag tog Justin i handen och gick upp på hans rum igen och jag kollade var klockan var fort, 02:04.. redan? Aja.
- Vem gör något sånthär? Sa han plötsligt samtidigt som han bara kollade rakt upp i taket.
- Idioter, men tänkt inte mer på det , sa jag och la mitt huvud på hans bröstkorg.
Justin somnade nästan på en gång efter det att vi lagt oss i sängen, antagligen för att klockan var så mycket och för att han inte ville tänka mer på vad som hänt. 
Han andades tungt och efter ett tag somnade jag med hans arm runt mig.

NÄSTA DAG:

När jag vaknade på morgonen kände jag solen lysa rätt in i mina ögon och jag kisade för att se något. När jag vände mig om såg jag att Justin redan hade klivit upp, så jag satte mig på sängkanten och tänkte efter vad som hänt igår. Jag log när jag tänkte på mig och Justin och att vi verkligen tagit steget men när jag tänkte på vad som hände senare slocknade leendet. Stackars Pattie och Justin, jag måste gå ner till dom..
Jag reste mig och gick och tvättade av mig i badrummet och drog på mig ett par shorts och en t-shirt innan jag gick ner. Där nere såg jag varken Justin eller Pattie, så jag gick in och kollade om det låg en lapp på köksbordet som det brukade göra om han åkt iväg utan att säga något. Det gjorde det inte. Även fast jag inte ville det, så växte paniken långsamt inom mig medan jag sprang upp för trappen och ringde Justin på hans mobil.
- Ja? svarade han kort.
- Vart är ni!? frågade jag, och jag lät räddare än jag själv ens trodde jag var.
- Vi är på polisstationen, fortsatte han lika kort.
- Men, ni skulle väckt mig.. 
- Jaja, vi kommer hem om ett tag. Hans hårda röst högg till inom mig och jag sa inget.
- Förlåt, Nicole.. Det var inte meningen, men allt känns så stressigt och jag ville att du skulle kunna få vara hemma och vila istället för att sitta här hela dagen, sa han efter ett par sekunder när jag inte svarat.
- Det är lugnt, jag förstår.. Vill du att jag ska komma? 
- Nej, vi klarar oss nog. Mamma sitter och pratar med någon polis nu, men jag hör av mig om dom vill prata med dig också. Lås bara dörren och fönstren.
Han lät verkligen allvarlig när han sa att jag skulle låsa dörren så jag gick och gjorde det på en gång.
- Jag älskar dig, viskade jag, ring mig så fort du kan igen.
- Jag lovar, och jag älskar dig också, sa han och jag la på.
Jaha vad nu då? Jag hade ingenting och göra och jag kände mig inte riktigt trygg heller så jag gick och tog en dusch istället. När jag duschat klart och klätt på mig så gick jag ner för att ta någonting och äta, jag var utsvulten! Och eftersom dom inte hade någonting hemma just nu så tog jag fram ingridienserna för att laga pannkakor och gjorde det och satte mig vid tv:n och slog på MTV där det var Teen mom. Plötsligt kom jag på åter igen det som jag och Justin gjorde igårkväll, första och bästa gången, självklart. Jag hade tydligen somnat till eftersom jag vaknade av att Justin ropade på mig.
- Nicole ! Vi är hemma !
- Kommer! Sa jag och flög upp ur soffan.
- Haha hej shawty , sa han och kysste mig mjukt.
- Hej baby, hur gick det på stationen? Frågade jag när vi alla tre satte oss i köket.
- Njae sådär, dom vet inte vem det är fortfarande och det går liksom inte bara att ta reda på direkt men dom ska försöka och om dom hittar något så ringer dom , Sa Pattie gick sedan ut på altanen för att prata i telefon.
Justin drog sin stol närmare min och böjde sig sen fram och viskade i mitt öra.
- Igår var.. amazing !
Jag log och böjde mig fram för att nu viska i hans öra.
- Du är.. amazing !
- Bra att veta haha, vad ska vi hitta på idag då?
- Kan vi inte ringa Chaz och Ryan? Föreslog jag.
- Jo då kan dom ta med sig Caitlin så kan du träffa henne också!
- Yessss, låter väldigt bra!
Justin kysste mig snabbt och gick sedan ut för att ringa dom, äntligen ska jag få träffa Caitlin!

KOMMENTERA! ♥

You're my favorite song - episode 38

När vi kom in till honom hade Pattie redan beddat åt oss och jag mig i sängen och han hämtade ett paket. 
- Här är det? 
- Åh tack! Ska jag öppna det nu? 
- Ja gör det, jag har annan present till dig med, men det får du till din födelsedag.
- Okej, sa jag och rev upp paketet. 
I där låg en stor nalle, jag kollade upp på Justin. 
- Aw, visste du att jag älskade gossedjur? 
- Inte att du älskade det, men jag visste att du gillade det. Men jag tänkte att när jag inte är med dig så vill jag att du ska ha denna så du inte glömmer mig. Jag vill ha koll på dig, jag älskar dig, sa han och pussade mig på pannan. 
- Jag älskar dig med... Och jag kommer ALDRIG glömma dig Justin!



Jag kollade in i hans bruna ögon och för en sekund kändes det nästan som att jag skulle kunna drunkna i dom. Jag flinade för mig själv.
- Vad? sa Justin och kollade frågande på mig. 
- Nej men inget, jag kollade bara in i dina ögon och då tänkte jag på den där asdåliga raggningsrepliken du vet:
Har du en livboj? För jag drunknade nyss i dina ögon, sa jag och satte mig ner på sängkanten.
Han log och puttade omkull mig så jag nu låg på rygg och han kom sakta närmare mig.
- Har den funkat för dig nån gång? mumlade han och la sig ovanpå mig.
- Va? Nej det har den inte.. började jag, fast jag har aldrig testat om jag ska vara helt ärlig, fortsatte jag snabbt och innan jag hann säga något mer så la han fingret mot mina läppar.

- Då är jag den första. Jag kunde nästan höra på hans röst hur hans leende blev större och han började knäppa upp mina jeans samtidigt som han kysste mig mjukt. 
Efter att han kämpat med knapparna ett tag började jag skratta och hjälpte honom att dra av byxorna. Han log generat och jag kysste honom och drog honom närmare mig. 
Han krånglade sig ur sin tröja och byxorna förvånansvärt fort och jag log samtidigt som jag fortsatte kyssa honom, nu även mer och mer intensivt. 
Jag satte mig upp och drog av mitt linne, sedan drog jag handen över hans mage och tryckte ner honom på sängen medans jag satte mig över honom. Han kollade på mig med längtan i blicken och jag knäppte upp BHn och slängde den i högen bredvid sängen innan jag drog av honom hans kalsonger och mina trosor. 
Justin la händerna på min rygg och snurrade runt mig så han låg ovanpå mig istället. 
Långsamt började jag andas snabbare och jag drog honom närmare mig och hörde ett svagt stön från honom samtidigt som jag kände hur hans stånd växte mot mitt lår.

JUSTINS PERSPEKTIV:

- Jag vill ha dig, hörde jag att hon mumlade samtidigt som hon fortsatte kyssa mig.
Det var de orden jag hade väntat på, jag ville inte vänta längre och jag drog mig sakta lite längre ner och kysste henne på halsen och smekte henne långsamt. Jag kände att hennes kropp drogs ihop på något sätt och jag stannade till ett tag men när hon la händerna på mina höfter och drog mig längre fram, in i henne, så började jag försiktigt röra mig rytmiskt fram och tillbaka. 
Hon andades snabbt och jag kunde känna hennes djupa andetag mot min hals.
- Justin.. stönade hon fram samtidigt som hon slängde bak med huvudet.
- Gjorde jag fel?
- Ne, nej men kondom, jag tror inte jag är redo för barn än!?
- Shit.. Mumlade jag och reste mig upp och började rota i nattduksbordet och hittade tillslut en och drog på den fort och la mig sen på henne och hon flinade bara.
Jag tog tag i hennes höfter och drog mig mot henne och förde sakta in den i henne och det såg verkligen ut som att hon njöt så jag fortsatte fortare och hårdare. Vi svettades och det kändes som om vi låg i lågor.
Vi höll kanske på i 20 minuter till och sen rullade jag av henne och andades högt och tungt.
- Jag älskar dig, sa hon plötsligt.
- Jag älskar dig också shawty, det gör jag verkligen.
- When I see your face there's not a thing that I would change. Cause you're amazing, just the way you are. And when you smile, The whole world stops and stares for awhile Cause girl you're amazing.. Just the way you are. Började jag nynna på tyst och jag hörde bokstavligen hur Nicole log.
- I’d catch a grenade for ya, Throw my hand on a blade for ya, I’d jump in front of a train for ya.. You know I'd do anything for ya. Började hon sjunga, jag vände mig mot henne och kysste henne och där låg vi och bara kollade in i varandras ögon.
- Jag hoppar in i duschen, ska du med eller? Sa hon samtidigt som hon började gå mot badrummet.
- Vill du ha mig där?
- Always, så kom hit nu!
Jag gjorde som hon sa och vi duschade ett ganska långt tag och avslutade även det vi börjat i sovrummet för någon minut sedan och sen började klockan närma sig 00:00 så vi tog på oss våra sovkläder och la oss sen för att sova men jag kunde inte somna, så typiskt !
Plötsligt hörde jag en duns nere i köket, både jag och Nicole ryckte till och det enda jag kunde tänka på nu var mamma, mamma och mamma.

BIEBERGASM! Haha hejsan förresten! Denna delen har både Elin och jag, Elma skrivit så yeah, hope u like it och kommentera!

GÄSTBLOGGARE

Vi har läst genom alla mail vi fick och bestämde oss för att ha två gästbloggare. Det var rätt svårt att välja men sedan kom vi överens om vilka två som verkade bäst.

Dom som blev valda är Elin F och Elma V. Ni kommer att få ett mail där det står lite om vad som ska hända i dom kommande episoderna , login-uppgifter , osv.


VILL DU SKRIVA PÅ BIEBERSTORYS?

Ja som ni nog ser är det lite upp och ner med uppdateringen och det ber vi om ursäkt för. Men det är inte alltid man kan hålla på med en blogg dag ut och dag in, posta flera noveller om dagen osv. Fftersom en episod kan ta från en halvtimma till kanske fyra timmar, det är helt olika och därför är det svårt och hålla uppdateringen uppe hela tiden nu när skolan har börjat! Och Jinet har sällan tid eftersom att hon tränar fyra till fem dagar i veckan.

Så därför har vi bestämt att lämna över bloggen i kanske nån vecka till nån trogen läsare. Så om du är intresserad maila oss på [email protected] .
Men självklart kan vi inte bara välja ut någon random person utan vi har lite krav också:

- Du måste vara minst 13 år.
- Om du har fått dina betyg i Svenska så skriv vad du har.
- Om du skickar in ett mail och sedan inte uppdaterar; skicka inte in mailet från början!
- Du måste ha tid att sitta vid datorn.
- Du ska vara bra på att stava och veta när du ska sätta ut "," "." och veta när man ska byta rad osv.
- Du får inte vara "orädd" typ. Alltså att du inte vågar skriva typ att dom pussades eller till och med mer.
- Ha mycket bilder på Justin på datorn så att du kan lägga in efter varje episode (som helst passar in i själva storyn)
- Om vi får klagomål eller vi inte tycker att det blivit så bra så tar vi in en ny, så elaka är vi. Men vi vill ju att våran blogg ska vara så bra som den kan vara!
- Skriv i "jag-form" och blanda mellan Justin's och Nicole's perspektiv. Och glöm inte att vara romantisk, som om det var du och Justin.
- Berätta om dig själv lite i mailet.

Om du är intresserad, maila! BIEBERLOVE ♥





You're my favorite song - episode 37

- Justin... Vi är i en affär. Mitt i stan...
- Just det , fan.
Jag skrattade och vi reste oss sedan upp...

Vi fortsatte som om ingenting hade hänt och började as garva och alla blickar vände sig mot oss.
- Hejhej, sa jag och vinkade till alla sedan sprang vi där ifrån och skrattade ännu mer.
Sedan när vi spang där ifrån så hörde man lite skrik.
- Justin!!!! Kan vi få din augtograf!?
Han stannade upp lite och dom kom fram till oss och tog en bild och sedan skrev han kanske 3 autografer och sedan sprang vi iväg igen.
- Nej nu orkar jag inte mer, kan vi inte åka hem till dig och sen typ gå ner på stranden och gå på piknick? sa han sedan och tog min hand och drig mig lite lätt mot utgången.
- Jo visst, jag börjar bli rätt trött jag med.
Vi gick till hans bil och la in alla saker i bakluckan och sedan åkte vi iväg.

- Vart kan jag lägga dom här? sa Justin och kollade på påsarna när vi kom innan för dörren.
- Du kan hänga dom där, sa jag och pekade på en stol som stod i hallen. Ska jag gå och packa lite saker och så går vi till stranden och har piknick som du ville? sa jag sedan och pussade honom.
- Gör det, jag kommer strax.. Jag ska bara fixa en grej.
Jag gick in i köket och packade ihop lite saker, jodgubbar, läsk och en filt vi skulle sitta på.
- Är du klar nu? sa Justin och kom in i köket.
- Japp, kom nu.

När vi kom till stranden så blev det lite varmare men det var skönt för det blåste sommarvindar.
Vi la ut filten på sanden och sedan satte vi oss och jag tog ut saften och jordgubbarna.
- Vetu Nicole?
- Nej vad är det?
- Jag älskar dig.
Jag log lite smått och kysste honom och sedan tog jag upp en jordgubbe och latade mig tillbaks.
- Du? sa han efter ett tag.
- Ja?
- Kan du inte följa med mig till Atlanta idag?
- Jag kan höra med mamma och pappa.
- Gör det på en gång, ring dom!
Jag tog upp min mobil och ringde mamma.
- Hej Nicole! sa hon efter några toner.
- Hej mamma, du får jag följa med Justin till Atlanta? snälla.....
- Hmm.. Ja varför inte? Du har ju sommarlov.
- Yes! Tack mamma, jag älskar dig, sa jag och la på. Jag fick!
- Ja!

Efter vi hade suttit där i några timmar och pratat, han matade med med jordgubbar och haft mysigt så blev det tyst ett tag.
- Men flyget går om några timmar, vi kanske borde åka hem så du får packa? sa han.
- Ja visst, men hjälp mig att vika filten.
Vi hjälptes åt och sedan gick vi in i bilen och började åka hemmåt.
- Nicole, jag har många tjejfans, men vet du?
- Nej vadå?
- Du är fortfarande min Favorite Girl, sa han och log för sig själv.
- Aww, söt du är!

När vi kom in så packade jag lite kläder eftersom jag skulle vara där i en vecka tror jag. Det vet inte riktigt bestämt vilken dag jag skulle åka hem, men hellre för mycket än för lite kläder.

I ATLANTA:

- När vi kommer hem till mig ska du få en sak? sa han när vi nästan var framme vid hans hus.
- Okej, sa jag och gäspade.
- Är du trött?
- Ja lite.. Det har vart en lång dag och klockan är redan 22:00.

När vi kom in till honom hade Pattie redan beddat åt oss och jag mig i sängen och han hämtade ett paket.
- Här är det?
- Åh tack! Ska jag öppna det nu?
- Ja gör det, jag har annan present till dig med, men det får du till din födelsedag.
- Okej, sa jag och rev upp paketet.
I där låg en stor nalle, jag kollade upp på Justin.
- Aw, visste du att jag älskade gossedjur?
- Inte att du älskade det, men jag visste att du gillade det. Men jag tänkte att när jag inte är med dig så vill jag att du ska ha denna så du inte glömmer mig. Jag vill ha koll på dig, jag älskar dig, sa han och pussade mig på pannan.
- Jag älskar dig med... Och jag kommer ALDRIG glömma dig Justin!


Sorry för dålig update men nu har skolan börjat igen och skolan går självklart före bloggen. Men vi ska göra så gott vi kan!




You're my favorite song - episode 36

Direkt efter att han sa det brast han ut i skratt han med. Vi stod där och skrattade som två galningar och brydde oss inte ett dugg om att folk kollade.
- Jag ser ut som Mona Lisa ! Hahahahah !
- Omg... Jag kan inte andas , min mage !
Några stod och småskrattade åt oss , förmodligen för att vi såg ut som två hjärnskadade människor. Plötsligt slutade Justin garva och blev fullt seriös.
- Vänta... Ser jag verkligen ut som Mona Lisa ? frågade han.


- Herregud Justin , måste du verkligen fråga ?
Han sa inget utom log bara och tog sedan två av påsarna. Jag tog den tredje och sedan när jag hade lugnat ner mej fortsatte vi längre in i affären.
Justin gick bakom mej hela tiden och försökte att inte bli igenkänd medans jag kollade på jeans.
- Kan du hålla i påsen ? Jag ska kolla om dom här finns i min storlek.
- Självklart , svarade han och tog påsen och log.
Jag kollade igenom jeansen och hittade ett par i min storlek till slut. Vi gick till provhytten och Justin satte sej på en röd fåtölj utanför medans jag gick in och provade jeansen.
- Får jag se hur dom sitter ? frågade han.
- Ja vänta.
Jag fixade byxorna lite och stängde jylfen , sedan öppnade jag dörren.
- Vad tycker du ? frågade jag och snurrade sakta.
- Dom sitter bra på din rumpa.
- Är det det enda du tittar på ? sa jag och skrattade.
- Nejdå , men jag tänkte att du kanske ville veta.
Jag skakade på huvudet och log , sedan stängde jag dörren och tog av mej jeansen. Jag gillade hur dom satt väldigt tajta så jag bestämde mej för att köpa dom. Jag tog på mej mina byxor igen , tog jeansen och gick sedan ut. Justin reste sej upp och vi gick sedan ut igen.
- Ska du ha dom ? frågade han.
- Jag tror det , men vi kollar runt lite och ser om jag kanske hittar något par jag gillar mer.

Vi gick runt i affären ett litet tag till och jag lyckades inte hitta några andra byxor jag gillade. Men jag hittade två enkla linnen som jag också bestämde mej för att köpa.
Vi gick fram till kassan och killen som jobbade där kollade på Justin och log. Jag la grejerna där på och han började sedan sätta dom i en påse.
- Så du är Justin Bieber's tjej ? frågade han och kollade på mej snällt.
- Hahah ja , jag är den lyckligt lottade tjejen.
- Det är jag som är lyckligt lottad eftersom att jag har dej , sa Justin och tog min hand.
Precis när jag skulle dra mitt kort för att betala stoppade killen mej.
- Du får kläderna gratis , sa han och log mot mej.
- Va ? Eh , tack ! sa jag chockad.
- Inga problem.
Jag tog påsarna och sa hejdå , sedan gick vi därifrån.
- Jag fick kläderna gratis... sa jag rätt chockad.
- Hahah jag vet älskling , jag såg det.
Vi gick hand i hand genom den stora gallerian och småpratade när Justin plötsligt stannade.
- Kan du gå dit och köpa två glassar ? Jag kommer snart , sa han och tog ut två sedlar ur sin plånbok.
- Vad ska du göra ? frågade jag nyfiket.
- Jag ska bara köpa en grej , det går snabbt.
- Men kan inte jag följa med så köper vi glassarna sen ?
- Nej , det är lite hemligt , svarade han och flinade.
- Okej... svarade jag och kollade konstigt på honom. Vad ska du ha för smak ?
- Vad som helst , sa han och pussade mej sedan gick han iväg.

Jag tog pengarna och gick sedan mot glasståndet och ställde mej i kön. Det var bara tre stycken innan mej så det skulle gå rätt fort. Medans dom beställde sina glassar kollade jag vilka smak det fanns att välja bland.
När det äntligen var min tur så tog jag två bägare med tre glasskulor i varje. Jag betalade och gick sedan och ställde mej vid glasståndet för att vänta på Justin.
Fem minuter senare såg jag att han var påväg upp med rulltrapporna. Han höll i påsarna med skorna i och en annan påse. Den var ljusblå och rätt stor.
- Vad köpte du ? frågade jag och gav honom sin glass.
- Det är hemligt sa jag ju.
Jag suckade och han log bara som ett fån. Undrar vad han hade gått och köpt nudå...
Vi åkte ner igen och gick sedan ut ur gallerian. Det var så himla varmt ute så våra glassar började smälta direkt , vi var tvunga att äta upp dom snabbt.
När vi hade ätit dom gick vi genom centralparken och satte oss på en bänk vid en stor fontän.
- Fan vad varmt det är , sa Justin och tog av sej kepsen.
Vi satt där ett litet tag och bara njöt av solen när ett gäng med fyra tjejer passerade förbi.
- Omg , omg , omg , omg ! sa den ena och fick panik.
- Vad är det ?! frågade den längsta tjejen och kollade oroligt på henne.
- Det är Justin Bieber ! skrek hon och pekade mot oss.
Alla tre andra tjejer kollade plötsligt mot oss och började skrika dom med.
- Fan , fan ! sa Justin och reste sej upp.
Han tog min hand och drog iväg mej.
- Spring ! sa han och höll hårt i min hand.
Jag gjorde som han sa och började springa så snabbt jag kunde. Jag kollade bak snabbt och helt plötsligt var det minst 20 andra tjejer som sprang efter oss.
Vi sprang en bit till och när tjejerna var rätt långt efter oss drog jag in Justin i en möbelaffär.
- Vi lägger oss i den där sängen ! sa jag och hoppade i den snabbt.
Vi la oss under täcket och andades högt som bara den. Jag låg där och hoppades på att dom där tjejerna skulle springa förbi affären.
Några sekunder senare hör vi hur det springer förbi ett stort gäng skrikande tjejer. Det lät som att det var väldigt många. När inte ett enda ljud från några tjejer hördes drog jag bort täcket.
- Shit... sa jag och andades tungt eftersom att det var väldigt varmt.
- Fan också , förlåt... sa Justin och höll för ansiktet med händerna.
Han suckade och kollade sedan på mej.
-  Sluta be om förlåtelse. Det där var faktiskt kul , sa jag och log.
Han log tillbaka och la sej sedan närmare och kysste mej. Han började kyssa mej mer och mer när jag plötsligt avbröt kyssen.
- Justin... Vi är i en affär. Mitt i stan...
- Just det , fan.
Jag skrattade och vi reste oss sedan upp...
Sämst uppdatering vi vet , men vi har varit väldigt upptagna båda två med bland annat träningar och andra saker. 

I alla fall , vad tyckte ni om episoden ?

You're my favorite song - episode 35

Han betalade och vi klev sedan av. Justin hade nu satt på sej ett par glasögon så att alla inte skulle känna igen honom så lätt. Han tog min hand och vi gick raka vägen till den stora gallerian.
- Vi går upp dit , jag vill kolla på skor , sa han och ledde mej till rulltrapporna.
Vi åkte upp och jag märkte hur några tjejer kollade misstänksamt på oss. Härligt... Vi hade inte ens varit på stan i fem minuter och folk började redan märka att det var han...



Vi gick in till skoaffären och jag märkte hur Justin kände sej som i himmelriket. Det fanns alla sorts sneakers där på en sektion. Och på en annan sektion var min himmel. Massa pumps i alla möjliga färger och designer.  Jag , Caylie och Taylor hade varit där hur ofta som helst och provat dom flesta skorna men aldrig hade någon av oss faktiskt köpt ett par. Dom var märkesskor hela bunten , sånna ingen av oss någonsin skulle ha råd med.
- Jag går dit och provar några sneakers , sa Justin och gick dit direkt.
Medans han kollade på sneakers gick jag och provade skor som jag redan provat tidigare. Jag hade två absoluta favoriter som jag gillade lite extra mycket än alla andra. Men dom var även bland dom dyraste.
Jag stod och provade massa skor om och om igen när Justin kommer med tre lådor på varandra.
- Ska du köpa alla tre par ? frågade jag.
- Ja , jag kunde inte välja ett par så jag tog alla tre !
- Hahah vänta , jag ska ta av mej den här skon sen kan jag hjälpa dej.
- Tycker du om dom där ? frågade han och kollade ner på min fot.
- Skojar du eller ? Dom är hur fina som helst !
Jag tog av mej skon och satte sedan på min ballerinasko igen.
- Ta dom , jag kan betala , sa Justin och log snällt.
- Aldrig. Aldrig att jag låter dej betala dom där ! Vet du hur mycket dom kostar eller ? Kom nu , nu går vi och betalar det du ska ha.
- Snälla , jag vill betala dom. Se det som en tidig födelsedagspresent ?
- Nej Justin , dom är aldelles för dyra. Kom nu , sa jag och tog en av lådorna sen gick vi till kassan.
Han suckade men gav efter till slut. Vi gick fram till kassan och ställde kartongerna där. Justin drog upp glasögonen och skulle precis dra kortet när hon i kassan frågade om han var Justin Bieber. Here we go... tänkte jag.
- Hahah ja , jag är Justin Bieber.
- Gud så roligt att ha dej här ! Ska du köpa dom här tre paren ?
- Tack , och ja det ska jag.
- Du kan få två par gratis , välj själv vilket par du vill betala , sa hon och log stort mot honom.
- Hm... Jag kan betala dom där , sa han och pekade på dom lila skorna.
Hon packade ner lådorna i olika påsar medans han drog kortet och slog koden.
- Här , varsågod.
Jag tog en av påsarna och han tog dom andra två.
- Hejdå , tack så mycket ! sa Justin och sedan gick vi ut igen.
- Får du alltid saker gratis ? frågade jag förvånad.
- Ja oftast , jag kunde ha fått dom där skorna du ville ha gratis.
Så fort han sa det ångrade jag mej som bara den. Varför tog jag inte chansen ? Jag skulle alltid vara så himla korkad !
- Var ska vi nu ? frågade han och kollade nöjd på sina påsar.
- Vi går in där och ser vad vi hittar.
Hittills hade det inte blivit några galna utbrott än. Och jag hoppades verkligen inte att det skulle bli det sen heller. Vi gick in i en affär bredvid och det var proppfullt där så vi gick ut direkt.
- Fan vad det ska vara fullt med folk... mumlade jag för mej själv.
Justin verkade ha hört det och kollade på mej.
- Förlåt... sa han och tittade sedan ner igen.
- För vad ?
- För att vi måste vara så försiktiga , hade det inte varit för mej hade vi kunnat gå in där.
- Du behöver inte be om förlåtelse okej ? Det finns hur många andra affärer som helst.
Han log och pussade mej lite snabbt. Vi gick mot rulltrapporna och började åka ner när jag såg en affär där uppe som jag verkligen ville gå in på.
- Spring upp , upp !
- Va ? Varför då ? frågade han och fick panik.
- Spring upp innan vi rullar ner !
Vi började springa upp och sprang in i folk som åkte ner. Till sist kom vi upp helt anfådda.
- Varför skulle vi hit igen ? frågade Justin och försökte andas.
- Jag vill gå in på den där affären , svarade jag och flinade.
Han skrattade och sedan gick vi dit. Jag såg en hylla med olika kepsar och kom på en ganska smart ide.
- Justin , ser du kepsarna där borta ? frågade jag och pekade mot dom.
- Ja , vad tänkte du ?
- Köp en sån , då döljer du ansiktet lite mer.
- Ja det kan jag ju ! Håller du i påsarna medans jag går och gör det ?
- Jodå , skynda dej bara.

Han sprang bort till hyllan och tog en svart keps , förmodligen för att den skulle matcha hans kläder. Han gick sedan fram till kassan och sa något till killen i kassan , dom skakade hand och sen tog han bara på sej kepsen. Han kom fram till mej och verkade nöjd.
- Hur ser jag ut ? frågade han och skrattade.
- Som Mona Lisa !
- Va ? frågade han och kollade konstigt på mej.
Jag brast ut i skratt och varenda en kollade på mej. Jag skrattade så himla mycket att jag var tvungen att sätta mej på golvet för att försöka andas.
Justin stod där och kollade på mej och var nära på att börja garva han med. Jag ställde mej upp på fötter igen och skulle försöka bli seriöst men då brast jag ut i skratt igen.
- Hahahahah Mona Lisa ! sa jag och skrattade som bara den.
- Det är inte så kul älskling...
Direkt efter att han sa det brast han ut i skratt han med. Vi stod där och skrattade som två galningar och brydde oss inte ett dugg om att folk kollade.
- Jag ser ut som Mona Lisa ! Hahahahah !
- Omg... Jag kan inte andas , min mage !
Några stod och småskrattade åt oss , förmodligen för att vi såg ut som två hjärnskadade människor. Plötsligt slutade Justin garva och blev fullt seriös.
- Vänta... Ser jag verkligen ut som Mona Lisa ? frågade han.
KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKTE , OCH GLÖM INTE ATT FÖLJA BLOGGEN MED BLOGLOVIN ♥


bloglovin

You're my favorite song - episode 34

- Mmm , det luktar gott ! sa hon när hon kom in i köket.
- Vänta bara tills du får smaka på dom , svarade jag och gick till kylen för att ta ut mjölken.
Hon tog ut två glas och ställde dom på bordet , sedan satte vi oss och började äta.
- Nå ? Vad tyckte du ? frågade jag när hon tog första tuggan.
- Jag har nog aldrig ätit godare pannkakor förut , sa hon och log.

Vi satt och åt i lugn och ro och bara pratade om allt möjligt och skrattade. Det var sånna stunder som gjorde mej lycklig. Bara hon och jag , glada över att vi hade varandra...


Vi pratade även om vad vi skulle göra resten av dagen. Jag förslog att vi kunde gå på stan ett tag , först tvekade hon på grund av alla paparazzin och det men sedan lyckades jag övertala henne. Jag ville visa världen vilken fin flickvän jag har. Och alla visste ju trotts allt redan att vi var ett par.
Vi hjälptes åt att plocka undan och sätta grejerna i diskmaskinen sen gick vi upp.
- Jag går och tar en dusch älskling.
- Gör så , jag ska småfixa mej lite till medans !

Jag gick till badrummet , tog av mej kläderna och hoppade sedan in i duschen. Jag stod och sjöng Teenage Dream och tvålade in mej när Nicole plötsligt kommer in och skrämmer livet ur mej.
- Går det bra om jag sminkar mej här ? Det är bättre ljus än i mitt rum.
- Visst , jag kan dra bort draperiet om du vill , sa jag lite retsamt.
- Det går utmärkt för mej ! sa hon entusiastisk.
Jag skrattade bara och fortsatte sedan sjunga lite lågt för mej själv.

NICOLE'S PERSPEKTIV:

Medans jag stod och böjde mina ögonfransar lyssnade jag noga på när Justin sjöng. Även om han inte sjöng fullt seriöst lät det väldigt bra. Jag rotade lite snabbt i min necessär och tog upp en maskara och drog några drag med den. Sedan tog jag lite brunt ögonskugga bara för att göra det hela lite finare.
Det tog inte länge alls att sminka mej eftersom att jag alltid körde på en naturell look. Jag tog min tandborste och satte lite tandkräm på den. Jag stog och borstade tänderna när Justin frågade om jag kunde ge honom en handduk. Jag öppnade skåpet där jag hade alla handdukar och passade honom en stor som var högst upp.
- Självklart är den rosa , sa han och skrattade.
Han öppnade draperiet och kom ut helt blöt med handduken virad lågt runt midjan. Jag trodde nästan att jag skulle sluta andas. Det rann vatten från hans hår nerför hans bröstkorg och ner till magen.
Jag spottade ut tandkrämen jag hade i munnen och sköljde sedan med lite vatten.
- Försöker du ta livet av mej ? frågade jag så fort jag hade spottat ut allt och ställt tillbaka tandborsten.
- Va ? frågade han förvirrat.
- Du kan ju inte bara komma ut sådär ur duschen när jag är här...
- Aha , om jag kanske ger dej en liten puss , förlåter du mej då ? sa han och stod nu bara nån centimeter ifrån mej.
Han bet sej i läppen och kollade sedan ner på mina. Varför var han tvungen att göra såhär ? Jag var hur nära som helst på att slita av honom handduken och ta honom där.
- Ehm Justin... Snälla gör inte såhär nu , du har ingen aning om hur svårt det är för mej att motstå dej.
Han skrattade lite och gick sedan till mitt rum för att ta på sej kläder. Så fort han gick ut andades jag ut ett djupt andetag , jag hade verkligen tur. Vilken tjej som helst skulle kunna göra vad som helst för att få vara i min position. Jag duttade på lite rosa läppglans , ställde tillbaka necessären och gick sedan till mitt rum. Justin hade redan tagit på sej kalsonger och en svart t-shirt med något tryck på.
Medans han tog på sej byxorna och sockarna passade jag på att bädda sängen lite snabbt så att det skulle se bättre ut.
- Får jag låna en hårfön ? frågade han när han var klar med kläderna.
- Jo , det finns två där i den där lådan längst ut , svarade jag och pekade på en av lådorna under tv:n.
Han tog upp den röda fönen och satte i kontakten , sedan började han föna. Det blev nästan torrt på nolltid och han behövde bara skaka för att få till håret som han alltid har det. Det var faktiskt lite coolt !
- Justin hur ska vi ta oss in till stan ? Du har ju ingen bil här.
- Just det , det hade jag inte tänkt på... Vi får väl ringa taxi.
- Okej , jag kan ringa så får du gå och borsta tänderna medans.

Han tog upp tandborsten ur sin väska och försvann sedan till badrummet. Jag tog upp min mobil och ringde efter taxi. Så smart som jag är kunde jag inte komma på vad våran adress var !
- Adressen är... Vänta jag måste bara försöka komma på vad det är , ehm... Jaa nu vet jag , 5204 Edmondson Pike.
- Okej , taxin kommer dit om tio minuter. Låter det bra ?
- Perfekt.

Precis när jag la på kom Justin tillbaka. Jag packade ner lite grejer såsom mobil , nycklar , solglasögon , osv i min handväska. Nu var båda klara så vi gick ner och väntade på taxin. Tre minuter senare kom den.
Jag låste dörren och vi gick och satte oss i taxin. Justin sa vart vi skulle och sedan åkte vi iväg.
Det tog knappt åtta minuter innan vi var i stan , vi båda märkte hur otroligt fullt det var med folk. Jag var faktiskt lite orolig över hur det skulle bli...
Han betalade och vi klev sedan av. Justin hade nu satt på sej ett par glasögon så att alla inte skulle känna igen honom så lätt. Han tog min hand och vi gick raka vägen till den stora gallerian.
- Vi går upp dit , jag vill kolla på skor , sa han och ledde mej till rulltrapporna.
Vi åkte upp och jag märkte hur några tjejer kollade misstänksamt på oss. Härligt... Vi hade inte ens varit på stan i fem minuter och folk började redan märka att det var han...
Ursäkta för en konstig episod men klockan är åtta på morgonen och jag har inte fått någon sömn alls så jag är helt tom i huvudet , men hoppas ni gillar den i alla fall !

You're my favorite song - episode 33

Justin gäspade och la sej ner.
- Är du trött ? frågade jag och gäspade också.
- Jo ganska... Du då ?
- Ja , jag vaknade så himla tidigt imorse.
Jag tog av mej bh:n jag hade under linnet och la mej sedan bredvid Justin. Man såg verkligen att han var trött.
- Jag älskar dej , sa jag och pussade honom.
- Jag älskar dej också prinsessan...

Efter några få minuter somnade vi båda två....

NICOLE'S OUTFIT

Under natten sov jag väldigt bra , bättre än vad jag gjort dom sista dagarna i alla fall. Förmodligen för att allt var bra igen och för att Justin var med mej. Plötsligt väckte han mej.
- Älskling , vakna , viskade han och skakade om mej lite försikigt.
- Vad är det ? frågade jag och försökte öppna ögonen.
Jag kollade på klockan och såg att den bara var 04.23. Varför väckte han mej såhär dags ?
- Jag måste gå på toa , kan du följa med ?
- Varför kan du inte gå själv ? frågade jag och kollade konstigt på honom.
- Jag är rädd... Efter den där filmen kan jag knappt sova , svarade han.
- Jaha , kom då. Men låt det gå fort , jag är så himla trött så det inte är sant !
Vi reste oss upp ur sängen och gick sedan ut ur rummet. Jag märkte hur rädd han var direkt när vi gick till badrummet.
- Ska du inte stänga dörren ? frågade jag när han precis skulle dra ut den för att kissa.
- Nej , kolla bara bort.
Jag gjorde som han sa och stod sedan där i några sekunder. Han tvättade händerna och vi gick sedan tillbaka och la oss i sängen.
- Godnatt igen , sa jag och gäspade stort som bara den.
- Godnatt , tack förresten... svarade han och pussade mej på pannan.
Jag var så himla trött så jag somnade på nolltid.

NÄSTA MORGON - JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag hörde att Nicole pratade i sömnen och vaknade av det. Hon såg så himla söt ut när hon låg där och drägglade och pratade om någonting konstigt.
Hon fortsatte babla på och sa sedan Trey Songz namn så jag väckte henne direkt.
- Godmorgon... sa hon och torkade sej om munnen. Helvete vad jag ska dräggla , sa hon sedan.
- Du pratade om Trey Songz i sömnen , sa jag lite avundsjuk.
- Gjorde jag ? Oj... Jag sa väl inget , du vet... Sexuellt eller så ?
- Nej. Drömde du något sexuellt om honom eller ?
- Ehm , nejdå. Jag bara undrade ! sa hon och log stort.
- Hahah , verkligen , sa jag och skrattade. Aja , har du sovit gott gumman ?
- Väldigt ! Du då ?
- Det gör jag alltid när du är med mej , svarade jag och tog försiktigt bort luggen från hennes ögon.
- Vad bra då , sa hon och log.
Klockan var 11.36 och vi bestämde oss för att gå ner och fixa någonting att äta. Jag var hungrig som bara den och längtade tills jag fick någonting i mej ! Jag tog på mej en t-shirt och hon satte upp håret i en hästsvans , sedan gick vi ner.
- Vi lagar pannkakor , jag är sugen på det , sa jag.
- Jag vet inte hur man gör... Men jag kan gå upp och kolla på datorn eller se om vi har någon bok där det står.
- Hahah du behöver inte. Mamma gör det till mej hela tiden så jag har lärt mej av henne.
- Jaha , men kan du göra dom medans jag tar en snabb dusch ? Det tar inte längre än 20 minuter.
- Jodå , gå du och duscha så lagar jag pannkakorna.
- Tack ! Förresten hittar du alla grejer du behöver eller ska jag hjälpa dej med det ?
- Nejdå det behövs inte. Jag hittar nog allt till slut , gå du upp och duscha , sa jag och tog henne vid midjan och pussade henne lite sådär snabbt.

Hon gick upp till sitt rum och jag började leta efter ingredienserna och redskaperna. Det var faktiskt väldigt lätt att hitta i deras kök eftersom att dom hade allt i sån god ordning.
Pannkakorna tog bara ungefär 25 minuter att göra eftersom att det bara var åt mej och Nicole. Precis när jag höll på att duka fram och ställa pannkakorna på två tallrikar kom hon ner.
Hon hade håret virat i en rosa handduk och hade även bytt kläder. Hon hade ett par jeans och ett randigt linne på sej.
- Mmm , det luktar gott ! sa hon när hon kom in i köket.
- Vänta bara tills du får smaka på dom , svarade jag och gick till kylen för att ta ut mjölken.
Hon tog ut två glas och ställde dom på bordet , sedan satte vi oss och började äta.
- Nå ? Vad tyckte du ? frågade jag när hon tog första tuggan.
- Jag har nog aldrig ätit godare pannkakor förut , sa hon och log.

Vi satt och åt i lugn och ro och bara pratade om allt möjligt och skrattade. Det var sånna stunder som gjorde mej lycklig. Bara hon och jag , glada över att vi hade varandra...  
Ville bara säga tack för alla gulliga kommentarer ni skriver hela tiden. Vi blir alltid glada av varenda en. Och vi slog även besöksrekord igår !

Fortsätt kommentera hela tiden , det betyder verkligen jättemycket och får oss att vilja skriva ännu mer :)

You're my favorite song - Episode 32

Hans ögon var röda och hade svullnat. Det märktes att han hade gråtit väldigt mycket.
- Snälla Nicole. Jag behöver dej... Jag klarar inte det här längre. Det finns ingen som gör mej lika lycklig som du gör. Det enda som krävs för att jag ska vara glad är ett litet leende från dej...



När han sa det kände jag hur mycket det pirrade i min mage.
- Jag vet inte Justin... sa jag lite tveksam.
- Res på dig , sa han och stäckte fram handen för att hjälpa mej upp.
Jag tog tag i hans hand och sedan drog han upp mig och vi hamnade bara några cm ifrån varandras ansikten. Våra kroppar var väldigt nära varandra. Jag kollade upp på honom och jag såg att han var tårögd. Han blundade försiktigt och en tår föll. Sedan pussade han mej på pannan.
- Snälla Nicole... sa han sedan med en skakig röst.
- Jag vet inte... Jag behöver lite tid att få tänka.
- Vi har inte varit tillsammans på över en vecka. Jag har inte kunnat kalla dig för min , fått känna dina läppar , hållt om dej när jag velat...
Jag visste inte vad jag skulle svara så jag ställde mig på tå för att nå upp att kyssa honom. Hans läppar var rätt fuktiga och väldigt mjuka. Han tog tag om min nacke försiktigt och kysste mej ännu mer. Jag måste erkänna att jag hade saknat hans kyssar...

- Jag älskar dig,  sa jag sedan och torkade en tår från hans kind.
Han log och tog sedan min hand.
- Kom , jag har en liten present till dej , sa han och ledde mej in i huset.
Vi stängde altandörren eftersom att det började bli rätt kallt och sprang sedan upp till mitt rum. 
Jag satte mig på sängkanten medans han rotade runt i sin väska. Sedan efter någon minut hittade det han letade efter och kom fram till mej.
- Justin... Du tänker väl inte fria ? sa jag chockat.
- Nej , inte ännu i alla fall , sa han och skrattade till lite och pussade mig på kinden. Här , sa han sedan och gav asken till mig.
Jag tog den och öppnade , där i låg det ett silverhalsband. Ett hjärta med en liten diamant på framsidan och på baksidan stod det "For me , there's only you." Så fort jag såg den blev jag helt kär i den. Den var hur fin som helst !
- Gillar du den? frågade han sedan.
- Gillar ? Jag älskar den! När köpte du den ? frågade jag och stängde igen asken.
- Det var ett tag sedan , jag skulle ha gett den till dig i Bahamas men det blev ju inte rätt tillfälle då... Så nu får du den.
- Aww , tack så jätte mycket. Kan du sätta på mig den ? sa jag och tog bort håret från nacken och vände mig om.
Han tog asken och öppnade den , sedan tog han ut halsbandet försiktigt.
- Sådär , sa han när han hade satt den runt min hals.
Jag lät håret falla tillbaka igen och vände mej tillbaka.
- Passar jag i den ?
- Du passar perfekt i den , svarade han och pussade mej.

Det var nu rätt mörkt ute och ganska sent också så vi bestämde oss för att kolla på film.
- Kom , vi går ner och fixar snacks och lite dricka först , sa jag och började gå ut ur rummet.
Jag ställde fram två stora skålar och hällde upp chips i den ena och godisarna han hade tagit med sej i den andra.
- Kan du ta ut en stor läsk ur kylen ? frågade jag Justin medans jag fixade två glas.
- Har ni alltid så här mycket godis och sånt hemma ? frågade han och stängde sedan igen kylen.
- Va ? Eh nej, mamma och pappa köpte det nu när dom skulle bort. Det gör dom alltid när jag ska vara ensam hemma. Ta det här, sa jag sedan och räckte fram dom en skål till honom och sedan gick vi upp till rummet igen.
Medans jag hällde upp dricka i glasen fixade Justin filmen. Vi skulle tydligen se någon skräckfilm han hade tagit med sej.
Jag satte mej bredvid honom och gjorde det bekvämt för mej , sedan började filmen. Både han och jag var väldigt inne i den.
Efter kanske en halvtimme av filmen tog han tag i min hand och flätade in sina fingrar i mina.
- Är du rädd ? frågade jag och skrattade lite.
- Nej, kan du ge mig en godis? sa han och var helt fokuserad på filmen.
Jag tog en godis ur godisskålen och stoppade den i min mun.
- Men... Jag ville ju ha den , sa han och vände blicken mot mig och gjorde puppyface.
- Ta den då , sa jag lite retsamt.
Han tog godiset ur min mun och kysste mej sedan.
- Mums , sa han och log.
Vi fokuserade oss på filmen igen och den var faktiskt väldigt bra. Då och då fick vi våra ryck när det hände någonting läskigt i filmen. Det var väldigt kul när Justin blev rädd. Han satte nästan ett godis i halsen också.

Filmen var nu slut och vi hade varken chips eller dricka kvar. Endast godis. Vi sträckte på oss och Justin sänkte sedan volymen eftersom att det var någon konstig rocklåt medans eftertexten rullade.
Klockan var 22.34 och jag var faktiskt rätt trött även om jag inte hade gjort så mycket. Det berodde nog på att jag hade vaknat tidigt.
Justin gäspade och la sej ner.
- Är du trött ? frågade jag och gäspade också.
- Jo ganska... Du då ?
- Ja , jag vaknade så himla tidigt imorse.
Jag tog av mej bh:n jag hade under linnet och la mej sedan bredvid Justin. Man såg verkligen att han var trött.
- Jag älskar dej , sa jag och pussade honom.
- Jag älskar dej också prinsessan...

Efter några få minuter somnade vi båda två....
Nu är dom tillsammans igen , yeey !
KOMMENTERA VAD NI TYCKER ♥

You're my favorite song - Episode 31

Vi gick ut och la oss på solstolarna och drack våra drickor. Usher - Burn spelades nu upp och jag började plötsligt tänka på Justin och Jasmine utan nån anledning...
- Justin ?
- Aa , vad är det ? sa han och kollade på mej med ett leende som var to die for.
- Gillar du Jasmine...?
Så fort han hörde min fråga såg jag hur hans leende försvann på en gång...


Han kollade bort mot poolen och sedan på mej igen. Han satte sej upp och flyttade sin stol närmare min och tog mej i handen.
- Kolla på mej , sa han lågt.
Jag gjorde som han sa och satte mej upp så att jag nu satt mittemot honom. Nära nog för att kunna kyssa honom...
- Det är såhär... Jag vet inte vad som flög i mej när jag skrev det där smset. Jag började helt enkelt tänka på henne och då började vi skriva till varandra.
- Så du gillar henne mer än mej ? sa jag med gråten i halsen. Du skrev ju att hon var vack...-
- Nej det gör jag inte , svarade han och avbröt mej. Jag kan erkänna att jag saknar henne , mer än så är det inte.
- Men varför ljög du för mej då ? Varför kunde du inte bara ha talat sanning ?
Jag blev så himla arg och kunde inte hålla tillbaka tårarna.
- Jag... Jag vet inte. Jag ville inte förstöra allt , dagen hade varit perfekt och hade jag berättat vem det var jag skrev med hade allt bara blivit förstört.
Han kollade på mej med sorgsna ögon och jag märkte att han var på väg att börja gråta.
- Allt blev ju förstört ändå ! skrek jag medans tårarna bara rann. DET VI HADE BLEV FÖRSTÖRT !
- Jag vet , förlåt... sa han och kollade ner.
Plötsligt såg jag hur en liten tår från hans öga föll och träffade marken.
- Det räcker inte med att säga förlåt Justin... Hade inte du börjat smsa med den där jävla slampan hade det aldrig blivit såhär ! Det är ditt fel att det tog slut !
Jag var nu så arg att jag stod upp och skrek ännu mer. Jag hade bara lust att slå sönder nånting...
Han reste sej genast upp och kollade på mej.
- Kalla inte henne för slampa ! Jasmine är fan ingen slampa ! skrek han.
Jag blev väldigt förvånad när han skrek åt mej. Han hade aldrig gjort det förut eller ens varit arg på mej...
- Vet du vad ? Jag orkar inte med det här. Gå till din jävla Jasmine som du saknar så himla mycket och lämna mej ifred , sa jag och sprang därifrån.
- Nicole vänta ! Förlåt ! ropade han.

Jag sprang in i huset snabbt och sedan upp till mitt rum och smällde dörren. Jag låste och började sedan leta efter nånting att ta på mej snabbt. Jag grät så mycket att jag knappt såg nånting eftersom att mina ögon bara fylldes med tårar mer och mer.
- Men helvete ! sa jag irriterad när jag inte hittade nånting att ta på mej.
Jag tog på mej ett linne och ett par träningshorts. Plötsligt hörde jag att Justin försökte öppna dörren.
- Snälla släpp in mej. Vi måste reda ut det här...
- Gå iväg Justin. Lämna mej ifred !
- Jag tänker inte gå någonstans. Det vi hade var speciellt och jag tänker inte låta det ta slut bara såhär...
Jag la mej ner i sängen och grät mer än vad jag gjort på länge. Hela jävla situationen hade förstört ännu en perfekt dag. Det var dock mitt fel , för det var jag som tog upp det. Men nån gång ville jag ju ha en förklaring och han behövde även få förklara varför han gjorde som han gjorde.
Jag hörde hur han suckade och snyftade.
- Okej , jag lämnar dej ifred ett tag. Men jag åker inte hem... Jag går ner till poolen. Kom ner när du vill prata med mej igen okej ?
Jag ignorerade honom. Jag grät så mycket så jag knappt fick ur mej ett ord... Han gick ner och stängde av musiken. Jag kunde inte låta bli att resa mej upp och kolla genom fönstret. Han satte sej vid poolkanten och doppade fötterna i vattnet. Som tur var såg han inte att jag kollade på honom eftersom att han hade ryggen vänd mot mej. Jag öppnade fönstret försiktigt och hörde att han grät. Han grät nog mer än vad jag gjorde...
- Jag älskar dej... viskade jag lågt för mej själv.
Jag stängde fönstret igen och la mej sedan i sängen. Kudden hade blivit blöt av mitt hår och alla tårar så jag vände sida på den. Plötsligt somnade jag...

LITE SENARE:
Jag vaknade av ett ryck och kollade direkt på klockan. Det kändes som att jag hade sovit i en evighet men jag hade sovit i endast en och en halvtimme.
Klockan var nu kvart i åtta och det hade redan blivit mörkt ute. Sedan kom jag på det som hade hänt. Tänk om Justin hade åkt eftersom att han inte orkade vänta ?
Jag reste på mej snabbt och låste upp dörren. Jag sprang nerför trapporna i hopp om att han skulle vara kvar , vilket jag tvivlade på...
Jag kom ut och såg att han inte satt kvar vid poolen , och han låg inte på någon av stolarna heller.
- Faan också ! sa jag rätt högt.
Varför somnade jag ?! Nu hade killen jag mest älskade åkt. Han hade åkt hem och lämnat mej...
Jag föll ner på marken och började gråta igen. Det här var slutet , jag borde ha vetat det. Så jävla dum jag var som trodde att han faktiskt skulle sitta och vänta på mej...
- Förlåt... hörde jag plötsligt.
Jag vände mej om och såg Justin stå där precis bakom mej...
- Du är kvar... sa jag och torkade tårarna.
- Trodde du verkligen att jag skulle åka och lämna dej bara sådär ? sa han och kom närmare.
Hans ögon var röda och hade svullnat. Det märktes att han hade gråtit väldigt mycket.
- Snälla Nicole. Jag behöver dej... Jag klarar inte det här längre. Det finns ingen som gör mej lika lycklig som du gör. Det enda som krävs för att jag ska vara glad är ett litet leende från dej...
VAD TYCKTE NI OM EPISODEN ? HOPPAS NI GILLAR DEN !
KOMMENTERA GÄRNA ♥

You're my favorite song - episode 30

Vi satt och småpratade om lite onödiga saker och plötsligt kom mamma in.
- Nä men hej ! sa hon och gick direkt fram till Justin och gav honom en stor kram.
- Hej , sa Justin och kramade tillbaka.
Man märkte att mamma verkligen tyckte om honom och det gjorde mej glad.
- Jag tänkte bara säga att jag och pappa tänkte åka tidigare , vi åker om ungefär tio minuter.
- Okej , vi ses imorgon. Ha så kul ! sa jag och kramade henne.
- Hejdå Justin , inga dumheter nu medans vi är borta , sa hon och flinade.
När hon gick ut märkte jag hur Justin kollade på mej.
- Kommer vi att vara ensamma ikväll ? frågade han och log.
- Ja , vadå då...? frågade jag.
- Nä jag undrade bara...



- Okej... Aja , vad ska vi göra nu ? Inte kolla på film i alla fall , det gör vi ikväll.
- Vad vill du göra ?
- Vi kan bada i poolen , pappa har fixat nu så vattnet är rent igen. Det har inte gått att bada där sen förra sommaren !
- Ja det kan vi , det var skitvarmt ute när jag kom.
- Då blir det ju perfekt , svarade jag.
Jag började rota i min underkläderslåda men kunde inte bestämma om jag skulle ha min rosa eller min blåa bikini.
- Vilken tycker du att jag ska ha ? frågade jag honom och höll upp båda bikinisarna.
- Den blåa ! sa han direkt.
- Okej , jag går till badrummet och byter om.

Jag gick till badrummet och tog av mej kläderna. Sedan tog jag på mej bikinin snabbt. Det var så länge sen jag hade badat i våran pool så jag var väldigt taggad. Jag tog en snabb titt i spegeln och färgen på bikinin passade min hy. Jag hade blivit väldigt brun under tiden vi var på Bahamas.
När jag kom tillbaka till rummet låg Justin i sängen i ett par blåa shorts.
- Vi matchar , sa han och flinade.
- Var det därför du valde den blåa bikinin ? frågade jag och stängde medans av musiken eftersom att vi skulle gå ner.
- Nej... Okej kanske. Men inte bara därför , jag älskar när du har blått på dej !
- Hahah , kom nu...
Vi började springa nerför trapporna och sprang sedan genom vardagsrummet och ut till trädgården. Direkt vi kom ut kände jag värmen , lukten av sommar. Jag hade saknat att vara hemma.
Vattnet såg oerhört rent och blått ut. Solen gjorde så det smågnistrade och såg overkligt fint ut.
Justin tog min hand och kollade på mej.
- Vi hoppar på tre okej ? 1...2...3 !

Vi hoppade i samtidigt och vattnet skvättade åt alla håll. Vattnet var väldigt varmt och man såg ner till bottnet så tydligt. Jag simmade mot kanten och gick sedan upp ur poolen.
- Var ska du ? frågade Justin som var kvar.
- Jag kommer snart , svarade jag och sprang in.
Snabbt rotade jag igenom skivorna jag hade bränt för rätt länge sen och tog sedan en skiva där det stod "Nicole's favoritlåtar". Jag reste mej upp och satte skivan i stereon som hade inbyggade högtalare ute vid bakgårdens altan. Första låten var Taylor Swift - Love Story. Även om skivan var ganska gammal älskade jag fortfarande den låten lika mycket. Jag höjde musiken och sprang sedan ut igen och märkte att Justin simmade runt och sjöng till den låten.
- Gillar du den här ? frågade jag och hoppade i igen.
- Ja , den är rätt bra !
Jag simmade mot poolmadrasserna och drog med mej dom mot Justin. Han la sej på den limegröna och jag på den rosa. Vi låg där på madrasserna och njöt av solen och musiken ett bra tag. Jag låg och blundade då Justin plötsligt kom och välte madrassen jag låg på.
- Justin ! Vad gör du ?!
- Hahahah du skulle ha sett din min när du föll ner i vattnet !
- Du ska se hur ditt hår ser ut då...
- Va ? sa han och slutade genast skratta. Kan du fixa det åt mej ? Nej vänta jag kommer tillbaka , jag måste gå och se hur det är.
Jag brast ut i skratt direkt. Det var otroligt hur mycket han brydde sej om sitt hår egentligen. Dock väldigt kul.
- Justin det är jättefint okej ? Du behöver inte gå och fixa det , sa jag och skrattade fortfarande.
- Varför skrattar du då ? För att det ser konstigt ut va...?
- För att du blev så seriös så fort jag sa det ! HAHAHAHAH du är värre än mej när det gäller håret !
- Man måste ju se bra ut , sa han och flinade lite sådära sexigt.

Vi la oss på madrasserna igen och bara låg på dom och blundade , njöt av solen som trängde in sej i huden och även av musiken. Plötsligt började Chris Brown - With You spelas högt ur högtalarna.
- AAAAAAAHHHHH !
- AHHHH , OMG VAD ÄR DET SOM HÄNDER ?! skrek Justin som fick panik och satte sej upp. Han kollade omkring sej och trodde att någonting hade hänt.
- Jag älskar den här låten !
Han suckade och kollade sedan på mej.
- Du skrämde livet ur mej ! sa han och såg likblek ut.
Jag ignorerade honom och började sjunga med genom hela låten. Jag hörde även att han sjöng med lite ibland och jag fick oerhört mycket rysningar av hans fina röst.

Efter att ha badat väldigt länge gick vi upp ur poolen och gick till köket för att ta någonting att dricka. Hela golvet blev blöt eftersom att vi inte hade torkat oss men vi brydde oss inte.
Jag öppnade kylen och tog ut en colaburk åt mej.
- Jag tar en åt dej också , sa jag utan att kolla på Justin.
- Gör så , svarade han.
Vi gick ut och la oss på solstolarna och drack våra drickor. Usher - Burn spelades nu upp och jag började plötsligt tänka på Justin och Jasmine utan nån anledning...
- Justin ?
- Aa , vad är det ? sa han och kollade på mej med ett leende som var to die for.
- Gillar du Jasmine...?
Så fort han hörde min fråga såg jag hur hans leende försvann på en gång...

VAD TROR NI ATT JUSTIN KOMMER ATT SVARA ? KOMMENTERA :)

HÄR ÄR VIDEON SOM MÅNGA LÄNGTAT EFTER!

You're my favorite song - episode 29

Jag la kläderna på sängen och gick sedan till badrummet. Badkaret var fullt med skumm nästan upp till kanten så jag stängde kranen direkt , tog av mej kläderna och hoppade sedan i. Vattnet var varmt och skönt.
Efter kanske 40 minuter var vattnet rätt kallt så jag gick upp och lät sedan badkaret tömmas.
Jag tog en handuk och gick sedan till mitt rum och tog på mej kläderna. Jag lät håret vara lockigt eftersom att vi ändå inte skulle göra något särskilt och tog sedan på lite maskara...


Klockan var nu halv ett och jag hade redan fixat klart mej så jag tänkte att jag lika gärna kunde måla naglarna medans jag väntade på Justin. Jag gick fram till datorn och ställde mej på stolen för att ta ner en av lådorna där mina nagelgrejer var. Vanligtviss hade jag alltid svarta naglar men jag tänkte att jag kunde variera lite så jag bestämde för att ta ljusblått. Jag ställde tillbaka lådan och satte mej sedan framför datorn. Jag slog på Simple Plan - No Love och började sedan måla naglarna.

När naglarna hade torkat målade jag på ett nytt lager och lät dom sedan torka igen...

SENARE:
Tiden gick så sakta när man väntade på något eller någon man verkligen längtade efter. Och ja , ärligt talat så längtade jag efter Justin. Hur sur och besviken jag än hade blivit på honom sedan det där med Jasmine så älskade jag fortfarande honom lika mycket , känslorna hade inte förändrats ett dugg. Jag tänkte fortfarande på honom lika mycket , det pirrade fortfarande i magen när han rörde vid mej...

Klockan var nu fem i tre och han skulle dyka upp när som helst. Jag bäddade min säng snabbt och precis då plingade dörren.
- Jag öppnar ! ropade jag och sprang ner direkt.
Jag öppnade dörren och där stod han och log sitt perfekta leende...
- Heej , äntligen är du här ! sa jag och kramade honom.
- Hej , du har ingen aning om hur seg bilresan hit kändes , sa han och kramade mej hårt.
Hans lukt var så himla speciell. Jag skulle kunna stå där i timmar och bara hålla om honom och känna lukten av hans kläder , hans hår...
- Kom in , vad har du där förresten ? frågade jag och kollade på en påse han hade i handen.
- Godis jag köpte på vägen hit. Jag tänkte köpa chips också men jag är inte så speciellt förtjust i det.
- Inte jag heller faktiskt , vi går till vardagsrummet så får du hälsa på pappa.

Vi gick in dit och pappa satt i soffan och kollade på något tråkigt matlagningsprogram. Direkt när vi kom in reste han sej upp.
- Hej Justin , roligt att se dej igen !
- Detsamma , svarade Justin och log , sedan skakade dom händer.
- Jag ser att du har tagit väl hand om Nicole medans ni var på eran lilla semester , sa pappa sedan.
- Alltid. Jag skulle aldrig låta nånting hända eran dotter. Det kan ni vara säker på.
- Bäst för dej , svarade pappa och skrattade retsamt.
Jag log över hur snäll Justin faktiskt var och hur bra överens han kom med mamma och pappa. Det kändes bra att dom gillade honom.

- Vi hörs senare , nu ska jag gå och spendera lite tid med den här söta tjejen här , sa Justin och kollade på mej med ett ängsligt leende.
Vi gick upp till mitt rum och jag hade fortfarande på musik , Back To December med Taylor Swift spelades högt ur högtalarna.
- Jag älskar den här låten , jag brukade gråta jättemycket till den förut , sa jag och bytte.
- Varför då ? frågade han och ställde godispåsen på skrivbordet och satte sej sedan vid datorn.
- Jag vet inte... Jag bara grät när jag hörde den.
- Blir du fortfarande ledsen av den ?
- Lite kanske , svarade jag och satte mej på sängkanten och tittade på honom.
- Då ska vi inte lyssna på den , jag vill inte att du ska vara ledsen.
Han klickade upp Spotify och sökte på någon låt , sedan började Teenage Dream spelas. Då började jag direkt tänka på när vi var på Bahamas och han blev full. Då han gick och vinglade och sjöng den som en galning. Det var rätt kul faktiskt. Plötsligt satt jag där och skrattade för fullt utan att märka det.
- Vad skrattar du åt ? frågade han och kollade konstigt på mej.
- Hahahah , jag började tänka på när du vart full på Bahamas och jag skulle hjälpa dej till hotellrummet. Du vinglade som en galning och sjöng den här !
Han satt där och visste inte vad han skulle säga. Jag märkte att han faktiskt blev lite generad.
- Du sjöng helt okej faktiskt för att vara full , sa jag efter ett tag och började skratta igen.
- Jag är säker på att jag sjöng bättre än bara helt okej , sa han retsamt.

Vi satt och småpratade om lite onödiga saker och plötsligt kom mamma in.
- Nä men hej ! sa hon och gick direkt fram till Justin och gav honom en stor kram.
- Hej , sa Justin och kramade tillbaka.
Man märkte att mamma verkligen tyckte om honom och det gjorde mej glad.
- Jag tänkte bara säga att jag och pappa tänkte åka tidigare , vi åker om ungefär tio minuter.
- Okej , vi ses imorgon. Ha så kul ! sa jag och kramade henne.
- Hejdå Justin , inga dumheter nu medans vi är borta , sa hon och flinade.
När hon gick ut märkte jag hur Justin kollade på mej.
- Kommer vi att vara ensamma ikväll ? frågade han och log.
- Ja , vadå då...? frågade jag.
- Nä jag undrade bara...

RSS 2.0