you change everything episode 71

- SOFIA! Skrek jag och sprang mot hissdörren, den hann precis stängas när jag kom ikapp. Fan fan fan, tänkte jag.
- Justin vänta! Skrek Jasmine.
- DU SKA ALLTID FÖRSTÖRA! Skrek jag med tårar i ögonen. FAN!
- JUSTIN LYSSNA! Det är halt ute och Sofia kan inte köra bil!! Skrek hon och skakade om mig.
- Justfan.. HELVETE. Skrek jag enu en gång och tog trapporna ner.
Jag sprang ut och såg att bilen redan var borta, jag fortsatte springa ner mot stan och såg att det var två bilar krockade vid ett rödljus, jag tittade enu nogrannare och såg att det var min bil.
- FAN RING EN AMBULANS NÅGON! Skrek jag medans jag sprang fram till bilen, i kalsonger. Jag brydde mig inte om paparazzisarna som stod runt om och fotograferade.
Jag tittade in genom rutan och såg att Sofia låg lutad över ratten och blödde från huvudet.
- Fan, älskling vakna! Vakna vakna vakna! Förlåt.
Jag slog sönder rutan med näven och höll för hennes blodiga sår enda till ambulansen äntligen kom..


 

JUSTINS PERSPEKTIV:

När vi åkte i ambulansen så fick jag sitta fram i passagerar sätet, jag fick inte plats där bakom för att Sofia var för skadad, dom var tvungen att ge henne elchocker. Dom berättade att hon förlorat så mycket blod att hon kankse inte skulle överleva alls. Jag satt och grät som bara den på vägen till sjukhuset. När vi kom fram var det så bråttom med att få in henne på opration att jag inte ens hann se henne. Om hon dör, då dör jag. Då är mitt liv över.
Helt plötsligt ringde min telefon.
- Ah, det är jag, sa jag och försökte samla rösten så gått det gick.
- Hej, det är jag Jasmine. Förlåt mig Justin, jag ville inte förstöra. Har du kommit ikapp henne?
När hon sa så, så kunde jag inte låta bli att gråta enu mer. Jasmine hörde det och sa;
- Justin, vart är du? Var har hänt?
- Jag är på sjukhuset, Sofia är på operation. Hon... hon har förlorat.. så mycket blod att hon kankse inte ens överlever, sa jag och började gråta enu mer.
- Justin... jag hörde att Jasmine började gråta.
- Jag ringer dig sen och meddelar dig hur det gått, okej?
- Ja gör det, jag ber för henne Justin. Förlåt..
Jag la på och gick ner i caféterian, jag beställde en varm choklad och satte mig längst bort i hörnet och grät. Jag bestämde mig till slut för att ringa mamma. Det gick några toner och sen svarade hon.
- Hallå det är Pattie.
Jag kunde inte säga något, för så fort jag hörde hennes röst började jag störtböla.
- Justin älskling var har hänt?
- Jag.. Och Sofia, vi tog in på hotell, vi hade det jätte bra. Vi gick på spa... Sen kom Jasmine och berättade att hon fått pojkvän och då kramade jag henne grattis och då kom Sofia ut, och hon trodde.... Hon tog mina bilnycklar och hon kan inte köra bil.... Och hon krockade och, hon har förlorat så mycket blod.. hon är på opration och jag vet inte vad jag ska göra! Skrek jag svagt.
- Men älskade älskade vän.. Sa mamma och började gråta.
Hon var tyst ett tag sedan fortsatte hon prata. 
- Jag ringer Usher, Kenny och Scooter så kommer dom och hämtar mig på en gång! Jag kommer dit om några timmar. Jag älskar dig Justin, det kommer gå bra vännen, sa hon och försökte låta så övertygande som möjligt.
Jag log utan att säga något och sedan la jag på. Jag tog min choklad i handen och gick ut utanför, jag satte mig en bit bort från utgången och bad till gud att Sofia skulle klara sig.
För några timmar sen pratade vi om vårat bröllop, och nu sitter jag här. Och Sofia kankse är död.
Efter kanske en timme så gick jag in och upp på akuten, jag frågade doktorn vart dom fört Sofia någonstans, och dom sa att operationen hade gått jätte bra och att hon hade haft en sådan tur hon höll på att vakna upp ur narkosen, ett mirakel hade alltså skett enligt honom. Jo eller hur.. tänkte jag.
Jag gick till hennes rum, jag stannade utanför rummet och svalde hårt. Sedan tröck jag ner handtaget och gick in. När jag såg hur hon såg ut, så började jag gråta. Det var mitt fel att hon låg här, helt sönderslagen. Jag satte mig med hennes hand i min och lutade huvudet över sängen och bara grät.


Efter kankse två timmar vaknar jag till av att någon säger nånting.
- Justin, är det du? Säger en hes röst.
Jag tittade upp och såg Sofias svullna ögon titta på mig.
- Älskade Sofia! Du lever, skrek jag nästan och kramade om hennes hand.
- Förlåt mig.. jag tror att jag överreagerade. Vi hade det bara så mysigt, så står du där och kramar henne, och det såg ut som en riktig kram. Och.. jag vet inte, sa hon och började gråta.
- Shhh, gråt inte gumman. Vi glömmer det här nu, sa jag och kysste hennes panna.
- Såret i huvudet värker så, jag har aldrig känt sådan smärta förut, sa hon tyst.
Jag la handen mjukt över såret och hon log mot mig. Efter en stund kom doktorn in och såg ganksa ledsen ut.
- Det är så att vi har något att berätta, sa doktorn.
- Va, mår hon inte bra iallafall? Sa jag och ställde mig upp.
- Jodå, hon kommer bli helt återställd om nån månad kanske, men vi hittade även ett foster i Sofia. En bebis, hon var kankse 4 månader gammal.
Tankarna snurrade i mitt huvud, en fyra månader gammal bebis i Sofias mage? Det hade ju inte synts något alls.. En tjej, vänta nu..
- En hon? Hur.. varför syntes det ingeting för? Sa Sofia så högt hon kunde, hon lät förvånad.
- Ja det var en tjej, och det kan bli så ibland. Att man inte ser nånting. Vissa får knappt någon mage alls, sa doktorn till svar.
- Men, vänta.. Jag vägde mig här om dagen och hade gått upp 2 kg, jag tyckte det var konstigt. Men reagerade inte så mycket på det.. Sa Sofia hest.
- Ja där ser du, barnet lever fortfarande. Men jag tror inte hon klarar sig över natten. Hon är inte färdig utvecklad över huvudtaget. Hennes lungor är för små för att hon ska kunna andas själv så hon har respirator, men jag tror dock inte den lilla klarar sig över natten. Jag är ledsen.
Sofia tittade på mig med sorgsna ögon, jag grät nu. Tänk att jag hade en dotter, som inte ens skulle överleva. Men, Sofia överlevde.
- Vill ni träffa henne kankse? Sa doktorn.
- Ja gud ja, sa vi båda i kör.
- Men Sofia, vi får ta med hela sängen efter som du måste fortfarande ligga still, du har ju två brutna revben och axel hade hoppat ur led, sa doktorn och log ett snällt leende.
De rullade ut Sofia och jag gick strax bakom. Vi åkte en stor hiss upp en våning och sedan in på en avdelning med en himla massa bebisskrik. Jag tittade snabbt på klockan och såg att det var 3 timmar sen jag ringde mamma, om ungefär en timme skulle dom vara här om jag räknat rätt.
Vi kom in i en liten sal med bara en kuvös i. Vi fick gå fram till kuvösen som det stod: Bieber, på.
Jag tittade in i kuvösen och där låg min dotter, jag satte mig på Sofias säng och tog hennes hand, vi grät tyst och tittade på hur den lilla sov.


SOFIAS PERSPEKTIV:

När jag såg våran dotter så kunde jag inte förstå hur orättvis världen är, nej. Det är den inte, jag överlevde. Men vårat vackra kärleksbarn. Våran dotter, varför kan hon inte få leva kvar med oss? Jag bad till gud samtidigt som jag hade Justins hand i min.
Det gjorde väldigt ont att sitta upp så jag bad dom hissa ner sängen så jag låg ner, jag kunde egentligen inte se så mycket på grund av svullnaden över mina ögon. Det gjorde ont att andas också.
- Känner ni er färdiga? Vi måste tillbaka till Sofias rum, sa doktorn efter en halvtimma.
- Javisst, sa Justin med en så sorgsen röst att jag börjde gråta igen.
När vi lämnade rummet där vår dotter låg, så kändes det overkligt. Jag var en mamma, och var inte ens 16 år. Justin var inte ens 17 år, och han var pappa.
Vi kom ner till mitt rum igen och jag fick ett krampanfall, dom gav mig lugnade. Jag somnade djupt, det sista jag såg var Justins sorgsna ansikte i månljuset från fönstret.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kunde inte sluta tänka på vårat kärleksbarn. Varför skulle just hon skulle dö. Fast jag är otroligt tacksam över att Sofia överlevde.
Jag tittade på Sofia som sov djupt, man såg att hon var ledsen även i sömnen. Jag lutade mig över hennes säng och somnade jag med.
Efter ungefär en timme så vaknade jag av att mamma klappar mig på axeln. Jag flyger upp ur fårtöljen och kastar mig runt hennes hals.
- Förlåt att det tog lite tid, men det var så himla halt, sa mamma.
- Jodu, jag vet, svarade jag.
Usher tittade beklagande på mig och gick fram till Sofia och klappade på hennes kind. Mamma satte sig på en stol och tog hennes hand och viskade nånting till henne. Kenny och Scooter var utanför och hämtade kaffe.
- Mamma, det är nånting jag måste berätta..
- Vad är det Justin?
- Jo, när dom opererade Sofia, så hittade dom ett barn. En dotter som är fyra månder gammal. Det hade inte synts på Sofia alls, men dom berättade att så kan det gå ibland. Vår dotter lever, men hon är så liten att hon inte ens kan andas själv, hon har respirator. Hon kommer antagligen inte överleva natten, sa jag och fick tårar i ögonen.
- Var hon gravid? Sa mamma i en nästan arg ton. Men till och med hon förstod att man inte kan bli arg i de här situationerna.
- Mamma, jag är så tacksam för att Sofia överlevde, men min dotter.. sa jag och började gråta på riktigt.
Usher som bara stått tyst kom fram och kramade mig.
- Justin, det kommer gå bra, sa han med sin mörka mjuka röst.
- Lovar du det? Sa jag och grät mot hans axel.
- Vi får hoppas..



Hörni läsare!
Ska dottern överleva eller inte? Blir det ett till mirakel för bieber? :)


Kommentarer
Postat av: clara

MER MER MER MER MER !! ÖVERLEVA FÖR FAN !! :D

2010-11-24 @ 23:04:08
URL: http://claran.blogg.se/
Postat av: Anna

inte överleva... xd

2010-11-24 @ 23:04:23
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Malva

Jag älskar verkligen eran story men detta känns lite för overkligt. 4 månader gammal bebis som "trillar ur sofia när hon opereras"



hela berättelsen börjar kännas lite för overklig nu tycker jag.

2010-11-24 @ 23:43:48
Postat av: Anonym

Känner mig elak när jag skriver så här men nej det tycker jag inte...

2010-11-25 @ 00:02:26
Postat av: celina

2010-11-25 @ 01:15:06
Postat av: celina

överleva!! :P

2010-11-25 @ 01:15:49
Postat av: Anonym

typ inte överleva...

2010-11-25 @ 06:37:39
Postat av: Rebecka

Inte överleva, dom är för unga.

2010-11-25 @ 06:54:37
URL: http://thehappylife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Joooo förfan! Överlev båda två!! Astråkiga dom som inte vill att bebisen ska överleva!!

2010-11-25 @ 06:57:51
Postat av: Anonym

Neej, inte överleva.Det blir för överdrivet.. :p

men sjukt bra!!

2010-11-25 @ 06:58:38
Postat av: madde

hon måste överleva! Alltså bebisen! Annars dör jag! Jag började nästan gråta då jag läste denna! Mer<3

2010-11-25 @ 07:03:46
URL: http://justindblove.blogg.se/
Postat av: övereva

överleva

2010-11-25 @ 07:04:34
Postat av: Anonym

överleva,annars kommer dom ju ba va ledsna hela tiden..

2010-11-25 @ 07:23:27
Postat av: Lina

inte överleva (:

2010-11-25 @ 07:23:55
Postat av: Limpan

dom är för unga! det kommer bli konstigt :P

2010-11-25 @ 07:29:50
URL: http://hollywoodsenaste.blogg.se/
Postat av: Anonym

ÖVERLEVA!!!

2010-11-25 @ 07:45:35
Postat av: amanda

HON MÅSTE ÖVERLEVA :O

2010-11-25 @ 07:59:10
URL: http://yoamanda.blogg.se/
Postat av: ELMA

JO, hon måste överleva!!!!!

2010-11-25 @ 08:02:17
Postat av: Anonym

jag vet inte , men kanske överleva xd

2010-11-25 @ 08:08:31
Postat av: Anonym

asså det förstör allt när de ska bli så mke och asså va fan nyss var dt jul och sen helt plötsligt äre mars och ho har typ inte vart på skolan på as länga och dom kan ju inte bara börja ifta si nu!? och hon ska alltid skada sig!!! varför var hon svungen att vara gravid!!!?!?!?!?!??!?!?

2010-11-25 @ 08:56:44
Postat av: sofia

jag tkr att hon INTE hon ska överleva... det blir så "vuxet" om hon överlever. Det är roligare om det bara är Sofia och Justin... :P <3 <3 <3 älskar er blogg btw!!! :D <3

2010-11-25 @ 09:04:42
URL: http://vonsofia.blogg.se/
Postat av: linnea

Hoppas hon inte överlever

det blir så komplicerat annars

och dom är ju förfan bara 15 och 16 år!!!!!!!!

2010-11-25 @ 09:11:59
Postat av: Sandra

överleva

2010-11-25 @ 09:15:38
URL: http://ssandraaas.blogg.se/
Postat av: HannahBieber

Överleva!

2010-11-25 @ 09:19:13
URL: http://justindrewbieberstorys.blogg.se/
Postat av: Juli

Snälla mer mer mer mer!!, jag tycker att bebisen ska överleva :D <3

2010-11-25 @ 09:33:20
Postat av: nicole

ÖVERLEVA!!!!

2010-11-25 @ 10:15:19
Postat av: Anonym

inte överleeva! det blir så.. vuxet annars.. och då blir de tråkigt.

den ska dö&dom ska fortsättta vara unga par, det e tråkigt annars om dom ska hålla på att bli mamma&pappa... tror många tkr som jag..



BRA BLOGG! <3

2010-11-25 @ 10:17:36
Postat av: silje

haha, denne episoden fikk meg til å gråte! ikke la barnet overleve! La de være unge og ha det gøy! mermer :D

2010-11-25 @ 10:22:27
Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

HON SKA ÖVERLEVA:D

2010-11-25 @ 10:39:38
Postat av: Anonym

jag tycker inte heller att hon ska överleva

2010-11-25 @ 11:32:17
Postat av: Laura

Inte överleva för då kommer det bli så himla mycket om barnet hela tiden ;)

Skit bra novell :D

2010-11-25 @ 11:53:37
URL: http://fevrierkid.blogg.se/
Postat av: Anonym

barnet ska överleva och sen kommer caitlin eller jasmine och dödar barnet och justin och sofia ska HHAAAATTAAA HENNE

2010-11-25 @ 11:58:50
Postat av: Anonym

as bra :)

2010-11-25 @ 11:59:00
Postat av: Anonym

CAITLIN SKA DÖDA BARNET :D FAN VA BRA

2010-11-25 @ 11:59:20
Postat av: bea

Den måste dö annars blir det konstigt!!! snälla den måste dö. :)

2010-11-25 @ 12:05:01
URL: http://musikochfoto.blogg.se/
Postat av: Laura

Eller det ska överleva fast sen så ska catlin döda barnet så dom hatar henne ;)

2010-11-25 @ 12:11:46
URL: http://fevrierkid.blogg.se/
Postat av: Anonym

nää jag tycker og att hon borde döö..

2010-11-25 @ 12:42:40
Postat av: Anonym

inte överleva det börjar bli lite överdrivet!

2010-11-25 @ 13:00:16
Postat av: Anonym

Låt dom bli lyckliga och om det så betyder att barnet inte ska överleva så låt det hända... men vi ska inte tipsa, ni skriver ju som gudar oavsett:)

2010-11-25 @ 13:19:02
Postat av: Anonym

Överleva!!!

2010-11-25 @ 14:24:24
Postat av: lena

OHUSH MER :'(

2010-11-25 @ 14:47:28
Postat av: Anonym

överleva

2010-11-25 @ 15:05:21
Postat av: elle

MEEEEEEEEEEER, ÖVERLEVA FÖR I HELVETE !!!!!!!

2010-11-25 @ 15:08:56
Postat av: Karro :)

ÖVERLEVA, DET MÅSTEKOMMA ETT MIRAKEL !<3

2010-11-25 @ 15:20:44
URL: http://bejber.blogg.se/
Postat av: Maja

Klart hon ska överleva!!!!!! det blir mer drama då :D PS. BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

2010-11-25 @ 15:26:14
Postat av: nsadriu

ÖVERLEVA SÅÅÅÅÅÅÅKLArt !!!!:D:D

tänk vad roligt de kan bli

o då ha nu ju nått att skriva om :D

2010-11-25 @ 15:33:31
URL: http://norasadriu.bloggplatsen.se
Postat av: felicia

inte överleva!

HAHAAHAH! det är ju sorligt. men asså... det är så konstigt om dom ska bli föräldrar liksom? HAHA! jag vill bara veta mera om deras kärlek, inte att dom ska ha barn! ;).

2010-11-25 @ 15:39:40
URL: http://ffeliciarosenborg.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

OMB, HON MÅSTE ÖVERLEVA!

2010-11-25 @ 15:53:40
Postat av: tessan

jag vet inte riktigt men överleva tror jag :D

2010-11-25 @ 15:56:39
URL: http://teresehhellquist.blogg.se/
Postat av: Johanna

Asså nej, det blir för överdivet och barnet ska överleva!För mkt drama och dom är ju så unga.

2010-11-25 @ 16:09:11
URL: http://www.jojjos.wordpress.com
Postat av: Hanna

åhh, jag började typ gråta när jag läste det här avsnittet :( Så himla bra!

2010-11-25 @ 16:15:52
URL: http://villutomlands.blogg.se/
Postat av: Anonym

joooooooooooo hon måstee det det känns konstig annars blir skit ledsen för sånt händer ju på riktig ibland :/:/

2010-11-25 @ 16:17:10
Postat av: Anonym

Jag tycker faktist inte hon ska överleva(barnet då) Dom är för unga,det blir för mycket drama och det blir bara inte samma sak om dom har ett barn!

Liksom.. ''Historien'' är bra som den är när den bara handlar om JUSTIN och SOFIA(o Pattie o alla men ändå)

Det vore bättre om du bara skriver om dom och inte nåt barn,och det verkar lite overkligt att ett barn på bara 4 månader överlever,dom ska ju vara i magen i 9 månader tror jag.

Så jag tkr att Nej,barnet ska inte överleva

2010-11-25 @ 16:19:38
URL: http://emmeliiiiie.blogg.se/
Postat av: nessi

NEJ! inte överliva, ja vet att de är världens finaste att få en dotter, men då kommer hon bli mamma o allt kommer fokoseras på de och inte dom 2! nej nej, inte överleva. tyvär :(

för eran novell ÄGER redan, vill inte ha något barn som förstör! haha, men de blir säker bra vad ni en tar½! :D

2010-11-25 @ 16:21:44
Postat av: Bella

sofia ska dö och barnet överleva, sedan ska justin våldta barnet.. det är så det ska gå till

2010-11-25 @ 16:23:40
Postat av: Emma

så jävla bra!!! meeeeeeer!!! :D

2010-11-25 @ 16:24:40
URL: http://sweathearts.blogg.se/
Postat av: fvxc

ÖVERLEVA MEN ATT DE SKA ADOPTERA BARNET, EFTERSOM DOM ÄR FÖR UNGA ! och lite senare bilda familj ;) !

2010-11-25 @ 16:27:13
Postat av: Sara

bebisen måste ÖVERLEVA!!!!!!!!!! SKIT BRA MER MER!<3<3<3

2010-11-25 @ 16:29:29
URL: http://saraasperheim.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Känner mig elak nu men tycker inte hon ska överleva. En bebis tar upp jättemycket tid och då skulle det inte bli lika mycket tid över för Justin och Sofia...

2010-11-25 @ 16:35:01
URL: http://essatjej.blogg.se/
Postat av: paula

OMMG, JAG OCH MIN KOMPIS ÄR BOROENDE AV DIN BLOGG. VI LÄSTE DE HÄR I SKOLAN OCH VI DOG! :O

men vene om hon ska överleva. tkr kanske de och sen typ att den häder något med henne men vet inte. så att det är glatt och sen typ sorligt.

III LOOOOOVE THE DRAAAMAA ;D

2010-11-25 @ 16:35:36
Postat av: Siri

men åh? ofta hon fött ett barn efter fyra månander??? och när en riktig bebis ska ligga i 9 månander.. om inte mer? :ooooo det förstör allt!!! och låt det gå lite saktare det har gått så fort fram -.-

men as bra ändå!!!

2010-11-25 @ 16:38:00
URL: http://elizabethh.blogg.se/
Postat av: Hanna

inte överleva! eller så överlever hon och Sofia dör!!! då blir de fint

2010-11-25 @ 16:52:29
URL: http://happysocks.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker typ att hon ska överleva haha annars känner jag mig taskig mot bebisen x) men det börjar bli lite overkligt... hon hade en bebis i magen som var 4 månader gammal och deet syntes inte på magen??? ja menar hallåå?? sen gör sofia illa sig hela tiden och hon misstolkar allt också... jag tycker att historien borde ''skärpa'' sig lite och skriva om mera kärlek och sånt....



gillar er blogg !

mer sex haahaha....

2010-11-25 @ 16:55:57
Postat av: Julia

Aaaasbra , började typ gråta nästan , men kunde inte satt och läste delen mitt i skolan , haha :)

Jag vet inte om hon ska överleva eller inte , det blir ju som så "vuxet" då eller vad man ska säga , men ni får ta ert eget beslut , blir nog bra hur som helst <3

2010-11-25 @ 16:59:56
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är ledsen jag gillade den här novellen men nu går det för långt!! Im just saying.. Haha hon ska alltid göra illa sig och överdriva.. Och nu plötsligt var hon gravid men ett 4 månaders barn som absolut INTE kommer överleva. Visst 5 månader jaa men 4 kom igen? Jag är själv född 3,5 månad förtidigt hehe :) när jag tänker efter är det lite coolt! Haha ;) take it easy with the drama, more love! :D

2010-11-25 @ 17:16:21
URL: http://Annabergman.devote.se
Postat av: Julia

MIRAKEL, jaaa tack! :D

2010-11-25 @ 17:19:30
URL: http://biebernoveller.blogg.se/
Postat av: Linnea Fällman

barn såklart,<33 det blir nyare och flera läsare kommer nog stanna då . mer intressant, man har ju hört från allt annat typ

2010-11-25 @ 17:43:36
URL: http://linneafallmans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon MÅSTE överleva! Annars blire inge bra....aja,skriv mer!

2010-11-25 @ 17:54:54
Postat av: Frida

Leeeeeeeeeeeeeeeva!!!!! Snälla hon får inte dö detvräcker med tragiska saker!!! <3

2010-11-25 @ 18:02:08
Postat av: Sara

nej inte överleva.. det känns bara överdrivet..

sjuktbra annars! :D

2010-11-25 @ 18:04:18
URL: http://spersson.devote.se
Postat av: Desiree

det känns för overkligt helt plötsligt. 4 månader?

2010-11-25 @ 18:24:36
Postat av: Anonym

inte överleva asso dom är unga

2010-11-25 @ 18:33:37
Postat av: ERAT STÖRSTA FAN!!!!!

Asså vad äre andra inte förstår.....det är juh menat att barnet ska ÖVERLEVA!!!!!!

SNÄLLA låt henne överleva!!!!!<3

2010-11-25 @ 18:35:14
Postat av: Becka

Inte överleva,det är så overkligt då!Erkänn.....^^^

2010-11-25 @ 18:37:08
Postat av: Anonym

liksom, fyra månader? vet ni ens hur SMÅ dem är? för overkligt... hahaha

2010-11-25 @ 18:40:42
Postat av: Anonym

INTE ÖVERLEVA

2010-11-25 @ 18:44:29
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

HON MÅSTE ÖVERLEVA!!!!!!!!!!!!!

OMB, SKIIIIITBRA!!!!!!!!!

SKRIV MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!♥

2010-11-25 @ 19:00:26
URL: http://ebbaaasworld.blogg.se/
Postat av: nathalie :)

ÖVERLEVA!

då blir det mer spänning,

2010-11-25 @ 19:00:44
Postat av: Emelie

Jag vet inte, då blir det ju väldigt mycket drama med barn och allting ... Ert beslut, men det kanske påverkar Justins karriär & allt :(

2010-11-25 @ 19:21:58
URL: http://fighhhter.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag tkr att bieber bebisen inte ska överleva, blir liksom för overkligt då.



Skit bra novell ändå!! :D

2010-11-25 @ 19:27:10
URL: http://linneaoherica.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, men barnet får inte leva för det verkar så overkligt just nu! kom igen gör lite verkligt till nästa gång! <3 men annars är den skit bra! :)

2010-11-25 @ 19:35:54
Postat av: Anonym

Asså du som skrev: men det börjar bli lite overkligt... Hon hade en bebis i magen som var 4 månader gammal och det syntes inte på magen???



Asså ibland syns inte barnet även fast det har varit i magen i 9 månader och det beror på att moderkakan ligger fel.

2010-11-25 @ 21:24:31
Postat av: Anonym

Jag tycker denna historien var jättebra från början men precis som någon nämde där uppe så överreagerar Sofia nästan hela tiden ;P Och nu en bebis? nä, de är ju för unga för det! De ska ju leva livet nu liksom tillsammans. Sen tycker jag inte att de ska gifta sig heller... Det är roligare att läsa typ om tonåringar, blir så vuxet om de gifter sig och får barn :) Bra story annars!

2010-11-25 @ 21:35:24
Postat av: Anonym

När gjorde dom det barnet?? var det i duschen elr på mattan??

2010-11-26 @ 15:44:49
Postat av: ERAT STÖRST FAN....TILL BECKA!!!!

Men glöm becka.. vafan ska sluta läsa den här jävla bloggen!!!Barnet skulle juh förfan ÖVERLEVA!!!!!!!!!

2010-11-27 @ 12:30:05

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0